Str 2 z 3 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2021-09-17 14:59:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Połowa ludzi zaszczepiło się żeby pojechać na wakacje niestety. Ale gdyby oni zacisnęli poślady i się nie dali to nacisk na szczepionki szybciej by się skończyl, bo nie byłoby kogo szczepić. A tak mamy to co mamy i do wojowników im bardzo daleko,predzej do....tutaj niech każdy sobie dopowie po swojemu
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2021-09-17 15:16:13 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
tak na pewno by tak bylo zacisnelibysmy poslady na forum i plandemia pryslaby jak banka mydlana
pamietaj gosian jest jak jest bo twoje poslady ograniczaly sie do protestowania na forum tak samo jak wiekszosci ludzi kazdy widzi tylko swoj czubek nosa a protesty ograniczaja sie do wypisywania komentarzy ktore politycy maja gleboko w * jak ja tu zachwalalem protesty uliczne to najwieksi antykowidiane komentowali " ooo a co to da ..." " to nic nie da" tak wyglada wasza walka na co dzien zanudzanie tymi samymi tresciami na forum wiec nie mysl sobie ze zrobilas cos wiecej pelen szacun do osob ktore wychodza na ulice tak sie walczy o prawa obywatelskie a nie zza ekranu ifonika : P |
gosian | Post #3 Ocena: 0 2021-09-17 15:30:31 (4 lata temu) |
Oj a skąd ty możesz wiedzieć co ja robię a co nie?
![]() Wątpię żeby tutaj ktoś się odkrywał w całości.. To co ludzie piszą o sobie czy o tym co robią to myślę że są to szczątki.. A jak komuś chcę powiedzieć więcej to piszę na priva albo poprostu dzwonię, spotykam się.. Już po raz któryś oceniłeś nie tylko mnie... Przestań oceniać a nie będziesz oceniany.. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2021-09-17 15:38:26 (4 lata temu) |
no faktycznie super tajemnica ze walczysz na barykadach o nasza wolnosc hehe co takiego robisz wysylasz listy do borysa? " borys przestan natychmiast! bo jak nie to wroce do Polski" 😅
to na ilu protestach juz bylas gosian? nie badz taka skromna wyczuwam ze dalej ci gula skacze przez ta grecje faktycznie nie warto tu u wszystkim pisac : P |
gosian | Post #5 Ocena: 0 2021-09-17 15:45:40 (4 lata temu) |
Oj uwierz mi nie skacze... W tym momencie mojego życia mam gdzieś słońce i babki z piasku.. Ale ty i tak tego nie jesteś w stanie zrozumieć a ja nie chcę i nie muszę Ci nic tłumaczyć. Możesz sobie myśleć co chcesz naprawdę.
Trzymaj się zdrowo i udanego urlopu ci życzę Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
|
|
Richmond | Post #6 Ocena: 0 2021-09-17 15:47:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Francuzi protestowali co weekend, a oni mają w tym doświadczenie, i nic im to nie pomogło.
Carpe diem.
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2021-09-17 16:03:18 (4 lata temu) |
co dwa? trzy protesty ?a moze 10 i koniec sukces? to by bylo zbyt piekne
ci protestujacy co wyszli na ulice chociaz bylo ich duzo stanowili tylko margines niezaszczepionych stad brak efektow... w Polsce jest wiecej protestow w obronie konstytucji p.s dzieki gosian rob jak uwazasz ja tez zycze ci wszystkiego dobrego tylko prosze nie obwiniaj mnie za cala pandemie tylko dlatego ze sie zaszczepilem 2tyg temu bo widze ze mnie dopadniesz w kazdym watku : P |
daavid | Post #8 Ocena: 0 2021-09-17 16:03:21 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2021-09-17 15:47:11, Richmond napisał(a): Francuzi protestowali co weekend, a oni mają w tym doświadczenie, i nic im to nie pomogło. Poparcie dla tych protestów oscylują ponoć w granicy paru procent, więc trudno liczyć na to, żeby coś wniosły. Uważałabym też z tezami, że połowa zaszczepiła się aby gdzieś wyjechać. Ilość mieszkańców UK którzy gdziekolwiek wyjeżdżają jest raczej dużo niższa niż ilość zaszczepionych. |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2021-09-17 16:08:00 (4 lata temu) |
dokladnie david niezaszczepionych jest pewnie kilkanascie jak nie kilkadziesiat milionow w kazdym panstwie wychodzi na ulice 100k osob i cala reszta mysli ze rzady klekna bo tamci wyszli 5 weekend na ulice
tu trzeba zaznaczyc ze panstwa w ktorych na ulice wyszlo 100k typa to ewenementy w wiekszosci przypadkow sa jakies znikome protesty np w Polsce w necie wszyscy wk...rw a na ulicach jednostki polskie protesty swietnie odzwierciedlaja mobilizacje na naszym forum do protestowania ![]() antycovidianie mysla ze sie jutro obudza i bedzie po staremu bo im sie to nalezy ![]() skala plandemi jest ogromna ogolnoswiatowa to i protesty powinny byc rownie wielkie a nie sa zeby chociaz polowa z tych forumowych narzekaczy wyszla na ulice krzyknac pare razy i powymachiwac lapami to bysmy juz pewnie zyli w lepszym swiecie troche ten horban ma racje z tym ze niezaszczepieni sa bierni... z tego wszystkiego wnioskuje ze jestesmy w cz..bialej d*$ie z takich teori spiskowych to mam taka mysl wczesniej w swiecie czyms co namieszalo rownie mocno i opanowalo caly swiat byl internet dzisiaj stany nie maja juz jak konkurowac z takimi chinami az tu nagle znalazlo sie cos na czym moga robic wieksza kase niz na tesli iphonie i facebooku PLANDEMIA i sprzedaz szczepionek przeciez nikt normalny nie chce sie szczepic chinska szczepionka hehe kszdy woli ta zachodnia i teraz biden tak cisnie ze nie tylko rzad ale rowniez zewnetrze firmy wspolpracujace z administracja panstwowa musza sie szczepic jak nie to out to pokazuje jaki jest kierunek [ Ostatnio edytowany przez: cris82 17-09-2021 16:33 ] |
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2021-09-17 19:05:10 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2021-09-17 16:03:18, cris82 napisał(a): w Polsce jest wiecej protestow w obronie konstytucji Z tym to trudno się zgodzić. Chyba, że ktoś wiedzę czerpie z TVN i innych "niezależnych" mediów. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|