MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pokrzywka ostra i obrzek naczynioworuchowy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kik1976

Post #1 Ocena: 0

2013-01-25 10:35:17 (12 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

wlasnie juz posobie poczytalam to i owo. nic przyjemnego, najgorzej, ze ciezko znalesc zrodlo.

mysle, z e to wszystko przez te jedzenie i chemie w nim. dostala diete, ze ma jesc tylko to co ugotuje, zero slodyczy, lodow, zero konserw i napojow butelkowych. mam 3 rozne listy z zakazanymi produktami.
ja i moj m nie mam alergi chyba na nic, a moja cala trojka ma, jak nie na mleko, to na pomidory i mleko , a teraz jeszcze to. zla jestem.

aha i ma liste lekow , ktorych nei moze. miedzy innymi ibuprofen.

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 25-01-2013 10:37 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2013-01-25 10:43:20 (12 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Pamiętam jak 4 lata temu ja grzebałam wszędzie, gdzie się dało, żeby tylko jakiekolwiek info uzyskać...
Jeśli masz możliwość konsultacji w Polsce, to na stronie hae.org.pl jest kontakt do dr Porębskiego z Instytutu w Krakowie - sporo mi pomógł przez telefon ( udzielił masy informacji ) i dał numer do lekarki, która zajmuje się tym na codzień.
Wysłałam jej wtedy wszystkie listy ze szpitala mailem, a ona poczytała i dała kontakt do lekarza w Bristolu, który jest specjalistą od tej choroby. Tyle, że GP nie chciał dać skierowania, bo to nie ten shire.

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 25-01-2013 10:46 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

wielbicielka

Post #3 Ocena: 0

2013-01-25 10:44:02 (12 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Niestety u mnie pol rodziny ma problem z alergia i astma,
Zauwazylam tez niepokojace objawy u malucha ale diete juz wprowadzilam jakis czas temu. Obawiam sie ze u niego to nie jest tylko na tle alergicznym :( musze poobserwowac i porozmawiac z lekarzem

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,