2012-12-06 01:06:24, KaskaM napisał(a):
Cytat:
2012-12-05 07:27:41, zuza11 napisał(a):
Nie ma dobrej bądź złej energii.Energia jest jedna-tylko intencje są różne.Kiedyś prof.Garnuszewski powiedział,iż woli być wyleczony przez znachora,niż umrzeć w majestacie medycyny akademickiej.Od siebie dodam,że najważniejsze są informacje o ludziach,którzy decydują o naszym zdrowiu!Wolę sprawdzić 10x,niż się 1x "nadziać".Choć to tylko saper myli się 1x!!!
Zuzka jak Cie lubie i najczesciej jestesmy podobnej mysli tu sie z toba nie zgodze......
jest zla energia-wszystkie negatywne mysli,emocje,zawisc,zazdrosc itd tworza energie negatywna.energia pozytywna to oczywiscie przeciwienstwo-czyli milosc,szacunek,wspolczucie,dobroc itd...
taki podstawowy element krazenia energii -Panowie-spuszczajcie zawsze klape w sraczu!jesli tego nie robicie to negatywna energia wlazi wam do domu.chlopskim jezykiem mowiac.
a scislajac-proces trawienny konczy sie procesem wydalania -tego co juz nie jest potrzebne organizmowi,wynik procesow biochemicznych w naszych cialach-zostaje wydalone cos co jest nam nie potrzebne lub tez dziala negatywnie na nasze organizmy.energia w takim klopie niezamknietym wraca do mieszkania i krazy po nim.negatywna energia.
dlatego ja w moim domu nie toleruje otwartej klapy....
wierzcie mi to naprawde -prawda.
drzwi którmi wchodzę z zakupami (czyli coś co będzie w układzie trawiennym -jako potrzebne organizmowi) powinny być stale otwarte?
tak, żeby energia uciekająca w klopie mogła sobie spokojnie wejść.
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I