Str 3 z 3 |
|
---|---|
andyopole | Post #1 Ocena: 0 2017-11-03 03:58:34 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanonier30 | Post #2 Ocena: 0 2017-11-03 10:49:09 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Te wiatraki finansuja iluminaci, aby wprowadzic na swiecie NOWY PORZADEK! Beda nas nie tylko szczepic, ale chipowac. Spoleczenstwa beda w pelni kontrolowane przez "grupe trzymajaca wladze".
Mamy do czynienia ze swiatowym spiskiem, gdzie wmawia sie nad od najmlodszych lat prawdy, ktorych potem nie analizujemy. Jak to, ze Ziemia jest kula...a kto to sprawdzil? Byliscie na Antarktydzie, gdzie konczy sie Ziemia I jest wielki lodowy mur! Dlatego Amerykanie nikogo nie wpuszczaja na Antarktyde! Szczepionki w ogole nas nie lecza, a powoduja dodatkowe choroby na czym zarabiaja koncerny farmaceutyczne. Lek na nowotwory zostal juz dawno odkryty, ale jest nieujawniany, bo iluminaci straciliby kontrole nad populacja. "Sa na swiecie rzeczy, ktore sie fizjonomom nie snily Panie Pazdzioch..." - F. Kiepski |
niebieskieucho | Post #3 Ocena: 0 2020-03-30 17:11:50 (5 lat temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Tak, szykuja sie obowiazkowe szczepienia na calym swiecie, czyli depopka nabiera rozmachu - przeciez jeszcze tylko rok do 2021 (Agenda 21). Nastepnie kolej na realizacje Agenda 2030.
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
ZlotaPerla1 | Post #4 Ocena: 0 2020-03-30 17:41:51 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-11-03 10:49:09, Kanonier30 napisał(a): Te wiatraki finansuja iluminaci, aby wprowadzic na swiecie NOWY PORZADEK! Beda nas nie tylko szczepic, ale chipowac. Spoleczenstwa beda w pelni kontrolowane przez "grupe trzymajaca wladze". Mamy do czynienia ze swiatowym spiskiem, gdzie wmawia sie nad od najmlodszych lat prawdy, ktorych potem nie analizujemy. Jak to, ze Ziemia jest kula...a kto to sprawdzil? Byliscie na Antarktydzie, gdzie konczy sie Ziemia I jest wielki lodowy mur! Dlatego Amerykanie nikogo nie wpuszczaja na Antarktyde! Szczepionki w ogole nas nie lecza, a powoduja dodatkowe choroby na czym zarabiaja koncerny farmaceutyczne. Lek na nowotwory zostal juz dawno odkryty, ale jest nieujawniany, bo iluminaci straciliby kontrole nad populacja. "Sa na swiecie rzeczy, ktore sie fizjonomom nie snily Panie Pazdzioch..." - F. Kiepski Nie czytałam tego wpisu dwa lata temu - dzięki ![]() Od kiedy zaczęłam pracę na kontrakcie w RS, co roku natarczywie namawiali na darmowe szczepienia na grypę, że wcześniej zachorowałam na świńską i to było okropne, to pod wpływem strachu przed następną taką, uległam i zaszczepiłam się dwa razy rok po roku na grypę - rok pierwszy - dwa miesiące suchego kaszlu, zero snu, kaszel, kaszel, kaszel... rok drugi - dwa miesiące kataru lejącego się z nosa ciurkiem, zero snu, katar, katar, katar ... iiii przestałam i w zdrowiu na lata - do teraz ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Misia13 | Post #5 Ocena: 0 2020-03-30 19:16:44 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Trzymaj sie Perla..
|
|
|
ZlotaPerla1 | Post #6 Ocena: 0 2020-03-30 19:57:51 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Misia, to TY się trzymajjjjjj
![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
gosian | Post #7 Ocena: 0 2020-03-30 20:18:16 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Trzymajcie się razem
![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|