MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Lek na recepte - potrzebna szybka porada

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: -1

2011-08-12 08:51:25 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Radek1986

Post #2 Ocena: 0

2011-08-12 09:22:34 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2011-08-12 08:51:25, ie2ox4 napisał(a):
Radek... amiast tracić energię na szukanie sposobu na zemstę, węź się za Swoje zdrowie. Uważasz się za "mądrzejszego od tego "pustego" doktora? Może Ty go lecz!? Twoje zdrowie to nie całkiem jego wina, zadbaj o siebie, o swoje zdrowie i później, jak nabierzesz siły to walcz z ustrojem. Powodzenia.

wlasnie wracam od GP ,piekna grubsza pani po 50 tce powiedziala,ze musze isc do swojego doktora zeby mnie skierowal do GP:-o ja jej mowie ze przyszedlem tu po to zeby sie zarejestrowac do GP jako ze nalezy od mojego regionu ,dala mi papiery ,ale musialem jej tlumaczyc ze chce sie zarejestrowac ,opowiadajac wczesniej zdarzenie jakie mialo miejsce z tym,ze lekarz zostawil mnie bez lekow( dla wysoce inteligentnych typu okidoki33- nie ,nie mowilem ze chce te tabletki na recepte do cpania)
dala mi papiery zebym wypelnil ,kazala przyjsc w przyszlym tygodniu ,z tego co wiem na wizyte sie czeka okolo tydzien ,z tymze najpierw jest jakies kontrolne wazenie wzrost itd.
Do tego czasu oczywiscie moj doctor juz wroci wiec nie widze sensu rejestracji tam ,chociaz wypelnie papiery i oddam ,zrobie co trzeba,ale nie bede czekal na wizyte.
Wiem ze niewielu z was moze wiedziec jak sie teraz czuje,bo dla wiekszosci jestem cpunem(dla moderatorki tez) szukajacym leku bo nikt mi go nie chce wypisac,powtarzalem wiele razy ,odlozenie tak silnego leku bez stopniowego odkladania go przyczynia sie do tego ze nie moge zasnac bo nie moge oddychac,od wczoraj w nocy zaczelo sie klucie w sercu,mam nadzieje ze wytrzymam do 20 stego i powiem lekarzowi zeby mi przepisal Fluoxetin jak radzily osoby w tym temacie ,ktorych spotkal podobny problem zyciowy.
Dziekuje za wsparcie ,jednak prosilbym zeby osoby nie wiedzace czym jest nerwica nie wypowiadaly sie w tym temacie,mimo ze sa to smieszne wypowiedzi jednak gdzies w podswiadomosci tkwi ten bol masowej glupoty ,zaoszczedzcie mi tego i sobie samym tez (o ile wogole jeszcze macie mozliwosc).
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,