Str 2 z 5 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2011-08-10 23:45:15 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Tyle, ze nawet na pogotowiu nie dadza dawki miesiecznej, odesla do GP.
Co najwyzej 1-2 tabletki dostanie. |
Staticette | Post #2 Ocena: 0 2011-08-10 23:49:00 (14 lat temu) |
Z nami od: 07-02-2009 Skąd: Newport |
Cytat: 2011-08-10 23:45:15, karjo1 napisał(a): Tyle, ze nawet na pogotowiu nie dadza dawki miesiecznej, odesla do GP. Co najwyzej 1-2 tabletki dostanie. No i bardzo dobrze, nie ma co rozdawac po 100 tabletek. Jak dostanie 1-2 to wystarczy. Jutro pojdzie do GP i zalatwi sprawe. leukemia . pl
|
Radek1986 | Post #3 Ocena: 0 2011-08-10 23:50:08 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-04-2011 Skąd: Slough |
Cytat: 2011-08-10 23:44:07, Staticette napisał(a): Jezeli potrzebujes lek teraz - nie jutro, nie za tydzien - to na pogotowie. Niestety nie wiem jakiej innej rady oczekujesz. :/ Nikt tu na forum nie rozdaje lekow. myslalem o tym,ze w bazie danych zapisuja jakie leki bralem ,i wybrac sie do Londynu do jakiegos lekarza,ktory tylko wypisze mi lek jutro ,na podstawie dokumentow,mi nie daja zadnych kwitkow ze biore ten lek ,tylko wypisuja,ide do apteki ,daja lek i tyle,chyba bedzie najlepiej wybrac sie do szpitala i zamowic taxi. "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|
Radek1986 | Post #4 Ocena: 0 2011-08-10 23:55:34 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-08-10 23:45:15, karjo1 napisał(a): Tyle, ze nawet na pogotowiu nie dadza dawki miesiecznej, odesla do GP. Co najwyzej 1-2 tabletki dostanie. po tym ataku drgawek dostalem 4 tabletki ,to by mi wystarczylo do 20 stego,nie chce dawki miesiecznej ,chodzi o pare sztuk,bo jak mowilem nagle odstawienie leku moze spowodowac ciezkie napady ,ataki,i inne tego typu zagrazajace zyciu skutki uboczne przymuszonego debilstwem lekarzy leku,nikomu z was nie zycze nerwicy ,ale po wypowiedziach widze ,ze chyba nikt z was jeszcze tego nie przezyl. "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|
karjo1 | Post #5 Ocena: 0 2011-08-11 00:05:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Moze na poczatek sie zdecyduj, czy od paru m-cy masz dawke dzienna 5 mg, czy raptem na 10 dni ma starczyc 1-2 tabletki.
Akurat reakcja jest typowa dla odstawienia psychotropu. Raczej wyglada to na typowe 'przepisanie' sobie samemu 'leczenia', a potem szukania dojsc do zlotych cukierkow. |
|
|
Staticette | Post #6 Ocena: 0 2011-08-11 00:08:00 (14 lat temu) |
Z nami od: 07-02-2009 Skąd: Newport |
Cytat: po tym ataku drgawek dostalem 4 tabletki ,to by mi wystarczylo do 20 stego,nie chce dawki miesiecznej ,chodzi o pare sztuk,bo jak mowilem nagle odstawienie leku moze spowodowac ciezkie napady ,ataki,i inne tego typu zagrazajace zyciu skutki uboczne przymuszonego debilstwem lekarzy leku,nikomu z was nie zycze nerwicy ,ale po wypowiedziach widze ,ze chyba nikt z was jeszcze tego nie przezyl. Na szczescie nie, ale akurat szukac kogos ktory to przezyl to napewno bedzie ciezko. Ludzie generalnie spia o polnocy. ![]() Ja czujesz potrzebe na te tabletki, to najlepiej jedz teraz na pogotowie. Jak mozesz poczekac pare godzin to rano idz do GP. leukemia . pl
|
Radek1986 | Post #7 Ocena: 0 2011-08-11 00:48:38 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-08-11 00:05:38, karjo1 napisał(a): Moze na poczatek sie zdecyduj, czy od paru m-cy masz dawke dzienna 5 mg, czy raptem na 10 dni ma starczyc 1-2 tabletki. Akurat reakcja jest typowa dla odstawienia psychotropu. Raczej wyglada to na typowe 'przepisanie' sobie samemu 'leczenia', a potem szukania dojsc do zlotych cukierkow. tak Karlol ,jestem cpunem i uzaleznilem sie od tych tabletek,sam poszedlem do wyksztalconych lekarzy i sam zaproponowalem diazepam do cpania ,zeby byc legalnym narkomanem,i nie nazywaj diazepamu zlotym cukierkiem ,to jest cos ponad to ,mam zupelny odlot po tym,czuje sie jak w niebie,szkoda tylko ze musze to brac zeby przezyc,albo zeby oddychac normalnie w nocy..bo wyksztalcenie lekarzy a raczej ich glupota zmusila mnie teraz do szukania tego leku ,przynajmniej w malej dawce ,zeby sie uspokoic,bo jak 4 dni wytrzymalem bez tabletek to z 2 tabletkami wytrzymam kolejne 10,bo jestem az tak uzalezniony. "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|
Adacymru | Post #8 Ocena: 0 2011-08-11 01:00:34 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Lepiej przejdz sie do pobliskiej przychodni (w odpowienich godzinach), bo moze forum nie przezyc jesli bedziesz bez tabletek.
A tak na serio, dokad wystawiali ci leki na twoje zyczenie nie pisales z jakimi w danej przychodni "konowalami" miales do czynienia. "Leczenie" na zyczenie odpowiadalo ci w zupelnosci; niestety sam wybrales taki styl "leczenia" i teraz albo pozostaje ci A&E albo wizyta w przychodni. Innej rady nawet nie oczekuj na forum, bo jesli szukasz alternatywnych metod zdobycia danego specifiku, to caly watek pojdzie w znany ci odlot.
Ada
|
karolbress | Post #9 Ocena: 0 2011-08-11 01:11:56 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 01-07-2011 Skąd: edinburgh |
Musisz miec stalego lekarza.Ktos musi kontrolowac to, co bierzesz, ile i dlaczego.
|
Radek1986 | Post #10 Ocena: 0 2011-08-11 01:52:46 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-08-11 01:00:34, Adacymru napisał(a): Lepiej przejdz sie do pobliskiej przychodni (w odpowienich godzinach), bo moze forum nie przezyc jesli bedziesz bez tabletek. A tak na serio, dokad wystawiali ci leki na twoje zyczenie nie pisales z jakimi w danej przychodni "konowalami" miales do czynienia. "Leczenie" na zyczenie odpowiadalo ci w zupelnosci; niestety sam wybrales taki styl "leczenia" i teraz albo pozostaje ci A&E albo wizyta w przychodni. Innej rady nawet nie oczekuj na forum, bo jesli szukasz alternatywnych metod zdobycia danego specifiku, to caly watek pojdzie w znany ci odlot. Adus: odpisalem mu tak ,bo chyba widze ze dosc niepowaznie podszedl do tematu ,stad tez moja wypowiedz do Niej/jego pelna ukrytych znaczen. co do danego specyfiku jest miliony innych dojsc prawdopodobnie,jednak dla mnie jest to lek "podtrzymujacy" normalne zycie ,nie pisalbym tematu gdybym wiedzial co robic i gdzie isc po dany lek ,jednak wiem ze miliony ludzi choruje na nerwice ,miliony tez bralo ten lek ,dlatego tez napisalem temat ,skad jak najszybciej w okolicach Londynu go otrzymac LEGALNIE,jesli mam legalny lek od lekarzy ktory kosztuje 2 funty to myslisz ze szukalbym na forum nielegalnego zrodla? naprawde jestem az tak "zagadkowy" ze musisz sie domyslac o co mi chodzi? mam problem ,opisalem go ,wiec nie widze powodu do zarzutow,ktore nie byly mile. Jednak pojade na pogotowie ,bo zglosic sie o pomoc na forum ,to moderatorzy zamiast wesprzec to popieraja trolli i zarzucaja niecne czyny,do ktorych bylby w stanie siegnac jedynie czlowiek okreslany mianem gowna patologicznego. Przepraszam ale nim nie jestem ,a Twoje domysly sa bardziej chore od lekarzy,ktorzy poszli na urlop ,zostawiajac mnie bez leku ,bez ktorego przez 2 tygodnie od odstawienia moga nastapic objawy zagrazajace mojemu zyciu. nie wiem jaki jest powod ze mnie prowokujesz ale nie jest to zdrowe podejscie do majacego powazny problem autora tematu. "Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi
|