2011-01-22 22:18:56, littleflower napisał(a):
Nie mowilam ze ruina- i uwierz nawet gdyby dzis bank dal mi pozyczke na moje zarobki to nie zawachalabym sie i kupila od razu dom,
Co daje od siebie??
Sama wychowuje trojke dzieci- pracuje full time do tego jestem na dwoch roznych kursach NVQ,
plus okolo 20 godz pracy charytatywnej w szkole co tydzien, take jako wolantariusz w mojej pracy w MC- ( w zeszlym roku zebralam osobiscien ponad 2 tys f na funtow na fundacje RMHC )
od ponad 4 lat od kiedy tu jestem prawie caly czas pracuje i doksztalcam sie.
Mimo tak zajetego zycia potrafie sie sie usmiechac- i oddac ostatniego funta komus komu w tej chwili jest on bardziej potrzebny,
Wiec nie mow mi co daje od siebie- oprocz podatku , gdyby pomnozyc nawet przez minimalna moja prace w szkole jako TA plus to co robie w MC wyszloby- poczekaj chwile 20 godz pracy w szkole razy 5,93 plus okolo 2 godz MC razy 5,93 razem daje nam tygodniowo 22 x 5,93 f- oblicz sama,
a nie jest to jedyne w czym moja rodzina wspomagam UK.
Szkoda mi ludzi z taka zajadloscia jak Ty, ktorzy nie widza innych slabosci a moze widza je przez ogromna lupe.
" Miej serce i patrz w serce "
[ Ostatnio edytowany przez: <i>littleflower</i> 22-01-2011 22:20 ]
Littleflower, nie do konca sie z tym zgodze.Ty placisz czynsz, ktory pokrywa naprawy, obsluge, nawet administracje twojego HA.
Social housing and landlords are tightly regulated. The Government department currently responsible for overseeing the social housing sector is Communities and Local Government (CLG). CLG has direct oversight of local authority housing. Housing associations are funded by the Government through the Homes and Communities Agency, which is responsible for the construction of new social homes.
Rzad to niestety podatnicy.