MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Operacja na kregoslup w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

staryznajomy

Post #1 Ocena: 0

2011-03-13 08:13:31 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2011-03-13 08:03:25, trenero napisał(a):
:-]helloo...Jest to ciąg dalszy perypeti po operacji.6 marca byłem operowany,nastepnego dnia wyslali do domu.Z róznymi zakazami[patrz wyżej]We wtorek dostałem list od administracji Employed supoort alowance,z ktorej wyczytałem ze z dniem 7 marca jestem zdrowy bo -jestem wstanie przejsc samodzielnie 200 metr -mogę siedziec dłuze niz 30 min -samodzielnie zrobic herbate....i wiele innych absurdów. :-] Tak reasumując;z dniem 7 marca mam zgłosić się do swego pracodawcy,który ma OBOWIĄZEK przyjąc mnie do pracy.Kurde ja myslałem ze to prima aprilis.Zostałem ozdrowiony....a zapomniałem ciekawy jestem kto mi teraz wyjmie te 18 klipsów z kręgosłupa skoro w uk nie potrzeba już lekarzy, tu ozdrawia administracja...pozdrawiam ciepło :-o
"wstań i idż synu"-doktorek Ci tak nie powiedział?
przepraszam ale chyba mamy tego samego konowała:-]:-]
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vajouk

Post #2 Ocena: 0

2011-03-13 08:42:19 (14 lat temu)

vajouk

Kobieta

Z nami od: 18-10-2007

A to dobre :-). Trenero jak bys wiedzial to juz dawno zglosilbys sie do administracji i nie potrzebowalbys operacji hihi..
"Zycie jest piekne trzeba tylko umiec z niego korzystac

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2011-03-13 09:16:47 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
We wtorek dostałem list od administracji Employed supoort alowance,z ktorej wyczytałem ze z dniem 7 marca jestem zdrowy bo -

...nie dostarczylem zwolnienia, a poprzednie bylo do 6 marca.

:-]
Ada

Do góry stronyOffline

trenero

Post #4 Ocena: 0

2011-03-13 10:55:31 (14 lat temu)

trenero

Mężczyzna

Z nami od: 03-03-2011

hello..wcale bo nie...zwolnienie mam do konca kwietnia..I co zdziwienie? Mój znajomy który jest prawnikiem powiedział że mogę sie odwołać do trybunału...i życzył POWODZENIA.Jużem mysloł żem chory...taaaa.To może teraz powinien im jakoś podziękować za cud...hehe
hulaj atoo

Do góry stronyOffline

vajouk

Post #5 Ocena: 0

2011-03-21 11:16:16 (14 lat temu)

vajouk

Kobieta

Kochani nareszcie cos sie ruszylo w sprawie mojego meza. Po 3 miesiacach oczekiwania dostalismy list z terminem konsultacji u chirurga. 11 kwietnia wszystko sie wyjasni.trzymajcie kciuki :-)

Do góry stronyOffline

trenero

Post #6 Ocena: 0

2011-03-26 19:27:33 (14 lat temu)

trenero

Mężczyzna

Z nami od: 03-03-2011

Hello..wam wszystkim.Może ktoś z Was wie jak mam się zabrać do zmiany zawodu albo coś podobnego.Ja juz chcę do pracy a lekarze że NIE..dostaje pier...ca.A do tego kaska się kończy a z jednej pensji to ja nie pociągne..Jakoś musze się do tego zabrać.. Co do zdrowia to zdjęli mi klipsy,nawet nie bolało,chodzę normalnie tylko wolniej,życie jest piękne gdy nic nie boli.Tylko jeszcze żeby do pracy mógł chodzić...może ktoś z Was ma jakiś pomysł?
hulaj atoo

Do góry stronyOffline

vajouk

Post #7 Ocena: 0

2011-04-15 19:31:59 (14 lat temu)

vajouk

Kobieta

Witam!
Juz jestesmy po konsultacji. Lekarz zmienil zdanie i najpierw chce zrobic zastrzyk z epiduralu, jesli nie pomoze w ciagu 6-8 tygodni to wowczas bedzie operacja.Osobiscie szczerze watpie w skutecznosc tego zastrzyku poniewaz maz ma zbyt duzy wylew dysku w kierunku nerwu.

Do góry stronyOffline

vajouk

Post #8 Ocena: 0

2011-05-12 20:09:57 (14 lat temu)

vajouk

Kobieta

Moi drodzy uzupelniam temat tak jak obiecalam.
Wykonalismy z mezem dwa telefony do lekarza ze sie pogorszylo. Dzisiaj mielismy nieplanowana wizyte u chirurga. Lekarz podjal decyzje ze najpierw zrobi aktualne MRI( ma to trwac okolo 3 tyg) i jesli wyciek bedzie wiekszy to bedzie operacja lub bole beda dalej sie utrzymywac przez te 3 tyg to nie bedzie czekac na wynik skanu tylko odrazu bieze go pod noz.
Trzymajcie kciuki za mojego meza moze juz niedlugo bedzie cieszyl sie zyciem na nowo tak jak Trenero.

Pozdrowionka dla Was wzsytskich.

Do góry stronyOffline

vajouk

Post #9 Ocena: 0

2011-08-12 20:17:49 (14 lat temu)

vajouk

Kobieta

No i kochani moj maz juz jest po zabiegu.6 lipca mial wykonany zabieg polegajacy na wstrzyknieciu epiduralu w uszkodzone miejsca. Jak narazie jest troche lepiej, chociaz w dalszym ciagu utrzymuja sie niewielkie bole. Lekarz dal 3 miesieczny termin na to aby byl jakis konkretny efekt tego zabiegu.

Pozdrowionka.

Do góry stronyOffline

dzikins

Post #10 Ocena: 0

2012-04-21 17:42:33 (13 lat temu)

dzikins

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2012

Witam ja juz od ponad 3 lat mam problemy z kregoslupem czesto mialem wyrwania z pracy na ok tyg i wracalem do zycia.Ostatnim czasem zaczela mi dretwiec noga i naprawde zaczelo mi to przeszkadzac w pracy oczywiscie angielki gp twierdzil ze samo przejdzie wiec sie zdenerwowalem i porobilem badania w polsce okazalo sie ze mam 2 dyski wypadniete uciskajace rdzen i przepuchline na krazku gp po obejzeniu polskich papierow wyslal mnie na konsultacje na ktora czekam juz ok miesiac i narazie nic nie przychodzi nikt nie dzwoni ,od tamtego czasu stan moj sie bardzo pogorszyl .Gdy siedze kregoslup wypada na jedna strone gdy wstaje zeby muc sie poruszac musze sie wygiac na druga strone i tez wypada wygladam nieciekawie w ten sposob wygiety.Moje pytania odnosza sie bardziej do tego jak bede w stanie utrzymac rodzine jak to jest z platnoscia przez tak dlugi okres czasu bo domyslam sie ze operacja nieunikniona .Polscy specjalisci wysylali mnie odrazu na operacje moze lepiej kombinowac jakies emergency w polsce i operowac nie ufam angielskim lekarzom bo znajac zycie dostane paracetamol i powiedza ze samo minie.:P pozdrawiam wszystkich

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,