MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 9 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kolezanka_szkla

Post #1 Ocena: 0

2011-01-03 22:01:28 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

sniper a w ktorym miejscu polecilam jakis lek? Podaj przyklad.

Leonka - gdy mi podawano mi pierwsze dawki - o Bozym swiecie nie wiedzialam, bo bylam nieprzytomna. Efekt placebo w tym momencie nie zadzialal. Ale to nie ma znaczenia. Zaraz Sniper mnie wyzwie, (a w najlepszym wypadku znowu nazwie srodek, ktory mi uratowal zycie "syfem";)wiec sie wycofuje. Omijam taki poziom. Chcialam napisac dyskusji, ale jakos dyskusji mi to nie przypomina.

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 03-01-2011 22:04 ]

"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-01-03 22:05:19 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #3 Ocena: 0

2011-01-03 22:11:11 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Sniper - idz sie wyspac czlowieku. Pisalam do Myszkotki, ktora mi polecila lek, ktory jej pomogl. Tylko i wylacznie ode mnie zalezy czy go wyprobuje. A jak to zrobie - to na swoje ryzyko i rachunek. Mam swoj mozg i potrafie go uzywac. WYLUZUJ.
Nie jestem na forum zadnym waznym, ani uwazanym za specjalnie madrego czlowieka, wiec raczej po moim wplywem nikt nie wezmie do ust lekow, ktore mnie sie podobaja.

Natomiast - jako osoba znajaca sie troszke na rzeczy - gwarantuje Ci - moj wpis nie mozna uznawac za propagande.

A jak bede chciala to zastosuje maslo kakaowe na bol gardla i tez bede miala do tego prawo. Musze jeszcze pamietac, aby podomka byla nieprana przez 15 lat - bo tylko taka dziala.

Ciuekawe, ze o "syfie" Nasol moglam napisac. A robi szkod w organizmie od groma i ciut ciut...

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 03-01-2011 22:19 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-01-03 22:18:46 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #5 Ocena: 0

2011-01-03 22:21:36 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

sniper a raczyles przeczytac wszystkie moje wpisy w tym temacie?????????????????

Nie proponuj mi nic - bo i tak zrobie co zechce. A jesli nadal bedziesz mnie traktowal jak idiotke i kretynke - to moze lepiej w ogole omijaj moje wpisy, i do nich nie nawiazuj w swoich wypowiedziach.

[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 03-01-2011 22:22 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-01-03 22:26:26 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2011-01-03 22:41:49 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

A moze jest jakis scisle ateistyczny srodek leczniczy, zeby potem nie bylo dyskusji, ze fabryka farmaceutyczna byla zbyt blisko kosciola, i zainfekowana zostala wiara w cos nienaukowego....:-]

A skoro wypowiedzi wczesniej
Cytat:
to można by uznać za propagandę na rzecz pewnych konkretnych preparatów homeopatycznych...
, to ja wtoje wypowiedzi uznaje za propagande jakiegos ateistycznego zgrupowania, wiec podaj odrazu nazwe i adres, i oszczedz ludziom swoich atakow, bo twoj sposob agitacji w strone nauki raczej moze zniechecic juz nawet w nauke wierzacych.....
Ada

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-01-03 22:56:44 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2011-01-03 23:02:21 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Nie namawiam na zaniechanie leczenia tradycyjnego, sama homeopatii nie stosuje, ale ludzie maja wolny wybor. Na kazdy twoj link "podwazajacy" skutki homeopatii, mozna znalezc 10 potwierdzajacych skutecznosc. Ja glownie odnioslam sie do twojego przekazu informacji, atakiem zwykle wojny sie zaczyna, nie dyskusje, czy szczera chec porady, a tak odczuwam twoje odniesienie do osob, ktore nie w nauce szukaja odpowiedzi. Nauka wszystkiego nie wytlumaczy, wiec chociaz zupelnie nie neguje osiagniec nauki (i wiele razy mialam okazje z tych osoagniec korzystac), to nie neguje rowniez prawa innych do wyboru.
Ada

Do góry stronyOffline

myszkotka

Post #10 Ocena: 0

2011-01-04 00:02:16 (14 lat temu)

myszkotka

Kobieta

Z nami od: 04-01-2009

a może by tak moderator wyciął ten offtop? nie mówię żeby kasować posty o zasadności stosowania homeo ale watek ten nie jest o tym

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,