Str 6 z 11 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
PannaZMokraGlow |
Post #1 Ocena: 0 2021-05-11 08:50:14 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-05-11 08:19:13, Wembley27 napisał(a):
Cytat:
2018-03-09 14:44:09, klarysa08 napisał(a):
Polecicie jakąś dobrą klinikę medycyny estetyczne w PL? chyba zdecyduję się na wypełniacz, mam lwią zmarszczkę, która się pogłębia, chciałabym się jej pozbyć. Wolę przyjechać do Polski, do angielskich chirurgów jakoś nie mam przekonania.
Też myślę zeby się uszczęśliwić...
Podziwiam. Mnie zawsze brakuje odwagi na zabiegi estetyczne. Dwie kolezanki zrobily sobie na przyklad w doroslym zyciu nosy. Ja z jednej strony tez bym chciala, jednak boje sie ze mnie sie operacja nie uda i zostane z jakims kulfonem na twarzy. To samo botox boje sie ze cos sie nie uda. Ale moze po prostu nie dojrzalam jeszcze do decyzji i to wszystko. Byc moze za pare lat bede smigac po klinikach, kto wie.
Pozdrowienia dla wszystkich odwazniejszych
|

|
 |
|
|
Wembley27 |
Post #2 Ocena: 0 2021-05-11 09:00:51 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Wszystko jest dla ludzi ...ja zawsze bylam szalona
Na stopa jeździłam...
Polskę przeszlam w dużej mierze na nogach ....startowałam na złota statuetkę z PTTK.
Myślę choc mam lek wysokości zeby skoczyć że spadochronu
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #3 Ocena: 0 2021-05-11 09:02:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
tak jak nos to w zależności od zabiegu może być poważna operacja to botoks to zabieg, którego nie ma się co bać a jego efekty nie są stale.
Oczywiście zaraz odezwa się dyplomowani specjaliści ze to nieprawda i można to czy tamto
Jak ktoś ma talent to i metalowa kulkę popsuje a jak ktoś ma pecha to w drewnianym kosciele mu cegla na głowę spadnie moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #4 Ocena: 0 2021-05-11 09:04:47 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Tez warto wspomniec ze to jedna z najniebezpieczniejszych neurotoxyn botulinum, jesli tego sie nie boimy, to szczepien tez nie powinnismy nie?  no jakby brak konsekwencji If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #5 Ocena: 0 2021-05-11 09:07:59 (4 lata temu) |
a kto powiedział ze ja się boje szczepień, nigdy tak nie powiedziałem
ja nie wierze w ich skuteczność
czyżby Blame miała własną działalność kosmetyczna bo to oni najczęściej krzyczą ze w nieodpowiednich rekach jad kiełbasiany to śmierć moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
|
Wembley27 |
Post #6 Ocena: 0 2021-05-11 09:10:38 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Botox jest nawet dobry jak ktoś zgrzyta zębami w nocy
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #7 Ocena: 0 2021-05-11 09:12:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Haha, nie, nie mam. Nie moj konik.
Dwa, ze ciebie akurat poddajacego sie botoxowi sobie nie wyobrazalam ale tez nie neguje jak lubisz.
I jeszcze SQL ma racje posrednio, botox w nieodpowiednich rekach naprawde moze byc nie fajny. Warto zrobic naprawde dobry research jesli juz, bo paralize twarzy, naprawde sie zdarzaja. I ok, moze nie na zawsze ale 6 miesiecy z jedna opadnieta mocno powieka, naprawde moga sie odbic czkawka. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 11-05-2021 09:22 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #8 Ocena: 0 2021-05-11 09:25:45 (4 lata temu) |
ja jako twardy macho mam cale życie pokerowa twarz, jak Mauer w Psach co się przekłada na gładkie czoło
ocen sama
 moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
Wembley27 |
Post #9 Ocena: 0 2021-05-11 09:26:43 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja siebie akceptuje ale denerwuje mnie jedna zmarszczka i z nią chce wojnę przejść zagłady
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #10 Ocena: 0 2021-05-11 09:28:44 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ladne dzieci, interesting decor, no I smaruj nogi przeciw komarom. To w sumie jestesmy podobni, ja mam tylko ciut dluzsze wlosy. Na nogach glownie.
Wembley, to jasne idz na konsultacje, zobacz co Ci powiedza, zawsze mozesz zrezygnowac. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 11-05-2021 09:30 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|