MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska farmaceutka w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

midian25

Post #1 Ocena: -1

2010-08-22 10:01:33 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Cytat:

2010-08-22 06:43:25, ania_caterham napisał(a):
Ciekawa jestem co sie tak dokladniej kryje za twoja checia zemsty? Lepiej zajalbys sie czyms innym, bo taka 'skarga' nic nie wskorasz a jedynie sie osmieszysz.
Mialam takiego jednego co do mnie kiedys do pracy wydzwanial i chcial rozmawiac konkretnie ze mna to go pogonilam, bo nie mialam ani obowiazku ani ochoty z nim gadac. Na poczatku byl fajny ale pozniej zaczal troche juz przeginac. Dodam tylko ze bylam tylko mila nigdy nie wysylalam mylacych sygnalow.
Moze ow pani chce poprostu uciac ta znajomosc. Moja rada daj jej swiety spokoj, zmien apteke, przestan wydzwaniac i poprostu zapomnij.

Co się kryje?
Dragi nie schodzą,może farmaceutka z Polski ma lepsze dojścia i niższą cenę...
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: +1

2010-08-22 10:16:20 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-08-22 01:30:57, Adacymru napisał(a):
Cytat:

2010-08-22 01:13:04, jaccos napisał(a):
ale pożyjesz, to może się przekonasz :)

Nie wiem czy odebrac to "pozyjesz" jako komplement, czy jako rade, zeby zmienic warunki mojej dotychczasowej polisy na zycie......"

Wrozka Cecylia prawde ci powie ;-)8-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

jaccos

Post #3 Ocena: 0

2010-08-22 12:32:28 (15 lat temu)

jaccos

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-05-2010

Cytat:

2010-08-22 10:16:20, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2010-08-22 01:30:57, Adacymru napisał(a):
Cytat:

2010-08-22 01:13:04, jaccos napisał(a):
ale pożyjesz, to może się przekonasz :)

Nie wiem czy odebrac to "pozyjesz" jako komplement, czy jako rade, zeby zmienic warunki mojej dotychczasowej polisy na zycie......"

Wrozka Cecylia prawde ci powie ;-)8-)

Im już nawet Cecylia nie pomoże, ani żadna inna wróżka, kwestia zlasowanych mózgów, zero luzu w życiu i dystansu do niego;-), ale dobrze się czyta wpisy polonusów, takie na czasie, jakbym widział obrońców krzyża w polandii :-D, leję po nogach.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #4 Ocena: -1

2010-08-22 12:54:23 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ktoś ma wakacje, bezrobotne czy po prostu chorobowe??
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

midian25

Post #5 Ocena: -1

2010-08-22 12:54:24 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Cytat:
leję po nogach.

Prostata alarmuje...

[ Ostatnio edytowany przez: midian25 22-08-2010 12:55 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

jaccos

Post #6 Ocena: 0

2010-08-22 13:05:32 (15 lat temu)

jaccos

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-05-2010

Cytat:

2010-08-22 06:43:25, ania_caterham napisał(a):
Ciekawa jestem co sie tak dokladniej kryje za twoja checia zemsty? Lepiej zajalbys sie czyms innym, bo taka 'skarga' nic nie wskorasz a jedynie sie osmieszysz.
Mialam takiego jednego co do mnie kiedys do pracy wydzwanial i chcial rozmawiac konkretnie ze mna to go pogonilam, bo nie mialam ani obowiazku ani ochoty z nim gadac. Na poczatku byl fajny ale pozniej zaczal troche juz przeginac. Dodam tylko ze bylam tylko mila nigdy nie wysylalam mylacych sygnalow.
Moze ow pani chce poprostu uciac ta znajomosc. Moja rada daj jej swiety spokoj, zmien apteke, przestan wydzwaniac i poprostu zapomnij.

zajęciem pani farmaceutki jest doradzanie pacjentowi, spokojne i rzeczowe, jako uzupełnienie porady lekarskiej /w polskiej tv są nawet reklamy z dopiskiem na końcu, żeby się poradzić farmaceuty/, w uk też to na tym polega, że farmaceuta jest nie tylko od sprzedawania ale od porad ! sygnały jakie ona wysyłała.....nawet bym na nie nie zwrócił uwagi, bo w paniach nie gustuję :-D., natomiast jeżeli ona nie potrafi udzielać rad, wydaje jej się to męczące, to znaczy że się nie nadaje do tego zawodu, niestety, nauczyciel, który nie chce dzieci uczyć, też się mija z powołaniem, to tylko jeden z wielu przykładów.
Dodam tylko, że mój ew. telefon był może raz na 2-3 miesiące a wizyta w aptece też mniej więcej w takich odstępach czasowych, nachalny nie byłem w żadnym wypadku, a historia, jaką zacząłem opisywać dotyczy paru lat.
Nie pałam chęcią zemsty, ale nie lubię osób, które nie wykonują swojego zawodu odpowiedzialnie, jestem klientem, wymagam minimum szacunku i uwagi, jak każdy klient.

Czytam posty w/w.
Nie mam pojęcia, skąd w nich tyle głupoty i niezrozumienia tematu, Ciekawe, jak wy się zachowacie i poczujecie, jak będziecie olani w sklepie, urzędzie, gdziekolwiek, szczególnie w kraju, gdzie z zasady się ludzi nie olewa, przez polaka.

To tyle ad vocem postów jw. Dobrego samopoczucia userzy mojejwyspy :-D, pomimo wszystko nadal bawią mnie wasze posty, bo są tak pozbawione logiki, współczucia, zrozumienia, że tylko się śmiać, ewentualnie można się nad wami zlitować.

[ Ostatnio edytowany przez: jaccos 22-08-2010 13:08 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

amelka66

Post #7 Ocena: 0

2010-08-22 13:10:17 (15 lat temu)

amelka66

Kobieta

Z nami od: 17-04-2010

Czy juz ktos Ci mowil zebys zaczal sie leczyc na nogi,bo na glowe to juz jest zapozno:-Y;-)
W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #8 Ocena: 0

2010-08-22 13:17:11 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

nadmiar efedryny widać na kilometr, jak nic ;-))))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

midian25

Post #9 Ocena: 0

2010-08-22 13:21:10 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Dawaj jeszcze!!!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

BADmanners

Post #10 Ocena: 0

2010-08-22 13:30:39 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-04-2010

Cytat:

2010-08-22 13:05:32, jaccos napisał(a):
sygnały jakie ona wysyłała.....nawet bym na nie nie zwrócił uwagi, bo w paniach nie gustuję

Cała ta historia to jakiś kał, przychodziłeś- ona chciała gadać, ty chciałeś fachowych porad, ona się zrobiła nie miła....i co?

Coś mi się wydaję, że ona chciała na kolkę, a ty jako że nie gustujesz w paniach to marzyła ci się jakaś pałką do obciągnięcia- i stąd konflikt.
Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,