MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska farmaceutka w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

jaccos

Post #1 Ocena: 0

2010-08-22 01:11:21 (15 lat temu)

jaccos

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-05-2010

Cytat:

2010-08-21 21:35:18, andyopole napisał(a):
prawdopodobnie stales sie zbyt upierdliwy dla tej Pani. Bo ile zdrowy chlop moze chodzic do apteki po porade albo pogadac o lekach. Zdrowe chlopy - uwaga - jak czesto zasiegacie rady w aptekach? Odpowiadam pierwszy - mnie sie nie zdarzylo. Pytanie drugie: jak czesto nagrywacie sprzdawczynie w roznych sklepach?
No chyba ze jestes ciezko chory, na cokolwiek, miesnie, glowe, wtedy Twoja chec pogadania wydaje sie zrozumiala:-]

ja chłopem nie jestem, facetem tak, a ty jako chłop, może i faktycznie nie chodzisz do apteki, na wsiach tak to jest, nawet z higieną chłopy są na bakier, a co tu dopiero o aptece mówić, ale ja to rozumiem, w końcu jak chłop urodził się w gnoju, pod chałupą ma gnój, śmierdzi gnojem, to jak tu się pokazać w aptece? a myć też nie ma się co za bardzo, bo wszystko i tak gnojem przesiąknięte...masakra.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

jaccos

Post #2 Ocena: 0

2010-08-22 01:13:04 (15 lat temu)

jaccos

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-08-21 21:46:01, Adacymru napisał(a):
Cytat:
Aktualnie zastanawiam się nad złożeniem skargi na panią X do firmy Lloyds Pharmacy z wnioskiem o jej dyscyplinarne zwolnienie.

:-]:-]:-]

Jak autor historii jest Dyrektorem Generalnym sieci aptek Lloyds, to moze zwalniac, a w miedzyczasie.....

Cytat:
A że w swoich działaniach jestem konsekwentny, to napisanie takiej skargi jest tylko kwestią czasu.

to nic wiecej jak skarge napisac nie moze zrobic........zagalopowal sie chlopak troche......:-]

nie masz pojęcia jaką siłę w uk ma zwykła skarga, a skarga udokumentowana tym bardziej, ale pożyjesz, to może się przekonasz :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Alter_Ego

Post #3 Ocena: -1

2010-08-22 01:18:44 (15 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

nagrania mp3 to jest to :-] że też nie wpadłem na coś takiego jak idę na zakupy do tesco, ulala.
Farmaceutko z Manchesteru, miej sie na baczności bo są na ciebie kwity :-D

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 22-08-2010 01:19 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

jaccos

Post #4 Ocena: 0

2010-08-22 01:23:07 (15 lat temu)

jaccos

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-08-21 20:31:55, koniokrad napisał(a):
Jaccos człowiek - Polak... z dyktafonem :-]

dobrze, że chyba wiesz co to dyktafon, a może nie?:) dzięki niemu wygrałem sprawę w sądzie, gdy mnie burak angol wyzywał w pracy, 5000 tys funtów na ulicy nie leży, ale tobie by nie przyszło do głowy użyć takiego urządzenia, bo być może jest zbyt skomplikowane dla ciebie, mam rację?
Zamiast pisać nic nie znaczące komentarze, zajmij się czymś bardziej pożytecznym. Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

andyopole

Post #5 Ocena: -1

2010-08-22 01:26:48 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2010-08-22 01:11:21, jaccos napisał(a):
Cytat:

2010-08-21 21:35:18, andyopole napisał(a):
prawdopodobnie stales sie zbyt upierdliwy dla tej Pani. Bo ile zdrowy chlop moze chodzic do apteki po porade albo pogadac o lekach. Zdrowe chlopy - uwaga - jak czesto zasiegacie rady w aptekach? Odpowiadam pierwszy - mnie sie nie zdarzylo. Pytanie drugie: jak czesto nagrywacie sprzdawczynie w roznych sklepach?
No chyba ze jestes ciezko chory, na cokolwiek, miesnie, glowe, wtedy Twoja chec pogadania wydaje sie zrozumiala:-]

ja chłopem nie jestem, facetem tak, a ty jako chłop, może i faktycznie nie chodzisz do apteki, na wsiach tak to jest, nawet z higieną chłopy są na bakier, a co tu dopiero o aptece mówić, ale ja to rozumiem, w końcu jak chłop urodził się w gnoju, pod chałupą ma gnój, śmierdzi gnojem, to jak tu się pokazać w aptece? a myć też nie ma się co za bardzo, bo wszystko i tak gnojem przesiąknięte...masakra.

a jednak przypadek jest trudniejszy niz sie komukolwiek wydawalo.

Czy leci z nami lekarz?:-D;-):-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #6 Ocena: -1

2010-08-22 01:30:57 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2010-08-22 01:13:04, jaccos napisał(a):
nie masz pojęcia jaką siłę w uk ma zwykła skarga, a skarga udokumentowana tym bardziej, ale pożyjesz, to może się przekonasz :)

Nie wiem czy odebrac to "pozyjesz" jako komplement, czy jako rade, zeby zmienic warunki mojej dotychczasowej polisy na zycie......"pozylam" zaloze sie wiecej niz ty w UK. Skarge zlozyc to ty mozesz gdzie chcesz. Jak sie do tej skargi odniosa, to juz musze cie zasmucic, jest wylacznie sprawa instytucji do jakiej skladasz ta skarge. Jakbys "pozyl" troche, to wiedzialbys, ze sa odpowiednie procedury co do zwolnien dyscyplinarnych (chociaz nie wiem po co ja to wlasciwie tlumacze, chyba z nudow), i jeden list od niepotwierdzonego ze jest zrownowazony psychicznie osobnika, zapewne na zwolnienie tej osoby nie wplynie.

Idz poszukaj innej apteki, a najlepiej to oszczedz nastepnej osobie watpliwej przyjemnosci, i zamawiaj/poradzaj sie w sprawie lekow z aptekami przez internet.........
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

amelka66

Post #7 Ocena: -1

2010-08-22 01:39:06 (15 lat temu)

amelka66

Kobieta

Z nami od: 17-04-2010

Cytat:

2010-08-22 01:23:07, jaccos napisał(a):
Cytat:

2010-08-21 20:31:55, koniokrad napisał(a):
Jaccos człowiek - Polak... z dyktafonem :-]

dobrze, że chyba wiesz co to dyktafon, a może nie?:) dzięki niemu wygrałem sprawę w sądzie, gdy mnie burak angol wyzywał w pracy, 5000 tys funtów na ulicy nie leży, ale tobie by nie przyszło do głowy użyć takiego urządzenia, bo być może jest zbyt skomplikowane dla ciebie, mam rację?
Zamiast pisać nic nie znaczące komentarze, zajmij się czymś bardziej pożytecznym. Pozdrawiam.
raczej sie nie odezwe, bo jeszcze wyladuje w jakims dziwnym miejscu ;-)ale Ciebie gosciu to w rodzinie raczej bym nie chciala miec:-Y
W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym :)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2010-08-22 01:58:05 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

andyopole

Post #9 Ocena: 0

2010-08-22 02:11:46 (15 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

a moze sie zielska chlop najaral i odjechal, wybaczymy ;-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

ania_caterham

Post #10 Ocena: 0

2010-08-22 06:43:25 (15 lat temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Ciekawa jestem co sie tak dokladniej kryje za twoja checia zemsty? Lepiej zajalbys sie czyms innym, bo taka 'skarga' nic nie wskorasz a jedynie sie osmieszysz.
Mialam takiego jednego co do mnie kiedys do pracy wydzwanial i chcial rozmawiac konkretnie ze mna to go pogonilam, bo nie mialam ani obowiazku ani ochoty z nim gadac. Na poczatku byl fajny ale pozniej zaczal troche juz przeginac. Dodam tylko ze bylam tylko mila nigdy nie wysylalam mylacych sygnalow.
Moze ow pani chce poprostu uciac ta znajomosc. Moja rada daj jej swiety spokoj, zmien apteke, przestan wydzwaniac i poprostu zapomnij.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,