MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pobyt szpitalu dziecka( wyciecie migdalkow)

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mama11

Post #1 Ocena: 0

2012-03-01 22:47:32 (13 lat temu)

mama11

Kobieta

Z nami od: 07-04-2010

Cytat:

2012-03-01 22:42:42, nawrocony napisał(a):
Nie mialem od tej pory jakis problemow z gardlem, na pluca tez nic mi jeszcze nie poszlo, nadmienie ze przed wycieciem chorowalem czesto, mozna powiedziec ze jestem bardzo zadowolony z tego zabiegu. Moja rada to jak masz ropne zapalenie to idz na emergency, tam i tak zrobia wywiad, powiedz ze czesto to masz, potem GP dostanie i tak adnotacje i Cie wysle na wyciecie lub szpital bezposrednio bedzie omawial sprawe wyciecia z Toba z ominieciem GP-ja tak mialem.

Dzięki:-] tak właśnie zrobię
...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

lashbybella

Post #2 Ocena: 0

2012-03-01 23:32:25 (13 lat temu)

lashbybella

Kobieta

Z nami od: 26-02-2010

Z doswiadczenia wam powiem, ze w uk nie wycina sie migdalkow u doroslych osob. Moje migdaly byly zainfekowane paciorkowcem, i ze tak powiem, rozkladaly sie, angine mialam wieczna, wielkie ropne czopy, antybiotyki, ogladanie przez specjaliste w szpitalu na Kings Cross i co? Nic. Wymaz tez robiono, ale nie posiew, a to jest wielka roznica.
Dopiero w Polsce laryngolog od razu mnie wyslala na zabieg usuniecia migdalow. Od tamtej pory nie choruje i mam sie dobrze.

Powodzenia :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2012-03-01 23:39:09 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wycinaja, wycinaja.... moj brat byl wlasnie u GP dwa dni temu i dzisiaj, antybiotyki nie pomogly, w nastepnym tygodniu ma wizyte u specjalisty w celu przygotowania do wycinania. Jest dorosly...przynajmniej wg aktu urodzenia. ;-)
Ada

Do góry stronyOffline

lashbybella

Post #4 Ocena: 0

2012-03-01 23:44:05 (13 lat temu)

lashbybella

Kobieta

Z nami od: 26-02-2010

Tak mi powiedziano, GP i specjalista, ze lepiej leczyc. Natomiast w Poslce okazalo sie, ze gdybym ich nie wyciela lub poczekala dluzej to paciorkowiec przeszedlby do organizmu. Moze trafialam zle, wszyscy mnie odsylali, a naprawde ledwo zylam.
Najgorzej to wyegzekwowac cos kiedy sie jest oslabionym choroba.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,