![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Str 22 z 23 |
|
---|---|
Nie_z_tej_bajki | Post #1 Ocena: 0 2010-09-04 08:42:27 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Piekna sobote MW zaczelo od Wazektomii i Nudy w lozku - niezle polaczenie
![]() ![]() ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
midian25 | Post #2 Ocena: 0 2010-09-04 08:59:36 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Wniosek jest prosty-na nudę w łóżku-wazektomia.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2010-09-04 09:40:17 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: Ja tylko ostrzegam, bo nie zycze nikomu tego przez co przechodze, ale decyzja oczywiscie nalezy do kozdego i kazdej z was.
Jakby popatrzec na ulotke nawet wody utlenionej, to pewnie tez znalazloby sie wiele skutkow ubocznych......
Ada
|
Argosman | Post #4 Ocena: 0 2011-05-31 08:30:26 (14 lat temu) |
Z nami od: 07-09-2010 Skąd: Basildon |
Witam, czy ten zabieg w UK jest płatny?
W PL kosztuje około 2000 złociszy. Ktoś pisał rok temu, że jest nielegalny, ale albo sie prawo zmieniło, albo ktoś miał niejasny pogląd na te kwestię. |
Post #5 Ocena: 0 2011-05-31 09:15:33 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
midian25 | Post #6 Ocena: 0 2011-05-31 09:17:53 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Przez NHS nic się nie płaci. Jest tylko lista oczekujących, która, w żalezności od regionu może być krótsza lub dłuzsza.
Za zabieg w prywatnej klinice się płaci i długo czekać nie trzeba. "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
znowu-ciupek | Post #7 Ocena: 0 2011-05-31 13:15:58 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2010-06-04 09:37:31, CabanNadbaltycki napisał(a): dla kogos kto chce byc wolny plodnosc jest przeklenstwem nie mniejszym niz uzalenienie od insuliny przez cukrzyka. ciagle trzeba sie martwic, zabezpiezcac, bac wszystkiego, ze juz nie wspomne o utrudnieniach w dokonaniu aborcji na ktora dziewczyna i tak sie zgodzic nie musi. mozna sobie latwo zmarnowac zycie. moj brat cioteczny tak wlasnie mial, dwadziesia pare lat, wpadka, slub z przymusu. potem awantury rozwod, do dzis przepychanki z wrednym wscieklym bachorem ktorego nikt nie chce, potem drugi zwiazek, znowu wpadka, znowu slub, jeszcze jedno dziecko jego partnerki z poprzedniego malzenstwa, no tragedia po prostu. moj brat mialby takie wspaniale zycie jakby nie ta jego plodnosc. a tak to w wieku 30 lat skonczyl u rodzicow w piwnicy bo sad przyznal jego mieszkanie i prawie caly dochod na matke z dzieckiem, teraz wychodzi na prosta ale kolejna wpadka skutecznie spedza mu sen z powiek, za co utrzyma te bachory? zamiast sie bawic i cieszyc zyciem to jest uwiazany przy kobiecie a wszystko co mu wplynie na konto jest rozkradane przez sady. podziwiam go ze w ogole chce mu sie zyc. ja bym wolal umrzec niz siedziec w takim kieracie bez wyjscia, byc niewolnikiem wlasnego potomstwa i systemu. brrrr O.O Przeczytałem to i qrfa nie wierze....Ktos mysli kutasem a nie głową a pretensje ma do całego świata.... Żeby za wiele nie pisać na ten temat to napisze krótko...Zawsze myślałem że głupi jestem ale po przeczytaniu tego jakem niezbyt wierzący obiecuję że od dzisiaj zacznę się modlić gorliwie i dziękować Bogu ze nie pokarał mnie aż taką głupotą... zawsze moglem być 100 razy głupszy(jak widac można) |
MerryPoppins | Post #8 Ocena: 0 2011-05-31 13:59:43 (14 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
Mój mąż 3 lata temu mial zabieg nic nie płacił, dobra sprawa jeśli nie planuje się wiecej dzieciaków z opcją dla ludzi "bardzo płodnych" a przede wszystkim antykoncepcja bez uszczerbku na zdrowiu dla kobiety. Osobiście polecam ach i poziom testosteronu po zabiegu wzrasta a co za tym idzie, ojj...chłopu nigdy dośc
![]() Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|
znowu-ciupek | Post #9 Ocena: 0 2011-05-31 14:02:50 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-05-31 13:59:43, MerryPoppins napisał(a): Mój mąż 3 lata temu mial zabieg nic nie płacił, dobra sprawa jeśli nie planuje się wiecej dzieciaków z opcją dla ludzi "bardzo płodnych" a przede wszystkim antykoncepcja bez uszczerbku na zdrowiu dla kobiety. Osobiście polecam ach i poziom testosteronu po zabiegu wzrasta a co za tym idzie, ojj...chłopu nigdy dośc ![]() Oj....bo sie skuszę ![]() ![]() ![]() |
KratkaWentylacy | Post #10 Ocena: 0 2011-06-09 09:34:45 (14 lat temu) |
Z nami od: 27-09-2009 Skąd: Essex |
A ja mam pytanie: jak się czuje mężczyzna po... zabiegu? Czy to poważna operacja czy zabieg właśnie? Usiłuję mojego przekonać do tej metody antykoncepcji, ale jeden pan w pracy naopowiadał mu jaki to horror i jak bardzo żałuje w efekcie czego mój spanikował i powiedział (cytuję) "nikt mu w jajkach grzebać nie bedzie" ! Jestem po dwóch 24 godzinnych porodach i mnie kurna mogli w #%&* grzebać, tak?!
No to się wyzłościłm ![]() |