MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wazektomia - Wasze opinie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 18 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

Str 18 z 23

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CabanNadbaltyck

Post #1 Ocena: 0

2010-06-03 00:04:48 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2010

"Aborcja tez kaleczy cialo kobiety"

mniej niz porod, zalezy na jakim etapie. lepiej cialo obce pofragmentowaci wyjac po kawalku niz calosc na raz podczas porodu.

"W soich wypowiedziach uogolniasz wszystkie dzieci nazywajac je bachorami- jako mama 5 dzieci nie zycze sobie abys tak nazywal moje."

taaa, a wy to sie do mnie odnosicie w pelni kulturalnie? pisze w takim klimacie w jakim dostaje odpowiedzi. pozatym bachor jest dosc czesto uzywanym slowem, przez dzietnych takze. nie jest to taka straszna obelga...

"Ciesza te panie to chyba sa ze specjalnej agencji."

??? mialem partnerki z roznych srodowisk, ale nigdy z agencji, a obecna moja partnerka studiuje ze mna ten sam kierunek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ciesza

Post #2 Ocena: 0

2010-06-03 00:18:49 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Czy mozesz zrozumeic, ze Twoje zycie nas nie interesuje?
To z kim sypiasz i dlaczego to zbedne informacje, jak juz wspominalam wczesniej temat wazektomii wyczerpales

Do góry stronyOffline

CabanNadbaltyck

Post #3 Ocena: 0

2010-06-03 00:57:33 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

odpowiadam na konkretne cytaty. nie tobie.

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #4 Ocena: 0

2010-06-03 07:31:43 (15 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Nie obrazaj ludzi, ktorzy maja dzieci. Jesli Ty byles nazywany "bachorem" przez tych, ktorzy Cie splodzili, tylko wspolczuc Ci nalezy.
I teraz mozesz szczekac jak rozjuszony ratler, bo nic innego nie potrafisz niestety.
Czekamy na nastepne wypociny o ukrecaniu lbow na cala strone.

Do góry stronyOffline

midian25

Post #5 Ocena: 0

2010-06-03 07:37:57 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Dajcie spokój,koleś chce uswiadamiać,rozjaśniać nam w głowach,a sam tkwi na etapie,kiedy to metody permanentnej antykoncepcji stosowane były tylko na osobach chorych psychicznie,wiadomo czemu.
A tu mamy akurat książkowy przykład takiego osobnika,na dodatek jeszcze będącego ponad prawem.
A tak z mojej czystej ciekawości-tą umowę,czy jak tam to nazwałeś,podpisujesz u notariusza?
Bo jeżeli tak sobie w domowym zaciszu,to w razie wpadki,możesz nią sobie conajwyżej d... podetrzeć.
Ps.Wrzuć wzór,a nuż komuś się przyda,lol!
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

CabanNadbaltyck

Post #6 Ocena: 0

2010-06-03 09:19:13 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

"A tak z mojej czystej ciekawości-tą umowę,czy jak tam to nazwałeś,podpisujesz u notariusza?
Bo jeżeli tak sobie w domowym zaciszu,to w razie wpadki,możesz nią sobie conajwyżej d... podetrzeć."

lol, mowilem wyraznie ze ta umowa jest tylko dla nas, zeby w razie czego laska wiedziala za co jej leb ukrecam (skoro juz tak bardzo prosicie o to ukrecanie lbow) ;D co mnie obchodzi jakies prawo i notariusze. chyba wazne jest to co nawzajem mowimy i sobie obiecujemy a nie co na ten temat ma do powiedzenia jakies panstwo, ja zyje dla siebie a nie dla panstwa.

Vivienne
niby dlaczego? wy mnie obrazacie to ja was nie moge? odpowiadan zawsze w takim stylu jak mnie na danym forum traktuja wystarczy przejrzec moje posty na tym forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3246799&start=0 tutaj prawie rok bylo wszystko ok i bylem niesamowicie kulturalny dopoki ktos nie zaczal atakowac mojej decyzji czego bardzo nie lubie. moja obecnosc na forach to przede wszystkim chec pomocy ludziom szukajacym informacji o zabiegu, ale nie pozostaje obojetny jesli ktos mnie atakuje.

[ Ostatnio edytowany przez: CabanNadbaltycki 03-06-2010 09:22 ]

Do góry stronyOffline

midian25

Post #7 Ocena: 0

2010-06-03 09:23:22 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Zawsze laska może się wykpić od umowy i co wtedy zrobisz,pomijając fantazjowanie na temat ukręcania łbów(bo do tego trzeba mieć jaja,a co ty jesteś za facet,który boi się odpowiedzialności za własne czyny?),będziesz jej mógł co najwyżej palcem pogrozić,a potem usiąść w kącie i beczeć,bo cię oszukała.
Jedyne,co jeszcze przemawia na twoją korzyść,to to,ze młody jesteś i istnieje ryzyko,że zmądrzejesz i będziesz modlił się o rekanalizację,lol.
Ps.skoro zyjesz w państwie, w społeczeństwie,to znaczy,że akceptujesz wszelkie zasady panujące w tym państwie/społeczeństwie,i nie truj,ze prawo cię nie dotyczy,bo aż zal mi sciska 4 litery na takie gadki.

[ Ostatnio edytowany przez: midian25 03-06-2010 09:27 ]

"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

CabanNadbaltyck

Post #8 Ocena: 0

2010-06-03 10:11:34 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

"Zawsze laska może się wykpić od umowy i co wtedy zrobisz,pomijając fantazjowanie na temat ukręcania łbów(bo do tego trzeba mieć jaja,a co ty jesteś za facet,który boi się odpowiedzialności za własne czyny?),będziesz jej mógł co najwyżej palcem pogrozić,a potem usiąść w kącie i beczeć,bo cię oszukała."

wtedy zycie by dla mnie stracilo sens wiec bylo by mi wsyzstko jedno i bym sie zabil mzsczac sie wczesniej. co w tym dziwnego?

"Jedyne,co jeszcze przemawia na twoją korzyść,to to,ze młody jesteś i istnieje ryzyko,że zmądrzejesz i będziesz modlił się o rekanalizację,lol."

nie mam ochoty nikogo zabijac ani krzywdzic wiec wypraszam sobie mowienie ze bede chcial miec kiedys dzieci. to chyba kurde lepiej ze nie chce skoro taki jestem, co nie? chyba ze chcesz sobie potem w tv ogladac o kolejnych morderstwach (skads sie ci ludzie jednak biora co nie?)

"Ps.skoro zyjesz w państwie, w społeczeństwie,to znaczy,że akceptujesz wszelkie zasady panujące w tym państwie/społeczeństwie,i nie truj,ze prawo cię nie dotyczy,bo aż zal mi sciska 4 litery na takie gadki."

nie urodzilem sie z wlasnej woli, niczego nie podpisywalem rodzac sie. nie akceptuje zadnych zasad narzuconych przez panstwo. robie co mi sie w zyciu podoba i tyle. nie bedzie mi ktos mowic co mam robic z walsnym cialem, zyciem i prywatna wlasnoscia. nikt mi nie bedzie mowil co mam parco sobie przecinac, usuwac a co nie, nie bedzie mi nikt mowil jakei substancje moge zazywac a ktorych nie. gdbym te wolnosc utracil to zycie nie mialo by dla mnie sensu i bym sie zabil a tym samym jestem nieuchwytny bo zawsze moge pokazac wladzy faka i uciec w smierc i wtedy juz nikt mi niczego nie narzuci. :)

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #9 Ocena: 0

2010-06-03 10:25:56 (15 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Coraz bardziej mi żal tego człowieka... Jak strasznie trzeba być płytkim, żeby tak wogóle myśleć...

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

anna69

Post #10 Ocena: 0

2010-06-03 10:29:13 (15 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Tak kolega tu widze ma jakies silne zaburzenia - sam popada w paranoje prubujac podac jakies argument za wazektomia, ale mnie to nie obchodzi - ja mu do lozka zagladac nie bede.....

Moim zdaniem taki zabiej jak i wszelaka forma antykoncepcji jest idywidualna i prywata sprawa kazdego z nas - kazdy wybiera to co mu najbardziej pasuje.....

Znam ludzi co nigdy nie chcieli miec dzieci i im sie "wpadka" trafila i sa bardzo ale to bardzo nieszczesliwi - a przez to i dziecko bardzo cierpi....znam tez takich co maja juz dzieci i nie chca miec wiecej i robia wszytko zeby ich nie miec.....

Dziecko to ogromna odpowiedzialosc a jesli ktos nie umie/nie chce brac na siebie odpowiedzialnosci za druga osobe to lepiej zeyby tych dzieci nie mial.....

Naprawde isteniaja ludzie co nie chca dzieci -samolubne myslenie, nieodpowiedzialen, dziecinne - moze i tak ale ich wlasne i to ich zycie ich sprawa, puki tym nie krzywdza innych to nie ma co sie denerowac, tlumaczyc, oburzac.....nie ma co ludzi uszczesliwaic na sile....kazdy z nas jest inny i kazdy z nas ma swoj rozum....

Ja bym nie mogla byc z kims kto nigdy nie chce miec dzieci, ale jak juz bedziemy miec z moim dzieci tyle ile chcemy, kto wie czy nie dojdzie do drastycznych srodkow zeby nie miec wiecej.....nie wiem, powiem za lal 15 :-]

[ Ostatnio edytowany przez: anna69 03-06-2010 10:32 ]

Do góry stronyOffline

Strona 18 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,