2010-06-02 07:16:22, CabanNadbaltycki napisał(a):
przymusowe leczenie czego? ja tylko na punkcie ciazy mam paranoje i strach nie do opanowania. we wszystkich innych aspektach zycia radze sobie swietnie, calkiem niezle mi sie studiuje, sporo zarabiam, jedyne czego nie chce w zyciu tracic to wolnosci i bachorow. zrobilem zabieg i teraz nie mam juz w zyciu zadnych zmartwien
"Ale chlopcze pamietaj ze i wazektomia nie jest NIGDY 100 procent pewna"
dlatego nie zawahal bym sie zrobic aborcji w razie wpadki, kazdej dziewczynie kaze pisemna deklaracje zlozyc ze jak cos to usuwa natychmiast. w przeciwnym wypadku nie dotknal bym jej nawet kijem bojac sie ze moga byc na nim jakies plemniki haha. kazda moja partnerka wiedziala ze mam takie podejscie i jaki jestem i do czego jestem zdolny. moje partnerki jednak tez nie chcialy miec dzieci wiec zadnych konfliktow z tego powodu nie bylo, wrecz przeciwnie. kobiet bzw jest wiecej niz mezczyzn wiec o brak partnerki raczej nigdy nie bede musial sie mart
no jak to co? strach przed cierpieniem i smiercia. to oczywiste. moim celem jest dazyc do maksymalnego szczescia i samozadowolenia. zyje dla przyjemnosci i zamierzam wycisnac z zycia tyle ile sie da. na pewno nie bede tracil czasu na dzieci.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>CabanNadbaltycki</i> 02-06-2010 07:19 ]
Wlasnie paranoje (urojenia) powinno leczyc sie.
Mam male pytanie, czy przed kazdym stosunkiem kazda z Twoich partnerek podpisuje deklaracje, ktora w Polsce nie ma racji bytu?
Art. 153.
§ 1. Kto stosując przemoc wobec kobiety ciężarnej lub w inny sposób bez jej zgody przerywa ciążę albo przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza kobietę ciężarną do przerwania ciąży, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
§ 2. Kto dopuszcza się czynu określonego w § 1, gdy płód osiągnął zdolność do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Art. 154.
§ 1. Jeżeli następstwem czynu określonego w art. 152 § 1 lub 2 jest śmierć kobiety ciężarnej, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 2. Jeżeli następstwem czynu określonego w art. 152 § 3 lub w art. 153 jest śmierć kobiety ciężarnej, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. ”
Reszty nie bede komentowac, po prostu uwazam to za bardzo licha prowokacje i kryptoreklame.