MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wazektomia - Wasze opinie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 15 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

Str 15 z 23

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-06-01 23:58:56 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-06-02 00:03:18 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-06-02 00:04:29 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #4 Ocena: 0

2010-06-02 01:14:10 (15 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Coz za zaciekla interpretacja tematu mnie ominela, no coz szkoda. Od siebie dorzuce komentarz tylko do jednego zdania: "mysle jednak ze tak czy siak po tym co uslyszeliscie sami wysterylizowalibyscie mnie bez wahania, wiec mozna powiedziec ze sie dogadalismy haha."
Oj nie moj drogi, po tym co przeczytalam orzeklabym niepoczytalnosc, skierowala na przymusowe leczenie, a w razie braku efektow uspilabym:-]

I mowie to ja zwolennik wazektomii, ale nie za wykonanie zabiegu takie traktowanie...

[ Ostatnio edytowany przez: ciesza 02-06-2010 01:15 ]

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #5 Ocena: 0

2010-06-02 02:07:08 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2010-06-01 23:58:56, picasso1974 napisał(a):
Mag, no jasne, myślę że klapsy na gołą pupę będą najodpowiedniejszą karą ;-)
littleflower, bo też będą klapsy!! ;-)

lol
Mam sie bac czy cieszyc ???:-]

I tak dla mnie chlopak zrobil slusznie- choc ja widze inne powody

Pomyscie jak by sie rozmnozyl i za xxx lat na swiecie bylo by wiecej takich osobnikow, lepiej ze nie bedzie mial dzieci niz je ukatrupial lub przekazywal swoje madrosci

Ale chlopcze pamietaj ze i wazektomia nie jest NIGDY 100 procent pewna
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

midian25

Post #6 Ocena: 0

2010-06-02 06:21:39 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

"utrzymywalem kontakt z doktorem na pol roku przed zabiegiem i utrzymuje go do dzis, czesto z okazji roznych swiat doktor sam zadzwoni i zlozy zyczenia, spyta o zdrowie itp. gdzie u was w uk ktokolwiek oblsluzy pacjeta jak swojego najlepszego przyjaciela?"

Wpłać mi 2 i pół koła,to też kilka razy zadzwonię do ciebie i spytam o zdrowie.
Pozatym nie ma tu człowieku co porównywać.W UK za darmo potraktują cię jak najlepszego przyjaciela,więc ten argument mnie nie przekonuje,a i na poziom obsługi w okresie zabiegu nie mogę powiedzieć złego słowa,bo tam byłam,kawkę piłam,w czsie gdy mąż był "operowany" za parawanem.
Pozatym bzdury piszesz,że aż się słabo robi.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

CabanNadbaltyck

Post #7 Ocena: 0

2010-06-02 07:16:22 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2010

MagicSunny
to nie moja wina ze taki jestem, za to wzialem odpowiedzialnosc za siebie i swoje zycie i zrobilem zabieg. czlowieka bez nogi tez bys krytykwoala ze kustyka?

littleflower
niby dlaczego twoim zdaniem osoba mloda ktora nie chce miec dzieci ma sie meczyc z innymi zawodnymi metodami anty skoro ta jest najprostsza i najskuteczniejsza? czemu kazesz sie mlodym ludziom wysilac i marnowac sobie zycie w razie wpadki?

ciesza
przymusowe leczenie czego? ja tylko na punkcie ciazy mam paranoje i strach nie do opanowania. we wszystkich innych aspektach zycia radze sobie swietnie, calkiem niezle mi sie studiuje, sporo zarabiam, jedyne czego nie chce w zyciu tracic to wolnosci i bachorow. zrobilem zabieg i teraz nie mam juz w zyciu zadnych zmartwien

"Ale chlopcze pamietaj ze i wazektomia nie jest NIGDY 100 procent pewna"

dlatego nie zawahal bym sie zrobic aborcji w razie wpadki, kazdej dziewczynie kaze pisemna deklaracje zlozyc ze jak cos to usuwa natychmiast. w przeciwnym wypadku nie dotknal bym jej nawet kijem bojac sie ze moga byc na nim jakies plemniki haha. kazda moja partnerka wiedziala ze mam takie podejscie i jaki jestem i do czego jestem zdolny. moje partnerki jednak tez nie chcialy miec dzieci wiec zadnych konfliktow z tego powodu nie bylo, wrecz przeciwnie. kobiet bzw jest wiecej niz mezczyzn wiec o brak partnerki raczej nigdy nie bede musial sie martwic ;).

midian25
ja nie rozumiem twojego ataku na polska obslugue. tutaj ten zabieg tez jest calkowicie legalny bo wazektomia jest w jakims tam procecie odwracalna, za to u kobiet nie i niestety oficjalnie w polsce zabiegu na kobiecie nie zrobisz. w polsce dzialaja 2 prywatne gabinety wykonujace zabieg i oba ciesza sie bardzo dobra opinia. to nie wina lekarzy ze biora kase za zabieg, u was jest on po prostu refundowany wiec nie placisz im do reki tylko lekarze oplacani sa z twoich podatkow. to ja juz wole opcje polska - kupujesz co chcesz a nie sponsorujesz calemu krajowi. na samo konsultacje przed zabiegiem o ile oczywiscie ma sie na nie ochote mozna jezdzic za darmo i po prostu porozmawiac z lekarzem o zabiegu, mozliwych powiklaniach, skutakch itp. a w ramach tych 2500zl masz pelna opieke lekarza kiedy tylko chcesz az do zazegnania wszystkich ewentualnych powiklan i uzyskania azoospermi.

"piszesz tez ze na swiecie jestes wbrew swojej woli- kto to Cie trzyma sila?"

no jak to co? strach przed cierpieniem i smiercia. to oczywiste. moim celem jest dazyc do maksymalnego szczescia i samozadowolenia. zyje dla przyjemnosci i zamierzam wycisnac z zycia tyle ile sie da. na pewno nie bede tracil czasu na dzieci.

[ Ostatnio edytowany przez: CabanNadbaltycki 02-06-2010 07:19 ]

Do góry stronyOffline

midian25

Post #8 Ocena: 0

2010-06-02 07:31:55 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Jak już ktoś wyżej napisał-chore drzewo rodzi chore owoce,więc popieram Twoją decyzję odnośnie zabiegu,uchroniłeś w ten sposób swiat przed kolejnym pokoleniem psychopatycznych morderców,których wachlarz usług byłby szeroki-od wykonania aborcji na partnerce,po ukręcenie łbów bachorom.
Pamiętaj,że zawsze może znależć się ktoś,kto Tobie postanowi łeb ukręcić,nie sztuka odgrażać się słabszym...

[ Ostatnio edytowany przez: midian25 02-06-2010 07:32 ]

Do góry stronyOffline

CabanNadbaltyck

Post #9 Ocena: 0

2010-06-02 07:38:34 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2010

widze ze mieszasz to co powiedzialem, wyraznie napisalem ze nie zawahal bym sie dokonac aborcji (dziecku bym lba nie ukrecil bo nikt zadna sila nie zmusil by mnie do przebywania z nim i zajomwania sie nim), a gdyby partnerka mnie oszukala i na przyklad przestala brac pigulki mowiac ze bierze pewnie w szale wscieklosci rozerwal bym ja na kawalki, ale taka sytuacja sie nie wydarzy bo ja z gory zakladam ze kazda chce mnie oszukac i chocby brala cala tablice mendelejewa to i tak bym w nia nigdy nie wlozyl, na pierwszy normalny raz czekalem az do 10 miesiaca po zabiegu jak juz bylem w 100% pewny ze jestem bezplodny i nie doszlo do rekanalizacji. czemu wiec nazywasz mnie psychopatycznym morderca? przeciez zrobilem wszystko co moglem zeby nim nie byc, zdaje sobie sprawe z wlasnych slabosci i tyle. to ze ktos jest pijany i ma prawo jazdy nie znaczy ze jest pijanym kierowca. zdaje sobie sprawe ze jest pijany i za kolko nie wsiada, proste.

[ Ostatnio edytowany przez: CabanNadbaltycki 02-06-2010 07:39 ]

Do góry stronyOffline

midian25

Post #10 Ocena: 0

2010-06-02 07:44:36 (15 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Czemu?Przeczytaj swoje posty,które dotychczas napisałeś..
I juz starczy tej naukowej paplaniny.To,że wypowiadamy się w tym temacie,oznacza,że każdy ma podstawowe wiadomości w jakiś sposób przyswojone.
Nie interesuje mnie ile czekałeś po zabiegu,czym dotykasz kobiety lub co w nie wkładasz,ale twój tok myślenia poprostu powala na kolana.

Do góry stronyOffline

Strona 15 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,