MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wazektomia - Wasze opinie

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

Str 14 z 23

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CabanNadbaltyck

Post #1 Ocena: 0

2010-06-01 22:52:05 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2010

http://voting.50webs.com/all.txt

tutaj umiescilem teksty z tamtego bloga.

zadnych mordow na dzieciach nie bedzie! przeciez zrobilem wlasnie wazektomie po to zeby nie bylo! rozumiemy sie czy nie? kurde to juz nie mozna byc innym niz reszta? co ja komu szkodze ze ukrecil bym leb bachorowi ktorego nigdy nie bedzie bo jestem na tyle odpowiedzialny zeby zabezpieczyc sie raz a dobrze?

edit:
"Nie no brak mi słów !!!!!Boże widzisz a nie grzmisz .....gdzie jest tutaj sprawiedliwość ???Mam nadzieje ze na starość będziesz sobie w gębę pluł za te słowa........Że też matka Cię urodziła...."

jakie slowa? o co ci chodzi? czemu zyczysz mi zle za to ze chcialem zrobic cos dobrze i nikogo nie krzywdzic? przeciez po to zrobilem ten zabieg zeby nie krzywdzic innych i przede wszystkim siebie. tak, tez mnie wkurza fakt ze sie urodzilem i nie mialem nic do powiedzienia. najgorsze ze kiedys bedzie trzeba umrzec a taki hedonista jak ja moze miec z tym ogromny problem, tak samo jak z niechecia do utraty wolnosci, zdrowia, mlodosci, czasu, pieniedzy itp. no ale trudno, stalo sie, zyje. ale na pewno z mojego powodu nikt na tej planecie nogi nie postawi.

[ Ostatnio edytowany przez: CabanNadbaltycki 01-06-2010 22:54 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-06-01 22:59:54 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

CabanNadbaltyck

Post #3 Ocena: 0

2010-06-01 23:02:49 (15 lat temu)

CabanNadbaltycki

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2010

czemu chory? swietnie radze sobie w zyciu. jestem chory bo nie chce miec dzieci? bo nei chce krzywdzic siebie i innych? bo nie chce tracic wolnosci i pieniedzy? bo chce byc niezalezny i wolny? i bezpieczny przede wszystki?

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-01 23:11:13 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-06-01 23:17:02 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-06-01 23:24:18 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-06-01 23:35:50 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-06-01 23:44:19 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-06-01 23:44:19 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2010-06-01 23:55:49 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2010-06-01 22:36:31, CabanNadbaltycki napisał(a):
hehe, oczywiscie ze tak, bo moi mili, aborcja to jest tez zabicie dziecka. jak najbardziej popieram aborcje i nigdy bym sie nad tym nie zawahal, ale jak najbardziej jest to zabojstwo czlowieka na jakims tam etapie. mimo wszystko to moje zycie i szczescie jest najwazniejsze. co do zabicia kobiety - jesli bym wiedzial ze specjalnie chciala zrobic bachora bez mojej zgody to pewnie tez bym sie nie zawahal i ukrecil leb golymi rekami. natomiast wpadka z przypadku to bylo by dla mnie pewne samobojstwo. dobrze to sprecyzowalem?

co do mojej filozofi to ladnie opisalem wszystko tutaj:

cabannadbalycki.blox.pl

nie jest to blog tylko zbior moich mysli w 4 notkach. :) pisany znacznie lepszym jezykiem i duzo spokojniej. tutaj mi sie po prostu cisnienie podnioslo przez krytyke no ale coz, taka jest cena promocji wazektomii. a czuje ze to moj obowiazek niesc te radosna nowine o zabiegu bez ograniczen dalej :). jest tez wiele innych moich bardziej skladnych postow rozsianych po necie ale nie chce mi sie ich tutaj wszystkich przytaczac. mysle jednak ze tak czy siak po tym co uslyszeliscie sami wysterylizowalibyscie mnie bez wahania, wiec mozna powiedziec ze sie dogadalismy haha.

edit:
ups, ten blog juz nie dziala bo nie wrzucalem tam nic od pol roku. no coz, teksty mam na kompie, wrzuce je gdzies i dam wam linka potem.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>CabanNadbaltycki</i> 01-06-2010 22:39 ]

Czytajac to co piszesz to mysle sobie - jak to dobrze ze on tej glopoty swojej nie chce rozmnazac- jak wczesniej pisalam , jest to zabieg dla ludzi dojrzalych majacych juz rodzine lub niechcacych przekazac potomstwu choroby
u Ciebie to drugie - choroba - glupota zeby nie nazwac jej dosadniej choc zamiast glupota inne slowo cisnie sie na usta

w tym wypadku (Twoim) wazektomia jest wskazana

I na Twoim miejscu kazdej twojej partnerce pokazalabym te Twoje wpisy tutaj.

piszesz tez ze na swiecie jestes wbrew swojej woli- kto to Cie trzyma sila?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 14 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,