MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chora w Polsce, leczenie w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 3 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cristal

Post #1 Ocena: 0

2010-03-31 14:49:12 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

Z nami od: 12-01-2010

co ty takie glupoty wymyslasz dziewczyno , opanuj sie .
Czy ja powiedzialm ze jesli jest sie czlonkiem uni to moge sie leczyc gdzie popadnie?
Jakie przekrety , jakie fikcyjne faktury ? Co ty opowiadasz???
Faktury beda za wykonana prace legalnie , nikt sobie ich nie wymysli i z nieba nie wezmie.

Kto przebywa w szpitalu??? Co ty opowiadasz??? Moja mama nie przebywa w szpitalu i raczej jesli bedzie , a jesli tak to tylko na szybkie sesje kilkaminutowe na naswietlenia ( zadnej hospitalizacji).

Boze dziewczyno , az oczy przecieram , co ty za glupoty wypisujesz?

[ Ostatnio edytowany przez: cristal 31-03-2010 14:51 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

reivilo

Post #2 Ocena: 0

2010-03-31 15:01:51 (15 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Cytat:

2010-03-31 14:49:12, cristal napisał(a):
co ty takie glupoty wymyslasz dziewczyno , opanuj sie .
Czy ja powiedzialm ze jesli jest sie czlonkiem uni to moge sie leczyc gdzie popadnie?

ja to napisalam i taka jest prawda ...tylko trzeba miec duuuzzzo zdrowia zeby ten fakt przepchnac przez urzednikow. No coz ci urzednicy jak i wy niewiele na ten temat wiecie. Mozna w tym czasie zejsc smiertelnie jesli nie na chorobe to ze stresu.

Pokombunuj co twoja mama mogla by sama i naprawde robic .....dochod jaki z tego osiagnie nie jest wazny ...wazne zeby tu mieszkala i oplacala skladki
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

anuna

Post #3 Ocena: 0

2010-03-31 15:03:45 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Anthrax -
po pierwsze czytamy ze zrozumieniem! Przeczytaj jeszcze raz, co zostalo w tym watku napisane, a potem sie wypowiadaj.

Po drugie - crystal szuka porady odnosnie leczenia jej mamy, a Ty tu wyskakujesz z moralnosci, honorem i zasadami. Odpusc sobie i nie denerwuj dziewczyny, ktora ma juz dosc klopotow i nerwow, a Ty nie pomagasz, tylko przeszkadzasz.:-Y
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

Van_Helsing

Post #4 Ocena: 0

2010-03-31 15:04:05 (15 lat temu)

Van_Helsing

Mężczyzna

Z nami od: 03-05-2007

Cytat:

2010-03-31 14:38:34, anthrax napisał(a):

i masz racje chyba mi sie wydaje ze poza paroma kompletnie nie 'en-mode' egzemplarzami istnieja ludzie z honorem i zasadami

Ciekaw jestem czy w przypadku choroby Twoich najbliższych powiedzmy , dziecka, matki, ojca itp tez bys zyla z zasadami wiedzac ze jest jakas szansa na to aby poprawic stan cierpiacym...

Swiat jest okrutny - czesto ludzie kieruja sie jedna zasada - czyli ich brakiem po to aby przetrwac.. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie. W momencie gdy cierpia najblizsi ludzie sa zdolni do wszystkiego i w takich momentach zasady ida w druga strone..

Mam nadzieje ze Twoja rodzina bedzie wiecznie zdrowa i szczesliwa bo Twoje zasady moga byc dla nich oplakane w skutkach :-o A tak swoja droga ciekaw jestem czy cale zycie zylas zgodnie z zasdami, honorem itp ;-) Zanim zacznie sie krytykowac innych radze najpierw spojrzec na swoje zycie..
Zycie jest sztuka wyboru - sir Adam 12/05/12

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anuna

Post #5 Ocena: 0

2010-03-31 15:06:05 (15 lat temu)

anuna

Kobieta

Z nami od: 03-08-2007

Cytat:

2010-03-31 15:04:05, Van_Helsing napisał(a):
Cytat:

2010-03-31 14:38:34, anthrax napisał(a):

i masz racje chyba mi sie wydaje ze poza paroma kompletnie nie 'en-mode' egzemplarzami istnieja ludzie z honorem i zasadami

Ciekaw jestem czy w przypadku choroby Twoich najbliższych powiedzmy , dziecka, matki, ojca itp tez bys zyla z zasadami wiedzac ze jest jakas szansa na to aby poprawic stan cierpiacym...

Swiat jest okrutny - czesto ludzie kieruja sie jedna zasada - czyli ich brakiem po to aby przetrwac.. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie. W momencie gdy cierpia najblizsi ludzie sa zdolni do wszystkiego i w takich momentach zasady ida w druga strone..

Mam nadzieje ze Twoja rodzina bedzie wiecznie zdrowa i szczesliwa bo Twoje zasady moga byc dla nich oplakane w skutkach :-o A tak swoja droga ciekaw jestem czy cale zycie zylas zgodnie z zasdami, honorem itp ;-) Zanim zacznie sie krytykowac innych radze najpierw spojrzec na swoje zycie..

Amen:-]
Adas 12/5/12

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #6 Ocena: 0

2010-03-31 15:09:22 (15 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Cristal bardzo, bardzo Ci wspolczuje choroby mamy bo sama przechodzilam to z moja babcia ktora mnie praktycznie wychowala. Ja bym zrobila tak jak radzi reivilo. I nie denerwuj sie niepotrzebnymi komentarzami. Przemysl wszystko na spokojnie. Glowa do gory i pamietaj, ze po burzy zawsze wschodzi slonce.

Prosze o powrot do tematu postu.
:-)

Do góry stronyOffline

drucianka

Post #7 Ocena: 0

2010-03-31 15:16:35 (15 lat temu)

drucianka

Kobieta

Z nami od: 13-10-2007

Mam podobnie, tyle ze moja mama jest pod fantastyczna opieka i ogólnie rozchodzi się o to ze w innym kraju, na szczęście nie w Polsce i robię co mogę żeby jakoś pomoc, gdyby jej opieka była niedostateczna stanęłabym na rzęsach; w nosie mając urzędników i choćbym sama miała ja zatrudnić zrobiłabym to. Czy lepiej by było jakby dziewczyna stwierdziła ze to niemoralne i zostawiła rodzica na pastwę losu? Przecież w Polsce opieka dla chorych na raka nie istnieje.
Tak nawiasem mówiąc to poszukaj jeszcze na temat naturalnych metod walki z rakiem np. terapia Gersena lub PaoDuArco. Nie zaszkodzą, mogą pomoc.

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #8 Ocena: 0

2010-03-31 15:17:03 (15 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

cristal moze tam gdzie sprzata siostra udaloby sie zalatwic mamie jakies np prasowanie? pomysl o tym co pisalam wyzej ....tutaj ludzie zyja z malowania kubkow , koszulek, doniczek, robienia na drutach, czy robienie roznych dziwnych rzeczy ..to nie pl tu wazne sa inne wartosci .....rodzina,zdrowie...kasa nie koniecznie na pierwszym miejscu.
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

cristal

Post #9 Ocena: 0

2010-03-31 15:30:01 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

no wlasnie Reivilo , o tego typu zajeciu myslimy dla mamy.
W danym momecie jest ona bardzo oslabiona po lampach ,a le wierze ze dojdzie do siebie i bedzie mogal od czasu do czasu sam popracowac tak jak wczesnij pisalm jako self ...
Siostra wpadla na pomysl azy utorzyc taka firme a mama bylaby self.Zapotrzebwanie w drogich dzielnicach jest na sprztanie domow , wiec mysle ze daloby rade z tych zarobkow odprowadzic tyle skadek ile trzeba by bylo aby to ubezpieczenie zgrowotne tu bylo.

Mama jest mocna osoba ale widze ze podupada i traci nadzieje , dlatego definitynie musi wyjechac z Polski.

Do góry stronyOffline

cristal

Post #10 Ocena: 0

2010-03-31 15:32:00 (15 lat temu)

cristal

Kobieta

Cytat:

2010-03-31 15:16:35, drucianka napisał(a):
Mam podobnie, tyle ze moja mama jest pod fantastyczna opieka i ogólnie rozchodzi się o to ze w innym kraju, na szczęście nie w Polsce i robię co mogę żeby jakoś pomoc, gdyby jej opieka była niedostateczna stanęłabym na rzęsach; w nosie mając urzędników i choćbym sama miała ja zatrudnić zrobiłabym to. Czy lepiej by było jakby dziewczyna stwierdziła ze to niemoralne i zostawiła rodzica na pastwę losu? Przecież w Polsce opieka dla chorych na raka nie istnieje.
Tak nawiasem mówiąc to poszukaj jeszcze na temat naturalnych metod walki z rakiem np. terapia Gersena lub PaoDuArco. Nie zaszkodzą, mogą pomoc.

co to za metody naturalne??

sprawdzaja sie ?

az obadam co sie da w necie o tym :)

Dziekowac !

[ Ostatnio edytowany przez: cristal 31-03-2010 15:39 ]

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,