Str 3 z 11 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
cristal |
Post #1 Ocena: 0 2010-03-31 14:49:12 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2010 Skąd: TU |
co ty takie glupoty wymyslasz dziewczyno , opanuj sie .
Czy ja powiedzialm ze jesli jest sie czlonkiem uni to moge sie leczyc gdzie popadnie?
Jakie przekrety , jakie fikcyjne faktury ? Co ty opowiadasz???
Faktury beda za wykonana prace legalnie , nikt sobie ich nie wymysli i z nieba nie wezmie.
Kto przebywa w szpitalu??? Co ty opowiadasz??? Moja mama nie przebywa w szpitalu i raczej jesli bedzie , a jesli tak to tylko na szybkie sesje kilkaminutowe na naswietlenia ( zadnej hospitalizacji).
Boze dziewczyno , az oczy przecieram , co ty za glupoty wypisujesz?
[ Ostatnio edytowany przez: cristal 31-03-2010 14:51 ]
|

|
 |
|
|
reivilo |
Post #2 Ocena: 0 2010-03-31 15:01:51 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
Cytat:
2010-03-31 14:49:12, cristal napisał(a):
co ty takie glupoty wymyslasz dziewczyno , opanuj sie .
Czy ja powiedzialm ze jesli jest sie czlonkiem uni to moge sie leczyc gdzie popadnie?
ja to napisalam i taka jest prawda ...tylko trzeba miec duuuzzzo zdrowia zeby ten fakt przepchnac przez urzednikow. No coz ci urzednicy jak i wy niewiele na ten temat wiecie. Mozna w tym czasie zejsc smiertelnie jesli nie na chorobe to ze stresu.
Pokombunuj co twoja mama mogla by sama i naprawde robic .....dochod jaki z tego osiagnie nie jest wazny ...wazne zeby tu mieszkala i oplacala skladki Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|

|
 |
|
anuna |
Post #3 Ocena: 0 2010-03-31 15:03:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 03-08-2007 Skąd: Cheltenham |
Anthrax -
po pierwsze czytamy ze zrozumieniem! Przeczytaj jeszcze raz, co zostalo w tym watku napisane, a potem sie wypowiadaj.
Po drugie - crystal szuka porady odnosnie leczenia jej mamy, a Ty tu wyskakujesz z moralnosci, honorem i zasadami. Odpusc sobie i nie denerwuj dziewczyny, ktora ma juz dosc klopotow i nerwow, a Ty nie pomagasz, tylko przeszkadzasz.:-Y Adas 12/5/12
|

|
 |
|
Van_Helsing |
Post #4 Ocena: 0 2010-03-31 15:04:05 (15 lat temu) |
Z nami od: 03-05-2007 Skąd: Gloucestershire |
Cytat:
2010-03-31 14:38:34, anthrax napisał(a):
i masz racje chyba mi sie wydaje ze poza paroma kompletnie nie 'en-mode' egzemplarzami istnieja ludzie z honorem i zasadami
Ciekaw jestem czy w przypadku choroby Twoich najbliższych powiedzmy , dziecka, matki, ojca itp tez bys zyla z zasadami wiedzac ze jest jakas szansa na to aby poprawic stan cierpiacym...
Swiat jest okrutny - czesto ludzie kieruja sie jedna zasada - czyli ich brakiem po to aby przetrwac.. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie. W momencie gdy cierpia najblizsi ludzie sa zdolni do wszystkiego i w takich momentach zasady ida w druga strone..
Mam nadzieje ze Twoja rodzina bedzie wiecznie zdrowa i szczesliwa bo Twoje zasady moga byc dla nich oplakane w skutkach  A tak swoja droga ciekaw jestem czy cale zycie zylas zgodnie z zasdami, honorem itp  Zanim zacznie sie krytykowac innych radze najpierw spojrzec na swoje zycie..
Zycie jest sztuka wyboru - sir Adam 12/05/12
|

|

|
|
anuna |
Post #5 Ocena: 0 2010-03-31 15:06:05 (15 lat temu) |
Z nami od: 03-08-2007 Skąd: Cheltenham |
Cytat:
2010-03-31 15:04:05, Van_Helsing napisał(a):
Cytat:
2010-03-31 14:38:34, anthrax napisał(a):
i masz racje chyba mi sie wydaje ze poza paroma kompletnie nie 'en-mode' egzemplarzami istnieja ludzie z honorem i zasadami
Ciekaw jestem czy w przypadku choroby Twoich najbliższych powiedzmy , dziecka, matki, ojca itp tez bys zyla z zasadami wiedzac ze jest jakas szansa na to aby poprawic stan cierpiacym...
Swiat jest okrutny - czesto ludzie kieruja sie jedna zasada - czyli ich brakiem po to aby przetrwac.. Zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie. W momencie gdy cierpia najblizsi ludzie sa zdolni do wszystkiego i w takich momentach zasady ida w druga strone..
Mam nadzieje ze Twoja rodzina bedzie wiecznie zdrowa i szczesliwa bo Twoje zasady moga byc dla nich oplakane w skutkach  A tak swoja droga ciekaw jestem czy cale zycie zylas zgodnie z zasdami, honorem itp  Zanim zacznie sie krytykowac innych radze najpierw spojrzec na swoje zycie..
Amen ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Adas 12/5/12
|

|
 |
|
|
frelcia |
Post #6 Ocena: 0 2010-03-31 15:09:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: ~Skelmersdale~ |
Cristal bardzo, bardzo Ci wspolczuje choroby mamy bo sama przechodzilam to z moja babcia ktora mnie praktycznie wychowala. Ja bym zrobila tak jak radzi reivilo. I nie denerwuj sie niepotrzebnymi komentarzami. Przemysl wszystko na spokojnie. Glowa do gory i pamietaj, ze po burzy zawsze wschodzi slonce.
Prosze o powrot do tematu postu.
|

|
 |
|
drucianka |
Post #7 Ocena: 0 2010-03-31 15:16:35 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-10-2007 |
Mam podobnie, tyle ze moja mama jest pod fantastyczna opieka i ogólnie rozchodzi się o to ze w innym kraju, na szczęście nie w Polsce i robię co mogę żeby jakoś pomoc, gdyby jej opieka była niedostateczna stanęłabym na rzęsach; w nosie mając urzędników i choćbym sama miała ja zatrudnić zrobiłabym to. Czy lepiej by było jakby dziewczyna stwierdziła ze to niemoralne i zostawiła rodzica na pastwę losu? Przecież w Polsce opieka dla chorych na raka nie istnieje.
Tak nawiasem mówiąc to poszukaj jeszcze na temat naturalnych metod walki z rakiem np. terapia Gersena lub PaoDuArco. Nie zaszkodzą, mogą pomoc.
|

|
 |
|
reivilo |
Post #8 Ocena: 0 2010-03-31 15:17:03 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
cristal moze tam gdzie sprzata siostra udaloby sie zalatwic mamie jakies np prasowanie? pomysl o tym co pisalam wyzej ....tutaj ludzie zyja z malowania kubkow , koszulek, doniczek, robienia na drutach, czy robienie roznych dziwnych rzeczy ..to nie pl tu wazne sa inne wartosci .....rodzina,zdrowie...kasa nie koniecznie na pierwszym miejscu. Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|

|
 |
|
cristal |
Post #9 Ocena: 0 2010-03-31 15:30:01 (15 lat temu) |
no wlasnie Reivilo , o tego typu zajeciu myslimy dla mamy.
W danym momecie jest ona bardzo oslabiona po lampach ,a le wierze ze dojdzie do siebie i bedzie mogal od czasu do czasu sam popracowac tak jak wczesnij pisalm jako self ...
Siostra wpadla na pomysl azy utorzyc taka firme a mama bylaby self.Zapotrzebwanie w drogich dzielnicach jest na sprztanie domow , wiec mysle ze daloby rade z tych zarobkow odprowadzic tyle skadek ile trzeba by bylo aby to ubezpieczenie zgrowotne tu bylo.
Mama jest mocna osoba ale widze ze podupada i traci nadzieje , dlatego definitynie musi wyjechac z Polski.
|

|
 |
|
cristal |
Post #10 Ocena: 0 2010-03-31 15:32:00 (15 lat temu) |
Cytat:
2010-03-31 15:16:35, drucianka napisał(a):
Mam podobnie, tyle ze moja mama jest pod fantastyczna opieka i ogólnie rozchodzi się o to ze w innym kraju, na szczęście nie w Polsce i robię co mogę żeby jakoś pomoc, gdyby jej opieka była niedostateczna stanęłabym na rzęsach; w nosie mając urzędników i choćbym sama miała ja zatrudnić zrobiłabym to. Czy lepiej by było jakby dziewczyna stwierdziła ze to niemoralne i zostawiła rodzica na pastwę losu? Przecież w Polsce opieka dla chorych na raka nie istnieje.
Tak nawiasem mówiąc to poszukaj jeszcze na temat naturalnych metod walki z rakiem np. terapia Gersena lub PaoDuArco. Nie zaszkodzą, mogą pomoc.
co to za metody naturalne??
sprawdzaja sie ?
az obadam co sie da w necie o tym
Dziekowac !
[ Ostatnio edytowany przez: cristal 31-03-2010 15:39 ]
|

|
 |
|