Pozdrawiam.
Pozdrawiam
|
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
pseudonimek | Post #1 Ocena: 0 2010-03-24 14:45:24 (15 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 02-09-2008 Skąd: Manchester |
Proszę zwracać się na pw lub telefonicznie.
Pozdrawiam. Pozdrawiam
|
karjo1 | Post #2 Ocena: 0 2010-03-24 14:55:34 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Hmm, w ramach doswiadczenia budowlanego
![]() Cyt. Cytat: 2008-12-15 13:58:08, pseudonimek napisał(a): I am building technician, but I little worked in my occupation. I am interested some job in a warehouse, factory, on a production line. I have experience as a driver, forklifter-especially on a reach and counterbalance truck. I can to take a garden, cleaning, to work as care taker and housekeeper. I understand conditions of work in a warehouses, I know and I warn recipes. I don't smoke and don't drink alcohol. I live in the center of Manchester but I can work f. ex. in Ashon-Under Lane, in Trafford Park, at Manchester Airport Cargo Center. Especially it depends me on permanent job but I can start in temporary. Będę wdzięczny za każdą okazaną pomoc, jestem w tej chwili sam ze sobą, nie mam pracy, oszczędności szybko topnieją, a nie moge liczyć na zasiłek. [ Ostatnio edytowany przez: <i>pseudonimek</i> 15-12-2008 14:02 ] Czy w ramach dorobienia ![]() Za to chociaz wiadomo, ze chcesz pomagac tym "niekumatym" ![]() Cytat: 2010-02-08 19:20:44, pseudonimek napisał(a): http://www.pmc-medic.com Zastanawia mnie sens istnienia takiego czegoś. Po 1 to prywatne placówki, więc za wszystko się płaci, jak leci. Po 2 nie wiadomo, jacy to lekarze, w polsce mogli mieć słabe branie lub byli na tzw czarnej liście pacjentów, kto to sprawdzi? Certyfikaty uk chyba musieli dostać, bo inaczej nici z leczenia, ale co innego certyfikat, a co innego wiedza i fachowość. Może w polsce popaprali komuś zdrowie? Nie mam pojęcia dla kogo są te placówki. Normalnie, jak mam potrzebę, to idę do lekarza GP, ze skierowaniem do specjalisty też nie mam problemu. To dla niekumatych? |
cristal | Post #3 Ocena: 0 2010-03-24 14:56:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2010 Skąd: TU |
Chcialbym wiedziec jaka widze medyczna posiadasz , bo Twoje ogloszenie troszke mnie zaskoczylo : cytuje
'' Mam clonazepam oraz leki antydepresyjne, przeciwlękowe, prosto z polskiej apteki. Kontakt na pw. Dostawa 2-3 dni lub odbiór osobisty po uzgodnieniu. Tel 07515277284'' Wiesz co wydaje mnie sie ze faktycznie to idealny sposob na uwolnienie sie od depresji , kupic u Ciebie opakowanie Clonazepanu popic alkoholem i juz nigdy wiecej sie nie obudzic!!! Pomysl , bo czasem ludzie wlansie tak szukaj zlotego srodka aby powiedziec sobie dosc , te leki to nie zabawa!!!!! |
midian25 | Post #4 Ocena: 0 2010-03-24 15:00:20 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Technik budowlaniec z medycznymi aspiracjami
Dobre... Karjo,wielkie brawa za spostrzegawczość. "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
marcheweczka | Post #5 Ocena: 0 2010-03-24 15:00:48 (15 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿O/M/R✿✿ |
temat zostaje zamkniety...jeden zostal usuniety a Ty zalozyles kolejny....chyba est to nielegalne a tego tu sie nie lubi....
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później
wątek sam zdechnie ...[/i]
|
|