No coz, ja moze nie o dziecku a o doroslym... moj byly facet zgrzytal zebami przez sen. Tak jak piszesz Ewamik, jesli cos sie dzialo w ciagu dnia, stres, nerwy, jakas klotnia bylo wiecej niz pewne, ze bedzie taka wlasnie reakcja z jego strony. Jest to na tle nerwowym, i tak wlasnie reaguja ludzie bardzo wrazliwi lub tacy, ktorzy nie do konca potrafia radzic sobie z wlasnymi emocjami (to oczywiscie tyczy sie bardziej doroslych). Dzieje sie tak gdy dusi sie emocje w sobie i nie umie sie odpowiednio odreagowac, wtedy emocje znajduja ujscie w czasie snu.
Moze rozmowa z psychologiem moglaby pomoc, moze jakas zmiana w podejsciu do dziecka. Oczywiscie nie twierdze, ze twoje odejscie jest zle, czasem niewielkie zmiany moga miec wplyw.
U mojego bylego podlozem bylo odtracenie go przez najblizszych, gleboko zakorzenione, z ktorym nie do konca sobie radzil. Nie wiem jak sie ma to do kwestii dzieci, moze to tylko przejsciowe, w koncu dla dzieci kazdy dzien jest pelen emocji. Jesli jak sama piszesz widac, ze zabki sa zdarte to znaczy, ze zdarza sie to dosc regularnie, w tej sytuacji pewnie przeszlabym sie do psychologa i sprobowala dowiedziec jak sobie z tym radzic.
jewelleryjunction co uk