MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

BUPA - Private Medical Care

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

alfer74

Post #1 Ocena: 0

2010-02-02 19:40:03 (15 lat temu)

alfer74

Mężczyzna

Z nami od: 29-05-2009

Mam pytanie do was moi mili. Korzysta ktos lub korzystal z prywatnego leczenia przez BUPA? Czy ta droga da sie dotrzec "na skroty" do lekarza specjalisty? Czy oplaca sie wykupic ta opcje u mojego pracodawcy ?
inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

lewinskismith

Post #2 Ocena: 0

2010-02-02 22:15:13 (15 lat temu)

lewinskismith

Mężczyzna

Z nami od: 27-12-2009

Cytat:

2010-02-02 19:40:03, alfer74 napisał(a):
Mam pytanie do was moi mili. Korzysta ktos lub korzystal z prywatnego leczenia przez BUPA? Czy ta droga da sie dotrzec "na skroty" do lekarza specjalisty? Czy oplaca sie wykupic ta opcje u mojego pracodawcy ?

Hej

BUPA jest kosmicznie droga jezeli chodzi o Private Medical Insurance. Jezeli Ci je oplaca pracodawca to jeszcze pol biedy ale sprobuj np. Health-on-Line dwa razy taniej za te sama warunki. Jak bys potrzebowala dodatkowych wyjasnien to daj znak, mam w ofercie produkty kilku firm z Private Medical.

A tak zupelnie szczerze to dobra alternatywa Private Medical Insurance jest sie ubezpieczyc na Critical Illness + Income Protection, ktore napewno wyjdzie taniej. Dziala oczywiscie inaczej ale ogolnie przeciez chodzi, zeby miec za co oplacic leczenie.

Pozdrawiam

Adam Mitula
Lewinski & Smith is a trading style of Lima Financial Services Limited, which is an appointed representative of Intrinsic Financial Planning Limited, which is authorised and regulated by the Financial Services Authority.

Do góry stronyOffline

tom8104

Post #3 Ocena: 0

2010-02-02 22:19:11 (15 lat temu)

tom8104

Z nami od: 08-10-2007

Cytat:

2010-02-02 22:15:13, lewinskismith napisał(a):
Cytat:

Hej

BUPA jest kosmicznie droga jezeli chodzi o Private Medical Insurance. Jezeli Ci je oplaca pracodawca to jeszcze pol biedy ale sprobuj np. Health-on-Line dwa razy taniej za te sama warunki. Jak bys potrzebowala dodatkowych wyjasnien to daj znak, mam w ofercie produkty kilku firm z Private Medical.

A tak zupelnie szczerze to dobra alternatywa Private Medical Insurance jest sie ubezpieczyc na Critical Illness + Income Protection, ktore napewno wyjdzie taniej. Dziala oczywiscie inaczej ale ogolnie przeciez chodzi, zeby miec za co oplacic leczenie.

Pozdrawiam

Adam Mitula

Radze tylko zanim sie podpisze polise na critical illness sprawdzic drobny druk bo sie mozna bardzo rozczarowac ile chorob uznanych jest za choroby krytyczne i czesto jest tak ze sama diagnoza choroby nie oznacza wyplaty odszkodowania bo trzeba miec jeszcze odpowiednio zle wyniki. Ale to juz z ubezpieczalniami tak jest, jak placisz to jest ok ale jak chcesz kase to juz gorzej.

Do góry stronyOffline

alfer74

Post #4 Ocena: 0

2010-02-02 22:41:19 (15 lat temu)

alfer74

Mężczyzna

Z nami od: 29-05-2009

Cytat:

2010-02-02 22:15:13, lewinskismith napisał(a):
Cytat:

Hej

Pozdrawiam

Adam Mitula

Generalnie szukam mozliwosci skorzystania z prywatnych wizyt u specjalistow pomijajac droge poprzez skierowanie od GP. Dlatego pytam sie jak to wyglada z BUPA.

Co znaczy ze inne firmyt sa o polowe tansze ? Podaj jakies przyklady i zakresy dzialalnosci.
inzynier elektronik, specjalizuje sie w telefonii komorkowej, naprawiam i pomagam rozwiazywac wszelkie zwiazane z nia problemy - 07756957744

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2010-02-03 10:02:26 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe