|
|
---|---|
Rivamaor | Post #1 Ocena: 0 2021-08-16 15:09:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 31-05-2020 Skąd: vicino oxford |
Jak w temacie,nie działa oryginalna ładowarka,inne ładowarki ładują strasznie długo.Może doradzi ktoś znający się na co mam zwracać uwagę przy zakupie żeby była szybko ładująca i miała odpowiednie parametry?
|
AndrzejW | Post #2 Ocena: 0 2021-08-23 11:27:49 (4 lata temu) |
Z nami od: 04-04-2007 Skąd: Grays |
Na początek upewnij się, że masz włączony "Fast Charging" - Fast nadal oznacza do 3 godzin ładowania.
Cytat: Dear Samsung Member, Greetings from Samsung Customer Support! Please perform the below mentioned steps to resolve the issue: 1. Check charging, if rating is 15W or above. Kindly try to charge the device in a non-inverter socket. Note: Kindly open Device care from Settings > Battery > Please tap on 3 dots(more option) at the top right hand side > please select settings > enable fast cable charging. For further assistance, register your concern in Samsung Members Application (Open Samsung Members Application > Get help > Send Feedback > Error report/Ask questions). Thank you for writing to Samsung. Warm Regards, Samsung Customer Support |
Rivamaor | Post #3 Ocena: 0 2021-08-28 11:36:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 31-05-2020 Skąd: vicino oxford |
Niby pisze że mój telefon nie obsługuje szybiego ładowania,ale moja oryginalna ładowarka ładowała znacznie szybciej niż obecna,ładuje całą noc to dopiero jest 100%.Już poszperałam w necie i tam są kompatybilne moim telefonem i mam nadzieję że choć trochę szybciej będzie,W do mu mi nie przeszkadza,ale w podróży czy w szpitalu ostatnio masakra była.Dzięki za poradę:D
|
|