MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jaka szybka ładowarka do samsunga galaxy A6+

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Rivamaor

Post #1 Ocena: 0

2021-08-16 15:09:18 (4 lata temu)

Rivamaor

Kobieta

Z nami od: 31-05-2020

Jak w temacie,nie działa oryginalna ładowarka,inne ładowarki ładują strasznie długo.Może doradzi ktoś znający się na co mam zwracać uwagę przy zakupie żeby była szybko ładująca i miała odpowiednie parametry?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AndrzejW

Post #2 Ocena: 0

2021-08-23 11:27:49 (4 lata temu)

AndrzejW

Mężczyzna

Z nami od: 04-04-2007

Na początek upewnij się, że masz włączony "Fast Charging" - Fast nadal oznacza do 3 godzin ładowania.

Cytat:

Dear Samsung Member,

Greetings from Samsung Customer Support!

Please perform the below mentioned steps to resolve the issue:

1. Check charging, if rating is 15W or above. Kindly try to charge the device in a non-inverter socket.

Note: Kindly open Device care from Settings > Battery > Please tap on 3 dots(more option) at the top right hand side > please select settings > enable fast cable charging.

For further assistance, register your concern in Samsung Members Application (Open Samsung Members Application > Get help > Send Feedback > Error report/Ask questions).

Thank you for writing to Samsung.

Warm Regards,
Samsung Customer Support

Do góry stronyOffline

Rivamaor

Post #3 Ocena: 0

2021-08-28 11:36:00 (4 lata temu)

Rivamaor

Kobieta

Z nami od: 31-05-2020

Niby pisze że mój telefon nie obsługuje szybiego ładowania,ale moja oryginalna ładowarka ładowała znacznie szybciej niż obecna,ładuje całą noc to dopiero jest 100%.Już poszperałam w necie i tam są kompatybilne moim telefonem i mam nadzieję że choć trochę szybciej będzie,W do mu mi nie przeszkadza,ale w podróży czy w szpitalu ostatnio masakra była.Dzięki za poradę:D

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,