Str 6 z 7 |
|
---|---|
sqlserver | Post #1 Ocena: 0 2021-05-08 11:01:35 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Pobrał bym jeszcze raz ustawienia od dostawcy i zmienił motywy na telefonie na domyslne, zakładam ze opcji noc nie masz ale może masz wszystkich w czymś jak ignoruj. Zrób tez eksperyment i podzwon do siebie i sprawdź czy drugie połączenie dojdzie( tak ma iPhone w nocy) i zobacz co będzie jak dodasz przychodzący nr do ulubionych. Opcje mogą nazywać się inaczej bo ja używam konkurencji
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
tesstickle | Post #2 Ocena: 0 2021-05-08 12:15:30 (4 lata temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Motyw jest domyślny, od dawna nic nie zmieniałem w ustawieniach.
Zrobiłem klasyczne off/on Pomogło na tyle że maile i smsy pojawiają się po kilku sekundach. Whatsapp objawia się dopiero jak podniosę telefon. ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
tesstickle | Post #3 Ocena: 0 2021-05-16 12:39:45 (4 lata temu) |
Mam na telefonie "call recorde" (mam nadzieję ze to nie reklama)
Apka dla mnie bardzo pomocna. Problem - nie mam pojęcia gdzie apka zapisuje pliki. Przeglądałem z pozycji androida/ file manager'a/ oraz podłączony do kompa. Nimam ![]() ![]() Natomiast gdy normalnie otwieram apke to pliki są do odtworzenia. - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-05-16 14:29:44 (4 lata temu) |
Zakładam ze już przejrzałeś dyski w poszukiwaniu folderów typu record, voice records
Istnieje duże prawdopodobieństwo ze darmowa opcja nie daje dostępu via plik tylko przez aplikacje moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2021-05-16 14:35:57 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-16 14:29:44, sqlserver napisał(a): Zakładam ze już przejrzałeś dyski w poszukiwaniu folderów typu record, voice records Istnieje duże prawdopodobieństwo ze darmowa opcja nie daje dostępu via plik tylko przez aplikacje Prawdopodobnie tak, ale gdzieś przecież są zapisane! ![]() Radze sobie troszke objazdem ale zawsze doprzodu ![]() ps. Może masz racje? może po tylu latach warto wziać wersję pro? ![]() edit. enyłej, właśnie szukam nowego telefonu. Moja LP wie że to nie jest łatwa sprawa. 3 lata szukam nowego telefonu. Żaden nie spełnia wymagań ![]() ![]() Ale w ciągu ostatniego tygodnia dwa razy miałem pecha, jak już znalazłem coś co w miarę mi pasowało to sprzedający dwa razy zawalili. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: tesstickle 16-05-2021 14:44 ] - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-05-16 14:48:37 (4 lata temu) |
Ja bym zrobił drzewo plików z rozmiarami
nie wiem czy zadziała linuksowa komenda „tree -a -s” i potem nagrał kilkanaście minut wzdychania do telefonu i szukał gdzie się zwiększy rozmiar tylko ze podejrzewam ze pliki mogą być skompresowane i zaszyfrowane i poza aplikacja niewiele z nimi zrobisz moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2021-05-16 16:22:52 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
cos jak spotify niby jest a nie ma : P
|
tesstickle | Post #8 Ocena: 0 2021-06-28 10:18:47 (4 lata temu) |
Nie problem ale pytanie.
Telefon właśnie zrobił update do Adroid 11. Jest tam sporo nowości i "niby" ułatwień. Czy ktoś może to zopiniować? Może ktoś już tymi wszystkimi dodatkami się bawił? - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|
Richmond | Post #9 Ocena: 0 2021-06-28 10:20:31 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Ja nigdy nie widze roznicy w tych upgradach. Moze dlatego, ze nie uzywam oryginalnego UI (User Interface), tylko Nova.
Na tablecie mam 11, na telefonie ciagle 10 i nie zauwazylam jakis nowosci. Carpe diem.
|
tesstickle | Post #10 Ocena: 0 2021-06-28 11:04:04 (4 lata temu) |
Widziałem samouczek/przewodnik po 11 ale połowy niezałapałem, jakieś dymki wszystkow jedny, powiadomienia ...
eee za stary chyba już jestem, nie ogarniam ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
|