MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Three uk w Hiszpanni

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Soltys

Post #1 Ocena: 0

2015-09-13 16:05:53 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2005

Korzystalem z dobrodziejstwa 3 we Francji, Wloszech i Szwajcarii. Niestety aby korzystac z tethering, trzeba dodatkowo wykupic za £5 dziennie. Do wlasnego telefonu, jesli masz opcje np. z nielimitowanym internetem, jedynym ograniczeniem moze byc lokalny przekaznik.
link

[ Ostatnio edytowany przez: Soltys 13-09-2015 16:07 ]

"Nie zawsze trzeba mieć za drania Tego, co jest innego zdania." Jan Sztaudynger

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

ChrisCov

Post #2 Ocena: 0

2015-09-13 18:41:59 (10 lat temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2015-09-13 16:05:53, Soltys napisał(a):
Korzystalem z dobrodziejstwa 3 we Francji, Wloszech i Szwajcarii. Niestety aby korzystac z tethering, trzeba dodatkowo wykupic za £5 dziennie.

Albo kupić taki przenośny modem MiFi, do którego można podłączyć kupę urządzeń i wszystko pięknie działa. Kosztował on mnie bodajże 49 funtów wraz z limitem 2GB danych.
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2015-09-13 20:23:51 (10 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja wlasnie wrocilam z Teneryfy - przed wyjazdem mily pan w placowce pieknie mi prawil ze zadnych klopotow nie bede miala za granica ai co? Po wyladowaniu historia mi sie powtarza z Turcji - na telefonie jedynie co widze to - NO SERVICE , zadzwonlam z telefonu przyjaciela i okazalo sie ze gdy bralam abonament mialam zablokowane uzywanie telefonu za granica - o czym nikt mnie nie poinformowal - odblokowanie bylo darmowe ale troche to trwalo ze ze dzwonilam z cudzego telefonu byla to zagraniczna platna rozmowa okolo jednej godziny. Teraz czekam na przyjaciela rachunek i wnosze skarge do 3-ki. Tym bardziek ze specialne by uniknac sytaucji z Turcji gdzie przez dwa tyg bylam bez telefonu - poszlam do placowki by zapytac sie i w razie czego zrobic wszystko by moj telefon dzialal. Zapewniano mnie ze wszystko bedzie OK a nie bylo.

Wiec przed przed wyjazdem upewnij sie ze telefon/ kontrakt pozwala Ci na uzycie po za granicami UK.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

1andy1

Post #4 Ocena: 0

2015-09-13 20:42:39 (10 lat temu)

1andy1

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2013

Poważny problem

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #5 Ocena: 0

2015-09-13 21:14:54 (10 lat temu)

littleflower

Kobieta

Cytat:

2015-09-13 20:42:39, 1andy1 napisał(a):
Poważny problem

Powazny jezeli telefon sluzy ci nie tylko do pogaduszek z przyjaciolmi - dla mnie telefon za granica to mus, dosuc odpowiedzialna prace mam i musze byc pod telefonem w razie W a takze kontakt z dziecmi. Kazda matka ktora wyjezdza gdzies wie jakie to wazne miec staly kontakt a takze te mozliwosc ze moze w kazdej chwili skontaktowac sie z dzieckiem , czy dziecko z nia - jakie to jest wazne
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

1andy1

Post #6 Ocena: 0

2015-09-13 21:20:03 (10 lat temu)

1andy1

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2013

Praca na wakacjach?
Dzieci też zostały pewnie z odpowiedzialnymi ludźmi, toteż podtrzymuję tezę że telefon jest zbędny chociaż na te dwa krótkie tygodnie.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2015-09-13 21:21:43 (10 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Ja przenioslam sie do Three w grudniu i od razu do nich zadzwonilam i dopytalam sie czy napewno jest od poczatku wlaczony roaming i byl.

Korzystalam z tej uslugi w: USA, Hong Kongu, Szwajcarii, Norwegii, Szwecji, Finlandii, Francji, itd. Wszystkie te kraje, oprocz ostatniego, mialy zwykle bardzo drogi roaming, wiec dla mnie jest to super usluga.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2015-09-13 21:43:49 (10 lat temu)

littleflower

Kobieta

Czasem zdaza sie ze i na wakacjach trzeba troszke popracowac, a dzieci choc dorosle - mimo wszytko chce miec z nimi mozliwosc kontaktu.

Po tym jak moj kontrak czy telefon byl aktywowany do uzywania za granica nie mialam zadnych problemow ani dodatkowych kosztow. Nie wiem dlaczego przy podpisywaniu kontraktu ( chyba??? ) bylo zaznaczone ze zablokowane po za granicami UK . Telefon mam na abonament w 3-ce . Nigdy tego problemu nie mialam gdy tel by w O2 choc uzywanie za granica bylo platne o czym mnie informoano zaraz po przekroczeniu granic .

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,