Może ktoś z rodaków korzystał? No i czy sami byście się skusili?
Dziękuję
[ Ostatnio edytowany przez: InvisibleShooter 27-05-2014 19:48 ]
|
|
---|---|
InvisibleShoote | Post #1 Ocena: 0 2014-05-27 19:48:05 (11 lat temu) |
Z nami od: 26-03-2014 Skąd: Leeds |
Witam serdecznie. Nic dziwnego i skomplikowanego nie byłoby w tym temacie prócz tego, że szukam kogoś kto ma już doświadczenie z tą stronką? Przypuśćmy, że zamierzam sobie sprawić Sony X PERIA'e Z Ultra, która np: na stronie Three kosztuje minimum 30f/msc a tutaj znajduje oferty nawet od 11f/msc (dla przykładu na stronie za 25f/msc mam więcej minut i wiadomości jak od aktualnej oferty Three za 30f). Czytałem różne review'sy na temat tej firmy, oczywiście ludzie mają różne doświadczenia i spotkałem się z krytyką czy pochwałą owej firmy.
Może ktoś z rodaków korzystał? No i czy sami byście się skusili? Dziękuję [ Ostatnio edytowany przez: InvisibleShooter 27-05-2014 19:48 ] |
autor65 | Post #2 Ocena: 0 2014-05-27 21:15:50 (11 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
Taki strzelec a nie utrafi tematu? Na forum jest kilka takich samych watkow!
Ale do rzeczy. Mam abonamencik w trojce juz od 8 lat. Cala moja rodzina tez a zapewniam to duza rodzinka. Sprawdz zasieg - to podstawa - tam gdzie mieszkasz, zeby nie bylo, ze ni ma ![]() Zadowolony jestem, gadam, czatuje, skajpuje, wazapuje, uzywam ebay, youtube ...no wszystko. Mija mi wlasnie kontrakt i mam zagadke bo moj S3 dziala idealnie a nowy S5 troche drogo w abonamencie. Syn wlasnie wzial HTC one m8 - cudo! Co do Sony to mi jakos nie lezy i ekran jakby ciemny - porownaj w salonie z innymi modelami. Jednym slowem ja trojke - POLECAM. człowiek się zmienia za ...granicą
|
Nie_z_tej_bajki | Post #3 Ocena: 0 2014-05-27 21:46:44 (11 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Z tej strony, którą podałeś, brałam telefon raz - nie miałam żadnych problemów. Tak samo jak z phone4u i carphone warehouse. Ostatnio korzystałam z e2save - mieli najlepszą ofertę na Samsunga Galaxy 5 w o2
![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
malinowka | Post #4 Ocena: 0 2014-05-28 12:55:22 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
strona jak najbardziej w porządku, korzystałam z niej przedłużając umowę i pewnie skorzystałabym znowu, gdyby o2 skutecznie nie wyleczyło mnie z kontraktów
" Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
|
|