MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Telefon na abonament

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

InvisibleShoote

Post #1 Ocena: 0

2014-05-27 19:48:05 (11 lat temu)

InvisibleShooter

Mężczyzna

Z nami od: 26-03-2014

Witam serdecznie. Nic dziwnego i skomplikowanego nie byłoby w tym temacie prócz tego, że szukam kogoś kto ma już doświadczenie z stronką? Przypuśćmy, że zamierzam sobie sprawić Sony X PERIA'e Z Ultra, która np: na stronie Three kosztuje minimum 30f/msc a tutaj znajduje oferty nawet od 11f/msc (dla przykładu na stronie za 25f/msc mam więcej minut i wiadomości jak od aktualnej oferty Three za 30f). Czytałem różne review'sy na temat tej firmy, oczywiście ludzie mają różne doświadczenia i spotkałem się z krytyką czy pochwałą owej firmy.

Może ktoś z rodaków korzystał? No i czy sami byście się skusili?

Dziękuję

[ Ostatnio edytowany przez: InvisibleShooter 27-05-2014 19:48 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

autor65

Post #2 Ocena: 0

2014-05-27 21:15:50 (11 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

Taki strzelec a nie utrafi tematu? Na forum jest kilka takich samych watkow!
Ale do rzeczy. Mam abonamencik w trojce juz od 8 lat. Cala moja rodzina tez a zapewniam to duza rodzinka.
Sprawdz zasieg - to podstawa - tam gdzie mieszkasz, zeby nie bylo, ze ni ma :)
Zadowolony jestem, gadam, czatuje, skajpuje, wazapuje, uzywam ebay, youtube ...no wszystko.
Mija mi wlasnie kontrakt i mam zagadke bo moj S3 dziala idealnie a nowy S5 troche drogo w abonamencie. Syn wlasnie wzial HTC one m8 - cudo! Co do Sony to mi jakos nie lezy i ekran jakby ciemny - porownaj w salonie z innymi modelami.
Jednym slowem ja trojke - POLECAM.
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nie_z_tej_bajki

Post #3 Ocena: 0

2014-05-27 21:46:44 (11 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Z tej strony, którą podałeś, brałam telefon raz - nie miałam żadnych problemów. Tak samo jak z phone4u i carphone warehouse. Ostatnio korzystałam z e2save - mieli najlepszą ofertę na Samsunga Galaxy 5 w o2 ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

malinowka

Post #4 Ocena: 0

2014-05-28 12:55:22 (11 lat temu)

malinowka

Konto usunięte

strona jak najbardziej w porządku, korzystałam z niej przedłużając umowę i pewnie skorzystałabym znowu, gdyby o2 skutecznie nie wyleczyło mnie z kontraktów
" Płakać trze­ba w spo­koju. Tyl­ko wte­dy ma się z te­go radość."

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,