MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Insurance mobile barclays cardiff

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mark698

Post #1 Ocena: 0

2013-09-03 10:16:03 (12 lat temu)

mark698

Mężczyzna

Z nami od: 04-12-2012

witam czy ktos by mi pomogl zgubilem telefon samsung galaxy s3 w uk nie w polsce i mam insurance w barclays bank i niby jest wszystko ok ale nie:(.kontrakt zawarlem przez 4you z t-mobile.4you mi proponowalo insurance ale nie chcialem poszedlem do swojego banku czyli barcleysa i tam ubezp telefon.i tu jest problem przy calkowitym juz zebraniu pelnej biurokratycznej dokumentacji nie wiem kto mam mi dac ten cholerny telefon w banku a mieszkam cardiff zadowoleni z pelnej dokumentacji odsylaja mnie do 4you po nowy telefon a tam co jest dla mnie zrozumiale mowia ze oni nie maja z tym nic wspolnego i tez tak mysle.wczesniej 1 dzien barclays chcial mi dac samsunga s2 i nie chcialem bo mialem s3 a to roznica.Barclays ciagle mi bierze ubezpieczenie insurance za telefon nie wiem juz co jest grane prosze o pomoc kto mam mi dac ten telefon?czy ktos pomoze?pozdrawiam marek

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

mark698

Post #2 Ocena: 0

2013-09-09 10:34:20 (12 lat temu)

mark698

Mężczyzna

Z nami od: 04-12-2012

juz sobie poradziłem dzieki

Do góry stronyOffline

polock

Post #3 Ocena: 0

2013-09-09 10:49:24 (12 lat temu)

polock

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2008

ogolnie to tego typu ubezpieczenia sa tylko dla frajerow, jedynie osoba ktora celowo bierze ubezpieczenie aby naciagnac ubezpieczyciela moze na tym skorzystac... ze niby zaraz na poczatku kontraktu (nowy tel)ukradli a tak naprawde tel juz sprzedala do innego kraju...
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

Dangerous__girl

Post #4 Ocena: 0

2013-09-09 13:07:12 (12 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

to napisz chociaz co tam bylo:) ja tez mam ubezpieczenie w barclays, dwa razy naprawialam u nich ekran i wymienialam tez wejscie do ładowania baterii. nigdy nie mialam problemu. aczkolwiek mialam ochote wyrzucic telefon i dostac nowy, bo juz ma 2 lata, za naprawe excess 25f a za nowy telefon 50f, i mialam mieszane uczucia...:-8 ale uczciwosc wzieła góre*THUMBS UP* ale z ciekawosci moglbys napisac co tam w koncu udalo ci sie zrobic.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,