Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-11-21 19:21:15 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2012-11-21 19:25:53 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
hm
trudna sytuacja. Ale czasami trzeba jeszcze raz poddać operacji żeby zatrybiło. a ty czasem nie miałeś już coś z tym telefonem? Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #3 Ocena: 0 2012-11-21 19:37:44 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2012-11-21 19:58:43 (13 lat temu) |
tak, niektórzy twierdzą że za 2-3 razem udaje się wymazać śmieci i zaczyna działać.
Ja ci powiem lepszy numer. W tunerze sat linuxowym jest ta sama zasada, jak wgrywasz nowy soft to wszystkie ustawienia się kasują. bawiłem się ustawieniami i ustawiłem błędną konfiguracje LBN. Potem wgrałem nowy soft, czyli wszytko powinno zostać zmazane. Ustawiam wszytko przez kreatora i niby ma być cacy ... no i nie działa. co ja się nakombinowałem żeby zadziałało... kable chciałem rwać ![]() Co się okazało, że ustawienia błedne które wcześniej włączyłem, jakimś cudem przetrwały, mało tego nie mogłem się ich pozbyć, bo mimo zmiany po restarcie nadal były. W końcu za którąś zmianą na jakieś jeszcze inne, następnie na właściwe przywróciły właściwą pracę. wszyscy twierdzą że to nie możliwe, ja wiem że to nie możliwe... no kurde strefa 51, ufo przez które straciłem nerwy i prawie cały dzień :> nie możliwe, a się zdarzyło hehe jedyne wyjasniene to właśnie ze w komórkach pamięci pozostały niezmienione stany danych. Zresztą na zwykłych dyskach też czasami się zdarza że traci się miejsce, na zagubione fragmenty plików, takie klastry nie mogą zostać nadpisane, a zajmują miejsce. zazwyczaj pomagają specjalne programy, ale zdażyło się kiedyś że trzeba było wykasować partycje i robić od nowa. Dawno ale było. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #5 Ocena: 0 2012-11-21 20:10:36 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2012-11-21 20:15:50 (13 lat temu) |
ano, radio...
to ważne, często od tego zależy jakosć sygnału, o dziwo czasami lepiej działa RADIO z innego kontynentu niż od lokalnego operatora i to są jaja ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|