MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Iphone 5 - rewolucja czy kolejny "odgrzewany kotlet" ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 4 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ProRok2012

Post #1 Ocena: 0

2012-09-18 19:51:31 (13 lat temu)

ProRok2012

Mężczyzna

Z nami od: 18-09-2012

Hehe looknalem na tego linka ... Moze to i prawda ze niektore rozwiazania zapozyczono ale nic i nikt nie moze sie rownac do tego megaturboultrakozackiego touchscreena

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

morisroe

Post #2 Ocena: 0

2012-09-18 20:22:37 (13 lat temu)

morisroe

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2010

ObrazekObrazek

[ Ostatnio edytowany przez: morisroe 18-09-2012 20:23 ]

Do góry stronyOffline

morisroe

Post #3 Ocena: 0

2012-09-18 20:25:15 (13 lat temu)

morisroe

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2010

jakby to powiedzial ,,siara" i wszystko jasne;)

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #4 Ocena: 0

2012-09-18 20:48:05 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-09-18 13:06:20, Catch napisał(a):
Cytat:

2012-09-18 10:12:25, polock napisał(a):
Cytat:

2012-09-18 10:00:35, ProRok2012 napisał(a):
Jednego Apple odmowic nie mozna - to oni byli pierwsi , to oni sa prekursorami co wyznaczyli nowy standard na ktorego bazie wzoruje sie mnowstwo firm . Nigdy nie zapomne jak mi szczena z głuchym impetem przygrzmocila o glebe gdy pierwszy raz moj zmysl wzroku zarejestrowal Pierwszego Ipoda 1st gen . On wlasnie wyznaczyl standard , byl bezdyskusyjnym przelomem technologicznym ze swoim ultraczulym interfejsem dotykowym. Pozniej nastapil atak klonow ktory trwa po dzis dzien i ma sie lepiej niz kiedykolwiek . Ale my pamietamy jak to sie wszystko zaczelo .

dokładnie ...
jak dla mnie istnieje tylko jeden smartphone... iPhone na dobre i na złe :)
nie mają dla mnie znaczenia jakoweś problemy z nim? niby gdzies zasłyszane ploty bo ja takowych nie mam !
pieniadze tez dla mnie nie maja znaczenia , bo dla mnie jest ich wart i nie widze godnego zamiennika spostod tych wszystkich klonow nawet gdyby były za free... pfeee
:-]

Cytat:

2012-09-18 10:23:05, Tupolew napisał(a):
joemonster.org

apple cokolwiek wymyślił??
kradł kradnie i będzie kradł na potęgę, patentował już dawno temu wymyślone rzeczy których nikt nigdy nie pomyślałby że można patentować a potem sądził się w sądzie o głupoty
czekam aż odkryją na nowo koło i zaskarżą wszystkich.
i to religijne tłumaczenie
innowacyjny i nowe wspaniałe wzornictwo - 4 s to klon 4 a 5 to klon 4s ale przecież wyjaśnienie jest - bo jak by inaczej religijnie te bzdurkę sprzedać

inni mają lepsze podzespoły - a tam to tylko pogoń za prędkością i niepotrzebne rzeczy

i najzabawniejsze
ŻADEN TELEFON NIE POTRZEBUJE EKRANU WIĘKSZEGO NIŻ 3.5 CALA - opinia samego nieżyjącego boga apple...
co ta to fani iphona 5?
wykopać i do morza wyrzucić czy nie kupować nowego badziewia z japkiem ???

nigdy nie kupie nic z japka bo tylko tak umieją wprowadzać innowacjność

A propos...
W czasach kiesy komórki nie miały jeszcze nawet kolorowych wyświetlaczy mój kumpel miał pomysł...
wyprodukowac proszek do prania i nazwać go "zwykły proszek" i pozwać do sądu wszystkich wiodących producentów proszków do prania i żyć z hajsu z odzszkodowań...Może załapał się jakimś cudem do Apple'a?
Trzeba by prześledzić czy nie pracuje tam niejaki M.Szyncel.To on wymyslił pozywanie firm za byle gówno...Długo zanim Jobs wymyślił nagryzione jabłko

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2012-09-18 20:55:46 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-09-18 20:48:05, znowu-ciupek napisał(a):
Cytat:

2012-09-18 13:06:20, Catch napisał(a):
Cytat:

2012-09-18 10:12:25, polock napisał(a):
Cytat:

2012-09-18 10:00:35, ProRok2012 napisał(a):
Jednego Apple odmowic nie mozna - to oni byli pierwsi , to oni sa prekursorami co wyznaczyli nowy standard na ktorego bazie wzoruje sie mnowstwo firm . Nigdy nie zapomne jak mi szczena z głuchym impetem przygrzmocila o glebe gdy pierwszy raz moj zmysl wzroku zarejestrowal Pierwszego Ipoda 1st gen . On wlasnie wyznaczyl standard , byl bezdyskusyjnym przelomem technologicznym ze swoim ultraczulym interfejsem dotykowym. Pozniej nastapil atak klonow ktory trwa po dzis dzien i ma sie lepiej niz kiedykolwiek . Ale my pamietamy jak to sie wszystko zaczelo .

dokładnie ...
jak dla mnie istnieje tylko jeden smartphone... iPhone na dobre i na złe :)
nie mają dla mnie znaczenia jakoweś problemy z nim? niby gdzies zasłyszane ploty bo ja takowych nie mam !
pieniadze tez dla mnie nie maja znaczenia , bo dla mnie jest ich wart i nie widze godnego zamiennika spostod tych wszystkich klonow nawet gdyby były za free... pfeee
:-]

Cytat:

2012-09-18 10:23:05, Tupolew napisał(a):
joemonster.org

apple cokolwiek wymyślił??
kradł kradnie i będzie kradł na potęgę, patentował już dawno temu wymyślone rzeczy których nikt nigdy nie pomyślałby że można patentować a potem sądził się w sądzie o głupoty
czekam aż odkryją na nowo koło i zaskarżą wszystkich.
i to religijne tłumaczenie
innowacyjny i nowe wspaniałe wzornictwo - 4 s to klon 4 a 5 to klon 4s ale przecież wyjaśnienie jest - bo jak by inaczej religijnie te bzdurkę sprzedać

inni mają lepsze podzespoły - a tam to tylko pogoń za prędkością i niepotrzebne rzeczy

i najzabawniejsze
ŻADEN TELEFON NIE POTRZEBUJE EKRANU WIĘKSZEGO NIŻ 3.5 CALA - opinia samego nieżyjącego boga apple...
co ta to fani iphona 5?
wykopać i do morza wyrzucić czy nie kupować nowego badziewia z japkiem ???

nigdy nie kupie nic z japka bo tylko tak umieją wprowadzać innowacjność

A propos...
W czasach kiesy komórki nie miały jeszcze nawet kolorowych wyświetlaczy mój kumpel miał pomysł...
wyprodukowac proszek do prania i nazwać go "zwykły proszek" i pozwać do sądu wszystkich wiodących producentów proszków do prania i żyć z hajsu z odzszkodowań...Może załapał się jakimś cudem do Apple'a?
Trzeba by prześledzić czy nie pracuje tam niejaki M.Szyncel.To on wymyslił pozywanie firm za byle gówno...Długo zanim Jobs wymyślił nagryzione jabłko

gdy wymyślono jabłko, to nie było jeszcze komórek :-]
mój pierwszy apple to 1985 lub 86 rok, kupuje "używkę" za kosmiczne pieniadze :-]
Potem była Amiga klon Apple, a potem dopiero komórki cegiełki bez żadnego graficznego interface 8-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

znowu-ciupek

Post #6 Ocena: 0

2012-09-18 21:02:45 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Haha ale wsólzałożycielem był Nasz....Steve Wozniak....Czyli to nie Hamerykańce wymyślili pozywanie innych do sądu

Do góry stronyOffline

jankowsky

Post #7 Ocena: 0

2012-09-18 23:09:56 (13 lat temu)

jankowsky

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2010

Taki ładny, amerykański... a radia nie ma :-?

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-09-19 13:17:18 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-09-19 13:53:26 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marklar666

Post #10 Ocena: 0

2012-09-19 14:24:01 (13 lat temu)

marklar666

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2008

Cytat:

2012-09-18 17:02:14, krakn napisał(a):
no to juz jest efekt wlasnie zarzadzania pamiecia, cos jak nie potrzebne to jest wylaczane.

Nie powiedzialbym ze program zminimalizowany 10 sekund wczesniej jest niepotrzebny. Zarzadzanie pamiecia w androidzie jest gownianie rozwiazane, a to tez wplywa na ogolna wydajnosc systemu.
Oczywiscie sa tez tacy dla ktorych najwazniejszym wyznacznikiem sa tabelki z benchmarkow. Moga sobie pozniej na forach podyskutowac o podzespolach :-].

Cytat:
hm w gry nie gram, a przechodzisz srodkowym klawiszem?

Oczywiscie.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,