Str 4 z 13 |
|
---|---|
ProRok2012 | Post #1 Ocena: 0 2012-09-18 19:51:31 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-09-2012 Skąd: Cambridge |
Hehe looknalem na tego linka ... Moze to i prawda ze niektore rozwiazania zapozyczono ale nic i nikt nie moze sie rownac do tego megaturboultrakozackiego touchscreena
|
morisroe | Post #2 Ocena: 0 2012-09-18 20:22:37 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2010 Skąd: Londyn |
![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: morisroe 18-09-2012 20:23 ] |
morisroe | Post #3 Ocena: 0 2012-09-18 20:25:15 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-10-2010 Skąd: Londyn |
jakby to powiedzial ,,siara" i wszystko jasne
![]() |
znowu-ciupek | Post #4 Ocena: 0 2012-09-18 20:48:05 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-09-18 13:06:20, Catch napisał(a): Cytat: 2012-09-18 10:12:25, polock napisał(a): Cytat: 2012-09-18 10:00:35, ProRok2012 napisał(a): Jednego Apple odmowic nie mozna - to oni byli pierwsi , to oni sa prekursorami co wyznaczyli nowy standard na ktorego bazie wzoruje sie mnowstwo firm . Nigdy nie zapomne jak mi szczena z głuchym impetem przygrzmocila o glebe gdy pierwszy raz moj zmysl wzroku zarejestrowal Pierwszego Ipoda 1st gen . On wlasnie wyznaczyl standard , byl bezdyskusyjnym przelomem technologicznym ze swoim ultraczulym interfejsem dotykowym. Pozniej nastapil atak klonow ktory trwa po dzis dzien i ma sie lepiej niz kiedykolwiek . Ale my pamietamy jak to sie wszystko zaczelo . dokładnie ... jak dla mnie istnieje tylko jeden smartphone... iPhone na dobre i na złe ![]() nie mają dla mnie znaczenia jakoweś problemy z nim? niby gdzies zasłyszane ploty bo ja takowych nie mam ! pieniadze tez dla mnie nie maja znaczenia , bo dla mnie jest ich wart i nie widze godnego zamiennika spostod tych wszystkich klonow nawet gdyby były za free... pfeee ![]() Cytat:
apple cokolwiek wymyślił?? kradł kradnie i będzie kradł na potęgę, patentował już dawno temu wymyślone rzeczy których nikt nigdy nie pomyślałby że można patentować a potem sądził się w sądzie o głupoty czekam aż odkryją na nowo koło i zaskarżą wszystkich. i to religijne tłumaczenie innowacyjny i nowe wspaniałe wzornictwo - 4 s to klon 4 a 5 to klon 4s ale przecież wyjaśnienie jest - bo jak by inaczej religijnie te bzdurkę sprzedać inni mają lepsze podzespoły - a tam to tylko pogoń za prędkością i niepotrzebne rzeczy i najzabawniejsze ŻADEN TELEFON NIE POTRZEBUJE EKRANU WIĘKSZEGO NIŻ 3.5 CALA - opinia samego nieżyjącego boga apple... co ta to fani iphona 5? wykopać i do morza wyrzucić czy nie kupować nowego badziewia z japkiem ??? nigdy nie kupie nic z japka bo tylko tak umieją wprowadzać innowacjność A propos... W czasach kiesy komórki nie miały jeszcze nawet kolorowych wyświetlaczy mój kumpel miał pomysł... wyprodukowac proszek do prania i nazwać go "zwykły proszek" i pozwać do sądu wszystkich wiodących producentów proszków do prania i żyć z hajsu z odzszkodowań...Może załapał się jakimś cudem do Apple'a? Trzeba by prześledzić czy nie pracuje tam niejaki M.Szyncel.To on wymyslił pozywanie firm za byle gówno...Długo zanim Jobs wymyślił nagryzione jabłko |
krakn | Post #5 Ocena: 0 2012-09-18 20:55:46 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2012-09-18 20:48:05, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2012-09-18 13:06:20, Catch napisał(a): Cytat: 2012-09-18 10:12:25, polock napisał(a): Cytat: 2012-09-18 10:00:35, ProRok2012 napisał(a): Jednego Apple odmowic nie mozna - to oni byli pierwsi , to oni sa prekursorami co wyznaczyli nowy standard na ktorego bazie wzoruje sie mnowstwo firm . Nigdy nie zapomne jak mi szczena z głuchym impetem przygrzmocila o glebe gdy pierwszy raz moj zmysl wzroku zarejestrowal Pierwszego Ipoda 1st gen . On wlasnie wyznaczyl standard , byl bezdyskusyjnym przelomem technologicznym ze swoim ultraczulym interfejsem dotykowym. Pozniej nastapil atak klonow ktory trwa po dzis dzien i ma sie lepiej niz kiedykolwiek . Ale my pamietamy jak to sie wszystko zaczelo . dokładnie ... jak dla mnie istnieje tylko jeden smartphone... iPhone na dobre i na złe ![]() nie mają dla mnie znaczenia jakoweś problemy z nim? niby gdzies zasłyszane ploty bo ja takowych nie mam ! pieniadze tez dla mnie nie maja znaczenia , bo dla mnie jest ich wart i nie widze godnego zamiennika spostod tych wszystkich klonow nawet gdyby były za free... pfeee ![]() Cytat:
apple cokolwiek wymyślił?? kradł kradnie i będzie kradł na potęgę, patentował już dawno temu wymyślone rzeczy których nikt nigdy nie pomyślałby że można patentować a potem sądził się w sądzie o głupoty czekam aż odkryją na nowo koło i zaskarżą wszystkich. i to religijne tłumaczenie innowacyjny i nowe wspaniałe wzornictwo - 4 s to klon 4 a 5 to klon 4s ale przecież wyjaśnienie jest - bo jak by inaczej religijnie te bzdurkę sprzedać inni mają lepsze podzespoły - a tam to tylko pogoń za prędkością i niepotrzebne rzeczy i najzabawniejsze ŻADEN TELEFON NIE POTRZEBUJE EKRANU WIĘKSZEGO NIŻ 3.5 CALA - opinia samego nieżyjącego boga apple... co ta to fani iphona 5? wykopać i do morza wyrzucić czy nie kupować nowego badziewia z japkiem ??? nigdy nie kupie nic z japka bo tylko tak umieją wprowadzać innowacjność A propos... W czasach kiesy komórki nie miały jeszcze nawet kolorowych wyświetlaczy mój kumpel miał pomysł... wyprodukowac proszek do prania i nazwać go "zwykły proszek" i pozwać do sądu wszystkich wiodących producentów proszków do prania i żyć z hajsu z odzszkodowań...Może załapał się jakimś cudem do Apple'a? Trzeba by prześledzić czy nie pracuje tam niejaki M.Szyncel.To on wymyslił pozywanie firm za byle gówno...Długo zanim Jobs wymyślił nagryzione jabłko gdy wymyślono jabłko, to nie było jeszcze komórek ![]() mój pierwszy apple to 1985 lub 86 rok, kupuje "używkę" za kosmiczne pieniadze ![]() Potem była Amiga klon Apple, a potem dopiero komórki cegiełki bez żadnego graficznego interface ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
znowu-ciupek | Post #6 Ocena: 0 2012-09-18 21:02:45 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Haha ale wsólzałożycielem był Nasz....Steve Wozniak....Czyli to nie Hamerykańce wymyślili pozywanie innych do sądu
|
jankowsky | Post #7 Ocena: 0 2012-09-18 23:09:56 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-01-2010 Skąd: nottingham |
Taki ładny, amerykański... a radia nie ma
![]() |
Post #8 Ocena: 0 2012-09-19 13:17:18 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2012-09-19 13:53:26 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marklar666 | Post #10 Ocena: 0 2012-09-19 14:24:01 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2008 Skąd: London |
Cytat: 2012-09-18 17:02:14, krakn napisał(a): no to juz jest efekt wlasnie zarzadzania pamiecia, cos jak nie potrzebne to jest wylaczane. Nie powiedzialbym ze program zminimalizowany 10 sekund wczesniej jest niepotrzebny. Zarzadzanie pamiecia w androidzie jest gownianie rozwiazane, a to tez wplywa na ogolna wydajnosc systemu. Oczywiscie sa tez tacy dla ktorych najwazniejszym wyznacznikiem sa tabelki z benchmarkow. Moga sobie pozniej na forach podyskutowac o podzespolach ![]() Cytat: hm w gry nie gram, a przechodzisz srodkowym klawiszem?
Oczywiscie. |