MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Iphone 5 - rewolucja czy kolejny "odgrzewany kotlet" ?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 2 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dangerous__girl

Post #1 Ocena: 0

2012-09-18 08:46:10 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

I nie wiem jak u was, ale u męża iphone czesto sie zawiesza i jeszcze czesciej traci zasieg, i nie tylko u niego tak jest, rozmawial z kolegami i u nich to samo. a duzo czasu spedza na telefonie, dlatego jest to dosc denerwujace. teraz mu sie kontrakt konczy i sie zastanwia czy wziac ta 5. ciekawa jestem jaka bedzie cena przy podpisywaniu kontraktu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2012-09-18 08:57:12 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

zgadza sie, kupienie iphona to dopiero poczatek wydwania pieniedzy.

znacznie mniej aplikacji a free, a powodem jest cena jaka zyczy sobie sklep to raz i developerzy to dwa.
ile biora za godzine to moze nie bede tu pisał bo nie jeden tyle ma na miesiac co oni na godzine hehe

no ale jest ogromna ilosc ludzi dla ktorych cena nie ma znaczenia.

tez czasami kupuje aplikacje na androida, czy to klawiatura, program do wystawiania faktur, czy aplikacja do drukowania na drukarkach sieciowych.
Pewnie ze sa darmowe wersje, ale te akurat sa lepiej dopracowane i jestem sklonny zabulic tego funta czy dwa.

na Apple niestety trzeba zaplacic dwa i wiecej razy tyle.

nastepna sprawa, kupione przezemnie programy na telefon, bez problemu z tego samego konta zainstalowalem na innym urządzeniu z androidem i uzywam na 2.

czy to jest mozliwe by miec program kupiony na iphone i uzywac go rownoczesnie na kilku telefonach i Ipadzie?

tego nie wiem

mam nadzieje ze w nowym poprawia jakosc rozmow, bo to jest porazka.

natomiast jestem bardo zszokowany ogladajac zdjecia w wyokiej rozdzielczosci z Iphone 5.

to im wyszlo.

reszta to puder i róż
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

defcon1

Post #3 Ocena: 0

2012-09-18 09:15:48 (13 lat temu)

defcon1

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2010

Biorac pod uwage wyglad i funkcjonalnosc na filmie ponizej to jak dla mnie rewolucja :>

"These days a paranoid may be defined as someone who has some idea of what's really going on"

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #4 Ocena: 0

2012-09-18 09:16:55 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2012-09-18 09:37:17 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Ja moge spac spokojnie, bo producenci nie przescigaja sie w wypuszczaniu nowych telefonow z klawiaturami fizycznymi. Wczoraj sprawdzalam i nie widzialam nic nowego w tej kategorii. Moj 2 letni telefon ma sie dobrze i jestem z niego zadowolona.

Nie interesuje mnie telefon coraz wiekszych rozmiarow, z wiekszym wyswietlaczem i zapewne nie mieszczacy sie do tylnej kieszeni spodni.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

marklar666

Post #6 Ocena: 0

2012-09-18 09:42:35 (13 lat temu)

marklar666

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2008

Cytat:

2012-09-18 08:57:12, krakn napisał(a):
zgadza sie, kupienie iphona to dopiero poczatek wydwania pieniedzy.
znacznie mniej aplikacji a free...

A to ciekawe. 4 lata siedzialem na iOS i mialem pelno darmowych aplikacji. Praktycznie co bys nie potrzebowal to znajdziesz darmowy soft do tego. Ilosc dostepnego softu to zdecydowana przewaga appstore nad google play. W tym drugim polowa aplikacji to jakies tapietki, ikonki, skiny i inne bzdety do niczego nie przydatne. Nie da sie ukryc ze wielu producenow softu olewa androida ze wzgledu na duze piractwo.

Jedynym minusem iphona jest jego zamkniety system. Glownie z tego powodu przesiadlem sie na GalaxyS3. Jest to jednak jedyna przewaga telefonu samsunga nad iphonem. iPhone, chociaz ma slabsze podzespoly, dziala zdecydowanie szybciej i plynniej niz G3.

Cytat:

2012-09-18 08:46:10, Dangerous__girl napisał(a):
I nie wiem jak u was, ale u męża iphone czesto sie zawiesza i jeszcze czesciej traci zasieg, i nie tylko u niego tak jest, rozmawial z kolegami i u nich to samo.

Nie mialem nigdy podobnych problemow z iPhonem 3 i 4. Znajomi tez nie skarzyli sie ze cos nie tak z ich iPhone'ami.

[ Ostatnio edytowany przez: marklar666 18-09-2012 09:45 ]

Do góry stronyOffline

ProRok2012

Post #7 Ocena: 0

2012-09-18 10:00:35 (13 lat temu)

ProRok2012

Mężczyzna

Z nami od: 18-09-2012

Jednego Apple odmowic nie mozna - to oni byli pierwsi , to oni sa prekursorami co wyznaczyli nowy standard na ktorego bazie wzoruje sie mnowstwo firm . Nigdy nie zapomne jak mi szczena z głuchym impetem przygrzmocila o glebe gdy pierwszy raz moj zmysl wzroku zarejestrowal Pierwszego Ipoda 1st gen . On wlasnie wyznaczyl standard , byl bezdyskusyjnym przelomem technologicznym ze swoim ultraczulym interfejsem dotykowym. Pozniej nastapil atak klonow ktory trwa po dzis dzien i ma sie lepiej niz kiedykolwiek . Ale my pamietamy jak to sie wszystko zaczelo .

Do góry stronyOffline

marklar666

Post #8 Ocena: 0

2012-09-18 10:05:29 (13 lat temu)

marklar666

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2008

Cytat:

2012-09-18 10:00:35, ProRok2012 napisał(a):
Nigdy nie zapomne jak mi szczena z głuchym impetem przygrzmocila o glebe gdy pierwszy raz moj zmysl wzroku zarejestrowal Pierwszego Ipoda 1st gen

Mialem tak po przesiadce z Nokii 6500 na iPhone 3G :). Ale ja gadzeciarz jestem :-].

Do góry stronyOffline

polock

Post #9 Ocena: 0

2012-09-18 10:12:25 (13 lat temu)

polock

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2008

Cytat:

2012-09-18 10:00:35, ProRok2012 napisał(a):
Jednego Apple odmowic nie mozna - to oni byli pierwsi , to oni sa prekursorami co wyznaczyli nowy standard na ktorego bazie wzoruje sie mnowstwo firm . Nigdy nie zapomne jak mi szczena z głuchym impetem przygrzmocila o glebe gdy pierwszy raz moj zmysl wzroku zarejestrowal Pierwszego Ipoda 1st gen . On wlasnie wyznaczyl standard , byl bezdyskusyjnym przelomem technologicznym ze swoim ultraczulym interfejsem dotykowym. Pozniej nastapil atak klonow ktory trwa po dzis dzien i ma sie lepiej niz kiedykolwiek . Ale my pamietamy jak to sie wszystko zaczelo .

dokładnie ...
jak dla mnie istnieje tylko jeden smartphone... iPhone na dobre i na złe :)
nie mają dla mnie znaczenia jakoweś problemy z nim? niby gdzies zasłyszane ploty bo ja takowych nie mam !
pieniadze tez dla mnie nie maja znaczenia , bo dla mnie jest ich wart i nie widze godnego zamiennika spostod tych wszystkich klonow nawet gdyby były za free... pfeee
:-]
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

Tupolew

Post #10 Ocena: 0

2012-09-18 10:23:05 (13 lat temu)

Tupolew

Mężczyzna

Z nami od: 30-07-2012

joemonster.org

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,