MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak wyjść z trójki gdzie w serwisie są sami idioci....?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SLAWEK8888

Post #1 Ocena: 0

2012-08-17 13:11:32 (13 lat temu)

SLAWEK8888

Mężczyzna

Z nami od: 18-08-2009

Mam problem z trójką,3 lata temu wzięłem internet bezprzewodowy za 15f z umową na 2 lata.Wszystko było ok.Miesiąc temu skasowałem direct debit i dzwoniłem skanselować abonament.pierwszy jak sie potem okazało idiota próbował wcisnąć jakąś tańszą opcje a ja stanowczo i pare razy że chce skanselować i koniec.Ok,powiedział że przyjdzie ostatni rachunek pocztą i będzie koniec jak zapłace.Ok i tak miało byc.Po 3-4 dniach przychodzi ten właśnie rachunek z nowym planem na rok.Myślałem że wpadne w szał.Dzwonie znowu i gadam z drugim idiotą który próbuje mi wcisnąc kit że ja wogóle nie dzwoniłem i takie tam.Mówie żeby odsłuchał sobie rozmowe którą niby nagrywaja to w końcu powiedział że tak mam racje i tak było a dziś i że zrobia postepowanie wewnętrzne i wezmą za morde tego pierwszego idiote itd.Dziś przychodzi rachunek znowu i dalej ten abonament którego nie chce.Co tu robic w końcu zeby sie uwolnić od takich idiotów,zna ktos może polaka kto pracuje tam i może to zrobić normalnie jak nalezy?Czy isc do salonu...?tylko oni pewnie łapia klientów a nie kanselują umowy.Co to wogóle za beka jest,7 lat tu jestem a pierwszy raz mam do czynienia z idiotami takiego kalibru!!!!!!!Poradzcie coś plisssss!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

jedrek

Post #2 Ocena: 0

2012-08-17 13:31:19 (13 lat temu)

jedrek

Mężczyzna

Z nami od: 02-11-2006

1. Pisemne wypowiedzenie umowy. List z potwierdzeniem nadania.
2. Jezeli do nich dzwonisz zawsze po ustaleniach zapytaj o imie i nazwisko osoby z ktora rozmawiasz. Wtedy beda cie powaznie traktowac.
3. Nie zaszkodzi poinformowac ich ze nagrywasz rozmowe i zapytac czy maja cos przeciwko. Nawet jezeli to blef to pomaga.:-D

Kilka lat temu mialem podobnie z Virgin. Zupelnie co innego ustalalm przez telefon a co innego dostalem. Pomogl blef z nagrywaniem :-]

Do góry stronyOffline

mala24

Post #3 Ocena: 0

2012-08-17 13:33:35 (13 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

Jak przez telefon sie nie da idz do salonu i niech sami dzwonia w twoim imieniu przy tobie ,powiedz,ze z idiotami nie bedziesz juz gadal bo np tracisz pieniadze na rozmowy ktore mijaja sie z celem.Dla mnie dzwonili ale w innej sprawie i w innej sieci.A potwierdzenia niech ci wydrukuja.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2012-08-18 06:21:08 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Trójka jest znana z tego że łatwiej pozbyć się pcheł.

Napisz list że opuszczasz wyspę.
To najszybciej działa.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Izzkaa

Post #5 Ocena: 0

2012-08-18 07:11:56 (13 lat temu)

Izzkaa

Kobieta

Z nami od: 17-02-2012

6 lat mam kontrakt w 3 ,zawsze bylo ok,jednak teraz cos sie porobilo,w ogole w domu nie mam zasiegu,zmieniali mi telefony,ze to niby wina telefonu i nic,wina sieci po prostu.
Chce sie od nich uwolnic,bo za kazdym razem jak chce pogadac musze isc do ogrodka,co jest strasznie wkurzajace :-Y
I juz mnie ciarki przechodza jak Was czytam,bo az sie boje,ze tez takie cyrki z nimi bede przechodzic...
Umowa konczy mi sie w grudniu,nie moge sie juz doczekac.
Isskaa :-8

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #6 Ocena: 0

2012-08-18 07:15:39 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kobieta1904

Post #7 Ocena: 0

2012-08-18 08:07:12 (13 lat temu)

kobieta1904

Kobieta

Z nami od: 13-12-2008

Ja mialam wczesniej problem ale z T-mobile ze zlikwidowanie internetu. Tez niechcieli skanselowac umowy ktora mi sie skonczyla. Tak jak mowi &krakn& najlepiej powiedziec ze opuszczasz wyspy- u mnie podzialalo. Powodzenia

Do góry stronyOffline

nomercy

Post #8 Ocena: 0

2012-08-18 08:33:10 (13 lat temu)

nomercy

Mężczyzna

Z nami od: 24-10-2010

Skąd: z Warmii, bo temu jeb..mu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje. K..wa mac, nie cierpie drobiu

ja zawsze mówie ze wyjezdzam z UK i jak chca dostac znlezna kase to niech sie spreza. Zawsze dziala.
Tera to nie, ale sie dowiaduj...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kociefraszki

Post #9 Ocena: 0

2012-08-18 08:44:28 (13 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Wlasnie podpisalam umowe z 3... Bo Virgin wymyslil sobie cuda na kiju za przeniesienie netu na inny adres i dzierzawe lacza od BT. Jest tu gdzies emotka walaca lbem w sciane? Poki co dziala i net i telefon.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

trenero

Post #10 Ocena: 0

2012-08-18 08:52:06 (13 lat temu)

trenero

Mężczyzna

Z nami od: 03-03-2011

to fakt 3 jest specyficzna.jestem u nich od 5lat.kiedy koncza sie kontrakty nie ma spokoju.
nomercy ma racje,to dziala.kiedy ja zadzwonilem,bo junior mial dosc tej sieci,ciagle mulilo..jak mi to tlumaczyl,krotko i na temat.
z kim rozmawiam..
po co dzwonie..bo wracam do kraju..
prosze przeslac potwierdzenie do domu.

mozesz isc do salonu i sie postawic.mi raz taki numer wyszedl.

3 idealna nie jest,najgorsze sa te momenty ze w ogole siec nie dziala,juz tak pare razy bylo..to jest dopiero masakra.

powodzenia..uda ci sie..
hulaj atoo

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,