|
---|---|
SLAWEK8888 | Post #1 Ocena: 0 2012-08-17 13:11:32 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-08-2009 Skąd: MANCHESTER |
Mam problem z trójką,3 lata temu wzięłem internet bezprzewodowy za 15f z umową na 2 lata.Wszystko było ok.Miesiąc temu skasowałem direct debit i dzwoniłem skanselować abonament.pierwszy jak sie potem okazało idiota próbował wcisnąć jakąś tańszą opcje a ja stanowczo i pare razy że chce skanselować i koniec.Ok,powiedział że przyjdzie ostatni rachunek pocztą i będzie koniec jak zapłace.Ok i tak miało byc.Po 3-4 dniach przychodzi ten właśnie rachunek z nowym planem na rok.Myślałem że wpadne w szał.Dzwonie znowu i gadam z drugim idiotą który próbuje mi wcisnąc kit że ja wogóle nie dzwoniłem i takie tam.Mówie żeby odsłuchał sobie rozmowe którą niby nagrywaja to w końcu powiedział że tak mam racje i tak było a dziś i że zrobia postepowanie wewnętrzne i wezmą za morde tego pierwszego idiote itd.Dziś przychodzi rachunek znowu i dalej ten abonament którego nie chce.Co tu robic w końcu zeby sie uwolnić od takich idiotów,zna ktos może polaka kto pracuje tam i może to zrobić normalnie jak nalezy?Czy isc do salonu...?tylko oni pewnie łapia klientów a nie kanselują umowy.Co to wogóle za beka jest,7 lat tu jestem a pierwszy raz mam do czynienia z idiotami takiego kalibru!!!!!!!Poradzcie coś plisssss!
|
jedrek | Post #2 Ocena: 0 2012-08-17 13:31:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-11-2006 Skąd: London |
1. Pisemne wypowiedzenie umowy. List z potwierdzeniem nadania.
2. Jezeli do nich dzwonisz zawsze po ustaleniach zapytaj o imie i nazwisko osoby z ktora rozmawiasz. Wtedy beda cie powaznie traktowac. 3. Nie zaszkodzi poinformowac ich ze nagrywasz rozmowe i zapytac czy maja cos przeciwko. Nawet jezeli to blef to pomaga. ![]() Kilka lat temu mialem podobnie z Virgin. Zupelnie co innego ustalalm przez telefon a co innego dostalem. Pomogl blef z nagrywaniem ![]() |
mala24 | Post #3 Ocena: 0 2012-08-17 13:33:35 (13 lat temu) |
Z nami od: 12-01-2009 Skąd: uk |
Jak przez telefon sie nie da idz do salonu i niech sami dzwonia w twoim imieniu przy tobie ,powiedz,ze z idiotami nie bedziesz juz gadal bo np tracisz pieniadze na rozmowy ktore mijaja sie z celem.Dla mnie dzwonili ale w innej sprawie i w innej sieci.A potwierdzenia niech ci wydrukuja.
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2012-08-18 06:21:08 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Trójka jest znana z tego że łatwiej pozbyć się pcheł.
Napisz list że opuszczasz wyspę. To najszybciej działa. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Izzkaa | Post #5 Ocena: 0 2012-08-18 07:11:56 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-02-2012 Skąd: Merseyside |
6 lat mam kontrakt w 3 ,zawsze bylo ok,jednak teraz cos sie porobilo,w ogole w domu nie mam zasiegu,zmieniali mi telefony,ze to niby wina telefonu i nic,wina sieci po prostu.
Chce sie od nich uwolnic,bo za kazdym razem jak chce pogadac musze isc do ogrodka,co jest strasznie wkurzajace :-Y I juz mnie ciarki przechodza jak Was czytam,bo az sie boje,ze tez takie cyrki z nimi bede przechodzic... Umowa konczy mi sie w grudniu,nie moge sie juz doczekac. Isskaa
![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2012-08-18 07:15:39 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kobieta1904 | Post #7 Ocena: 0 2012-08-18 08:07:12 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-12-2008 Skąd: UK |
Ja mialam wczesniej problem ale z T-mobile ze zlikwidowanie internetu. Tez niechcieli skanselowac umowy ktora mi sie skonczyla. Tak jak mowi &krakn& najlepiej powiedziec ze opuszczasz wyspy- u mnie podzialalo. Powodzenia
|
nomercy | Post #8 Ocena: 0 2012-08-18 08:33:10 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-10-2010 Skąd: z Warmii, bo temu jeb..mu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje. K..wa mac, nie cierpie drobiu |
ja zawsze mówie ze wyjezdzam z UK i jak chca dostac znlezna kase to niech sie spreza. Zawsze dziala.
Tera to nie, ale sie dowiaduj...
|
kociefraszki | Post #9 Ocena: 0 2012-08-18 08:44:28 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-03-2011 Skąd: Keadby |
Wlasnie podpisalam umowe z 3... Bo Virgin wymyslil sobie cuda na kiju za przeniesienie netu na inny adres i dzierzawe lacza od BT. Jest tu gdzies emotka walaca lbem w sciane? Poki co dziala i net i telefon.
|
trenero | Post #10 Ocena: 0 2012-08-18 08:52:06 (13 lat temu) |
Z nami od: 03-03-2011 Skąd: west midlands |
to fakt 3 jest specyficzna.jestem u nich od 5lat.kiedy koncza sie kontrakty nie ma spokoju.
nomercy ma racje,to dziala.kiedy ja zadzwonilem,bo junior mial dosc tej sieci,ciagle mulilo..jak mi to tlumaczyl,krotko i na temat. z kim rozmawiam.. po co dzwonie..bo wracam do kraju.. prosze przeslac potwierdzenie do domu. mozesz isc do salonu i sie postawic.mi raz taki numer wyszedl. 3 idealna nie jest,najgorsze sa te momenty ze w ogole siec nie dziala,juz tak pare razy bylo..to jest dopiero masakra. powodzenia..uda ci sie.. hulaj atoo
|