Ciupek, no takie power banki czasami się przydają, i miałem to kupić, ale w ostateczności zrobiłem w motocyklu gniazdko zapalniczki i w czasie wyjazdu ładuję to czy tamto normalnie jak w samochodzie.
A jeżeli chodzi o HTC HD2, to badziwne własnie było to ze to nie chodziło.
W jednym telefonie (moim) co chwilę wymieniałem oprogramowanie, radio stradio itd.
Albo tracił zasięg, albo się wieszał, z tą synchronizacją też tak było nie było.
Beata miała do konca wszytko fabryczne, i porażka, na koncu było tak że telefon zostawał w domu, bo i tak bez sensu go było zabierać, po prostu zwis za zwisem, zresztą niemal od początku kulał, podobnie jak ten mój.
Co do Androida to znajdziesz wszytko, tylko trzeba poszukać w gaszczu, może nazwa jest inna, ale znajdziesz.
Wiadomo ze nie będzie nawigacji bo rozumiem że chodzi ci o konkretny program, ale są inne, bazujace na mapach Newteq, czyli te same mapy co Garmin i chyba TomTom, o ile się znowu coś nie zmieniło
Co do wieszania... no mam telefon od pół roku, jeszcze mi się nie zawiesił.
Fakt, resetowałem go kilka razy, ale było to związane z wymianą oprogramowania i upgradami np do Lodowego ciasteczka.
Beata ma Note od stycznia, jeszcze nie wyłączyła ani razu, a też ciągle jak nie telefony, to siedzi na necie, synchronizacja non stop.
U niej na początku raz tylko robiłem upgrade do styczniowej poprawki i to było jedyne wyłączenie telefonu.
Ale również nie zaliczył jeszcze zwisu.
Generalnie trzeba przyznać że jak dla mnie to jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem, tym bardziej że cholernie sie obawiałem czy ten telefon sprawdzi się w spoconych mokrych łapach i często w obłokach pary.
Co do aplikacji to co byś nie wymyślił to chyba już ktoś to zrobił.
Daje rade, na pewno już nie wrócę do Windowsa, choć by mi oferowali tak jak Beacie ostatnio telefon ze szkiełkami swarovskiego

)))
i pewnie tak będzie, za rok będzie S4, i potem miejmy nadzieje 5,6 itd
Świat idzie do przodu
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.