davidov, ilosć rdzeni wcale nie oznacza wzrosu poboru mocy, wręcz przeciwnie.
Kilka słabszych procesorów, działa znacznie sprawniej i przy mniejszym poborze mocy niż jeden wielki procesor.
Ci co mieli do czynienia ze starymi procesorami komputerowymi, i kręcili je to wiedzą o czym mówie.
Inaczej mówiąc, dwóch cherlawych na budowie potrafi zrobić szybciej i mniej się napocić niż jeden osiłek
Trudno powiedzieć ile wytrzyma Bateria,
Bo np SGS2 faktycznie trudno nie ładować pod wieczór, zazwyczaj wytrzymuje do 17-20.
I mam włączoną opcje oszczędzania energii.
natomiast Beata swojego Note ładuje co 2 dzień, aż mi sie wierzyć nie chało i do tego opcje oszczędzania ma wyłączone, bo po prostu jaki dostała do łapy taki ma, bez kombinowania, jedynie program do smsow jej wgrałem i dropboxa, a tak na brandowej przeglądarce jedzie.
No Note do spodni to ciężko włożyć, choć mi się udaje, zazwyczaj do prawej, bo w lewej to wiadomo ... konflikt interesu

)))
Beata kupiła sobie taką torbe na pasku, jak cingciarze z pod pewexu

))
No ale ona kieszonki na dupinie to ma takie że Nokia e71 jej wypadała.
natomiast SGS2, jak najbardziej noszę w kieszeni, BA, kupiłem skórzane etui, które pogrubia i nadal nie ma problemu, fakt że nie chodze w białych spodenkach
tylko tradycyjne jansy :>
Grubszy jest portfel.
Co do ceny... no przesadzili, choć skoro są chętni tyle zapłacić to trudno oczekiwać że producent na dzień dobry nie wykorzysta źródła, dają to bierze
Dla mnie żaden telefon nie jest wart więcej jak 150 funtów, tyle mogę dać

)) i tyle dałem za Note, i podobna kwotę za SGS2.
Cytat:
2012-04-25 17:21:02, nakajima napisał(a):
Fajny ale nie ma tomtom'a...
Przepraszam czego nie ma???
To jest samsung / android, masz tam nawigacji do wyboru do koloru, od darmowych po płatne.
bo przecież telefon ma wbudowany moduł GPS
rzadko używam, bo na co dzień mam Garmina, wiec w razie "W" stosuje mapy google, ale ze 2 razy testowałem inne programy i nie było źle.
Ceny za te apki też nie są wygórowane.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.