Str 4 z 19 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-11-09 19:19:55 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2012-11-10 23:00:08 (12 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
bardzo dobry menager plikow.
mozna kopiowac nie tylko pliki w urządzeniu, ale obsługuje wiele dysków w chmurze, dyski sieciowe, nawet mogę kopiować z dysku w tunerze na linuxie do urządzenia na androidzie. http://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm.hd Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #3 Ocena: 0 2012-11-10 23:23:19 (12 lat temu) |
|
Konto zablokowane Z nami od: 04-12-2011 |
A ja lubię Pocketmags na tablet.
Kiedyś łamały mi się półki od gazet a teraz mam wszystko pod ręką. Jeśli chodzi o mnie to ilość magazynów lotniczych i modelarskich plus nurkowanie- zadowala. ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2012-11-29 19:54:11 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2012-12-22 17:08:52 (12 lat temu) |
polecę dwie kolejne aplikacje.
Pierwsza to aplikacja dla tych co używają telefonu do nawigacji. Czasami mamy problem z aktywacją satelit,trwa to długo, a potem dość ślamazarnie trwa przeliczenie trasy dojazdu GPS Status rewelacyjnie załatwia sprawę. Zwlaszcza na Glaxy Note, ale i SGS2, w tym momencie nie ma oczeiwania na satelity, wszytko szybko i sprawnie. Druga apka, to dla tych którzy lubia polska prasę. ekiosk portal znany ze sprzedaży nie tylko książek i taniej sensacji. Miałem problem z Prószyński i Sp-ka, do tej pory koszt importu swiata nauki, oraz wiedza i życie był wyższy niż zakup samego pisma. Teraz w google play jest już aplikacja. Fakt, jeszcze niedopracowana, jeszcze na padzie zaliczył kilka zwisów w kilka minut, ale na telefonie chodzi... Jeszcze brak funkcjionalności i jakieś dziwne rozmazanie liter w czasie przesunięcia. Ale niemal co 2 dzień są aktualizację, no i ważne jest że na reszcie zauważono Androida. Bo co to za przyjemność siedzieć przed komputerem jak mamy inne mobilne urządzenia. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2012-12-23 23:13:29 (12 lat temu) |
Macie może jakiś program do ewidencji "gratów"?
np ewidencja płyt, książek, części zamiennych itp (akurat specjalizowane bazy do filmów i muzyki się nie nadają do moich potrzeb) Konkretniej, chodzi mi o spisanie czego i ile mam, żeby była możliwość zdjęcia ze stanu magazynu. Fajnie bym mógł umieścić zdjęcie, to nawet ważne, kod kreskowy mniej ważny. Standardowy opis. ew notka gdzie szukać. Wystarczy sama baza, to nie będzie służyć do zarządzania i obsługi magazynu sprzedaży. Aha, ważne by dało się przenosić czy też synchronizować między dwoma urządzeniami. Bo prościej jest robić ewidencję telefonem, ale potem edycja, uzupełnienie informacji itd to jednak wygodniej na tablecie z klawiaturą. Miał ktoś lub słyszał o czymś podobnym? A może sam stosuje? Może być płatne kilka funtów jak dobre. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
maw2be | Post #7 Ocena: 0 2013-01-12 14:25:52 (12 lat temu) |
Z nami od: 04-10-2006 Skąd: north herts |
szukam jakiejś dobrej aplikacji do zarządzania finansami. mam pageonce ale to mi daje podgląd do kont i kart. chodzi mi o jakiś dobry soft do ewidencjonowania wydatków codziennych itp. na pc miałem swego czasu moneydance ale nie robią na andka więc kicha.
|
roztocz | Post #8 Ocena: 0 2013-01-12 16:31:57 (12 lat temu) |
Z nami od: 23-05-2007 Skąd: Greenford |
Springpad - fajny notatnik
Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.
|
krakn | Post #9 Ocena: 0 2013-01-15 17:09:34 (12 lat temu) |
Znany i lubiany czytnik forumowy.
Tapatalk na telefony. Od miesiąca mniej więcej można testować wersje TapatalkHDBeta Jak dla mnie rewelacja, wykorzystanie dużego ekranu, niezawodny. Mimo że wersja Beta na tableta ![]() Dlatego gdy dziś w nocy pojawiła sie wersja full nabyłem bez zastanowienia. Nie wiem czy dla wszytkich, ale betatesterzy dostali ofertę poniżej funta. TapatalkHD Wygodny sposób na panowanie nad forami dyskusyjnymi ![]() Co tu gadać ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Qmas_84 | Post #10 Ocena: 0 2013-01-18 09:13:23 (12 lat temu) |
Z nami od: 10-03-2009 Skąd: Manchester |
Klasyczne gra w statki na Androida:
BattleFriends - fajna zabawa przypomina troche lata dziecinstwa ![]() Moj nick: Qmas |