Instalowales przy pomocy 1plikowego.
Gdybyś Instalowales 3 plikowy, to plus że masz czysty telefon jak z fabryki, minus że trzeba wszystko wygrywać od nowa.
Ale jak kontakty masz na Google to się same wygrają.
Str 5 z 9 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2012-06-05 20:30:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Jak przytrzymasz centralny przycisk, zobaczysz ile masz aktywnych programów.
Instalowales przy pomocy 1plikowego. Gdybyś Instalowales 3 plikowy, to plus że masz czysty telefon jak z fabryki, minus że trzeba wszystko wygrywać od nowa. Ale jak kontakty masz na Google to się same wygrają. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #2 Ocena: 0 2012-06-06 13:45:45 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2012-06-06 15:04:34 (13 lat temu) |
nooo własnie miałęm ci napisać że nie ma sensu zabijać zadań, w linuxie, wiszące zadanie w przeciwieństwie do windowsa nie zjada procesora, gdy jest potrzebny RAM, zostaje wywalony ten najstarszy task nieużywany.
bardzo żadko się zdarza że jest konieczność uruchomienia taskmenagera i ubicie wszytkiego. Zazwyczaj jest to wtedy gdy uruchomisz kilka zasobożernych programów jednocześnie. TO może ze 3 razy mi się zdarzyło. Face unlock, to ciekawostka, jeszcze minie ze 2 epoki telefonów gdy to dopracują. Puki co nawet algorytm google (w picassa)nie potrafi 100% rozpoznać twarzy, choć robi to coraz lepiej. Ale potrzebuje wskazania nawet kilkuset zdjęć by był efektywny. A może już wkrótce w Samsung NOte 2? ![]() Choć wątpie Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
beata76 | Post #4 Ocena: 0 2012-06-18 08:03:28 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
Ja probuje zaktualizowac wlasnie do ICS i laczac sie przez KIES pokazuje mi informacje
"Your device does not support software upgrade via Kies" a niby powinno. Probowalam tez zaktualizowac wchodzac w opcje tel i po zciagnieciu uaktualnienia i zrestartowaniu telefonu pokazuje sie sie aktualizacja nie powiodla sie i zeby sprobowac przez Kies. Wiec jak to mam zrobic ? ![]() Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
Jarek11 | Post #5 Ocena: 0 2012-06-18 10:24:40 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-06-2011 Skąd: northampton |
Jaki jest CSC na Twoim telefonie? Wpisz na tel *#1234# zeby zobaczyc CSC kod
|
|
|
beata76 | Post #6 Ocena: 0 2012-06-18 10:30:24 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
CSC:I9100XEUKD1
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
krakn | Post #7 Ocena: 0 2012-06-18 16:49:17 (13 lat temu) |
a koniecznie chcesz mieć brandowany soft, czy wystarczy ci europejski?
Przez KIES może czasami nie wyjść, zaraz podam linki do samsunga, ale aktualizacja przez ODINA, nie wiem czy i jak KIESem bo mi się nigdy nie udało. 2012 June I9100O2ULP7 United Kingdom (O2) 2012 April I9100O2ILP1 Ireland (O2) T-Mobile UK UK / Irlandia Carphone UK / Irland 3-ka UK ORANGE UK Oraz Europejski Bez zbędnych śmieci, brandowych programików i dodatków, oraz bez brandowego logo przy starcie Osobiście używam na obydwu telefonach wersji EU, przetestowałem 3,kę, O2, orange, niczym się nie różnią poza tym że najzwyczajniej świecie jest mniej namieszane i nawalone niepotrzebnych programików przez programistów. Podejrzewam że jak się zgra plik na dysk to będzie można go wgrać przez KIES, bo przy każdym oprócz wersja EU jest zaznaczone że jest zgodny z KIES, ja wolę ODINA Wszystkie linki pobrane ze strony programistów Samsunga SamMobile Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2012-06-18 21:34:10 (13 lat temu) |
fajna ciekawostka, tego nie wiedziałem
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
krakn | Post #9 Ocena: 0 2012-11-18 03:17:48 (13 lat temu) |
Wkrótce pojawi się aktualizacja do znanego z wielu nowszych urządzeń Androida 4.1.2 Jelly Bean
Natomiast wczoraj lub przed wczoraj, w sieci można znaleźć i pobrać wersję przedpremierową, ale stabilnie działającą, prawdopodobnie jest to już gotowy produkt. Zapewne najszybciej będzie go można samodzielnie pobrać z SAMMOBILE i zainstalować np za pomocą programu ODIN. A na przygotowane wersje przez operatorów trzeba będzie trochę poczekać. ![]() Galaxy S II zostanie wyposażony w nową wersję nakładki TouchWiz oraz takie nowości z Jelly Bean, jak na przykład obsługa usługi Google Now. Osobiście czekam niecierpliwie, zainstaluje sobie go od podstaw, będzie telefonik jak z pudełka ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
marklar666 | Post #10 Ocena: 0 2012-11-19 09:37:45 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-03-2008 Skąd: London |
Cytat: 2012-11-18 03:17:48, krakn napisał(a): Galaxy S II zostanie wyposażony w nową wersję nakładki TouchWiz TouchWiz to jeden z pierwszych bloatware'ow do odinstalowania zaraz po instalacji alternatywnego launchera : ). Przygotuj sie od razu na instalacje v6 Supercharger bo bez tego JB bedzie mulil gorzej niz ICS. Mowie to na podstawie doswiadczen z szybszym SGS3. |