MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ubezpieczenie telefonu komórkowego w Lloyds TSB

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Lonsdale

Post #1 Ocena: 0

2012-03-09 06:16:17 (13 lat temu)

Lonsdale

Kobieta

Z nami od: 31-03-2009

Witam. Padł mi telefon wczoraj wieczorem. Ubezpieczanie mam w banku. Chciałam uzyskać informacje jak to wygląda z wymianą/naprawą telefonu, czy operator daje mi aparat zastępczy czy zostaje odcięta na okres naprawy/ wymiany sprzętu. Mam swoją stara kartę (tą dużą) do tradycyjnego mobile, czy jeżeli pójdę do operatora to na okres naprawy/wymiany dezaktywuje mi kartę w iPhone i będę mogła używać starej karty w innym aparacie, a może da mi kartę zastępczą, do starego telefonu która przekierowuje nr. Wie ktoś coś na ten temat? Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

dzieckowemgle

Post #2 Ocena: 0

2012-03-09 06:58:18 (13 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

kilka lat temu zniszczylem telefon to ubezpieczenie z banku przyslalo kuriera, ktory dal mi nowy telefon i zabral moj zniszczony.
pewnie bedziesz musiala zaplacic jakis udzial wlasny w szkodzie, u mnie bylo £40.

Do góry stronyOffline

Lonsdale

Post #3 Ocena: 0

2012-03-09 07:09:41 (13 lat temu)

Lonsdale

Kobieta

Konkretnie to nie wiem co się z nim stało. 30 min wcześniej zadzwoniła do mnie mama, rozmawiałyśmy, po skończonej rozmowie odłożyłam telefon. Przed pójściem spać, chciałam ustawić budzik, a tu czarny ekran i zero reakcji. Myślałam, że padła bateria, więc podłączyłam do ładowarki i nic. Mam Premier konto w banku, pokrywa 450Ł szkody wartości telefony, ponieważ iPhon ma inne ubezpieczenie od pozostałych aparatów. Pójdę do banku, później O2 i się dowiem konkretnie, bo mierzi mnie ta sprawa. Złośliwość rzeczy martwych albo pech, to już 3 rzecz, która padła mi w tym tygodniu w domu, a podobno nieszczęścia chodzą parami...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2012-03-09 08:00:34 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Efekt plam na słońcu ;-)
Nie idź tylko zadzwon, bo od tego jest osobny dział, i pewnie każe ci samemu zadzwonić, przynajmniej tak jest w barclays.

Możliwe że trzeba wcześniej zgłaszać telefon., by dostać odszkodowanie.

Przynajmniej tak było w Barclays.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Lonsdale

Post #5 Ocena: 0

2012-03-09 21:02:56 (13 lat temu)

Lonsdale

Kobieta

Sprawa załatwiona, obyło się bez naprawy. Poszłam do O2, po wysłuchaniu skarg i zażaleń pan przejechał telefonem po dziwnej matrycy i sam się włączył po minucie, na razie działa. Wytłumaczono mi, że w torebce być może mam za dużo elektronicznych rzeczy i telefon być może się rozkodował, co cokolwiek to znaczy, dochodzić nie będę co z nim się stało na prawdę. Prawdopodobnie nie był to pierwszy taki przypadek.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-03-09 22:28:18 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

PeLSoN

Post #7 Ocena: 0

2012-04-15 18:07:13 (13 lat temu)

PeLSoN

Mężczyzna

Z nami od: 20-11-2011

A wie ktoś może ile czasu trzeba mieć konto bankowe, żeby wziąć tel na abonament?

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-04-15 19:58:23 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia