od kilku dni nie moge korzystac z interentu na iphone, wi-fi jest podlaczone, jak probuje wlaczyc safarii to nagle znika, nie mam pojecia co jest

|
---|---|
ela_42 | Post #1 Ocena: 0 2012-01-11 08:07:29 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-06-2007 Skąd: Londyn |
witam,
od kilku dni nie moge korzystac z interentu na iphone, wi-fi jest podlaczone, jak probuje wlaczyc safarii to nagle znika, nie mam pojecia co jest ![]() |
krakn | Post #2 Ocena: 0 2012-01-11 08:21:40 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
A zrestartuj telefon,
odinstaluj aplikację i pobierz jeszcze raz. Najwyraźniej jakiś błąd programu jest, albo zaśmiecona pamięć i program się wywraca. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
znowu-ciupek | Post #3 Ocena: 0 2012-01-11 08:23:10 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Ja mam podobnie tylko z You Tube.
Ja juz się przyzwyczaiłem.Czekam do końca kontraktu.To mój pierwszy i ostatni Iphone |
krakn | Post #4 Ocena: 0 2012-01-11 08:26:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
jeszcze mi przyszło do głowy spróbuj zainstalować jakąś alternatywną przeglądarkę www.
Nie wiem co tam na Iphonie lata, moze opera? Albo delphin, przeszukaj sklepik z aplikacjami, zapewne coś znajdziesz za free. A może trzeba wykasować pliki tymczasowe? EDIT Ano ciupek własnie to nas odstrasza od Iphona, trochę za bardzo go poblokowalij i przegięli z całym tym systemem. Android jednak pobija. I codziennie mnie pozytywnie zaskakuje. A wszytko chodzi płynnie i szybko. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
ela_42 | Post #5 Ocena: 0 2012-01-11 08:32:27 (13 lat temu) |
a czy powodem powyzszego moze byc fakt ze taka sama przegladarka safarii dziala u corki na iPodzie i w tym jest jakis problem, internet mamy bezprzewodowy Virgin, dziala na stacjonarnym i na moim Iphonie i na corki ipodzie, moze to jest powod ?
|
|
|
ela_42 | Post #6 Ocena: 0 2012-01-11 08:42:56 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-01-11 08:26:39, krakn napisał(a): jeszcze mi przyszło do głowy spróbuj zainstalować jakąś alternatywną przeglądarkę www. Nie wiem co tam na Iphonie lata, moze opera? Albo delphin, przeszukaj sklepik z aplikacjami, zapewne coś znajdziesz za free. A może trzeba wykasować pliki tymczasowe? EDIT Ano ciupek własnie to nas odstrasza od Iphona, trochę za bardzo go poblokowalij i przegięli z całym tym systemem. Android jednak pobija. I codziennie mnie pozytywnie zaskakuje. A wszytko chodzi płynnie i szybko. tak moge cos innego poszukac gdybym mogla wejsc do App Store a to tez sie zbuntowalo ![]() |
Netta6 | Post #7 Ocena: 0 2012-01-11 08:45:56 (13 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2006 Skąd: Bridgwater |
To na pewno nie jest powodem. Zrób tak jak Ci radził Krakn. Odistaluj aplikację i zainstaluj ją od nowa. Jak nie będzie działać to zainstaluj Operę. Jest darmowa i dużo praktyczniejsza.
|
znowu-ciupek | Post #8 Ocena: 0 2012-01-11 08:47:02 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2012-01-11 08:26:39, krakn napisał(a): Ano ciupek własnie to nas odstrasza od Iphona, trochę za bardzo go poblokowalij i przegięli z całym tym systemem. Na elektronice i informatyce znam sie jak świnia na brylantach. Nie mam zielonego czemu te złomy tak szwankują ale problemy z tym klamotem mam od dnia zakupu (czytaj dnia przedłużenia kontraktu)... Zabrali skype za darmochę który w kazdym innym telefonie w sieci 3 nalezy sie jak psu zupa,zasięg mam jak nie potrzeba a jak trzeba to muszę to gówno resetować i moze złapie.Wieszanie sie aplikacji to chyba standard.Teraz doszedł jeszcze jeden szkopuł...Ledwo co słychać.Podgłoszony na maxa a jak z kims rozmawiam to ktoś sie pewnie zastanawia czy ja przypadkiem głuchy nie jestem:-Y U Danuty w telefonie prawie to samo. Zwaliłbym winę na siebie bo u mnie telefon lekko nie ma (czasem upadnie) ale jej wciaz jak nowy bo ona o niego dba i te same problemy. Jedyne z czego sie cieszę to ze nie napaliłem sie na Iphone 4 bo tam dodatkowo karta SIM jest jakaś karłowata i w razie jak zwłoki odmówia posłuszeństwa to nie przełozysz karty w byle jaki telefon ( co w przypadku tego modelu jest sprawą wielce prawdopodobną) BTW....Nie wiem czy da sie odinstalować safari w Iphone. To jest oprogramowanie fabryczne.Jesli mozna to dajcie cynk jak to zrobić ![]() [ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 11-01-2012 08:49 ] |
ela_42 | Post #9 Ocena: 0 2012-01-11 08:52:12 (13 lat temu) |
Cytat: 2012-01-11 08:47:02, znowu-ciupek napisał(a): Cytat: 2012-01-11 08:26:39, krakn napisał(a): Ano ciupek własnie to nas odstrasza od Iphona, trochę za bardzo go poblokowalij i przegięli z całym tym systemem. Na elektronice i informatyce znam sie jak świnia na brylantach. Nie mam zielonego czemu te złomy tak szwankują ale problemy z tym klamotem mam od dnia zakupu (czytaj dnia przedłużenia kontraktu)... Zabrali skype za darmochę który w kazdym innym telefonie w sieci 3 nalezy sie jak psu zupa,zasięg mam jak nie potrzeba a jak trzeba to muszę to gówno resetować i moze złapie.Wieszanie sie aplikacji to chyba standard.Teraz doszedł jeszcze jeden szkopuł...Ledwo co słychać.Podgłoszony na maxa a jak z kims rozmawiam to ktoś sie pewnie zastanawia czy ja przypadkiem głuchy nie jestem:-Y U Danuty w telefonie prawie to samo. Zwaliłbym winę na siebie bo u mnie telefon lekko nie ma (czasem upadnie) ale jej wciaz jak nowy bo ona o niego dba i te same problemy. Jedyne z czego sie cieszę to ze nie napaliłem sie na Iphone 4 bo tam dodatkowo karta SIM jest jakaś karłowata i w razie jak zwłoki odmówia posłuszeństwa to nie przełozysz karty w byle jaki telefon ( co w przypadku tego modelu jest sprawą wielce prawdopodobną) BTW....Nie wiem czy da sie odinstalować safari w Iphone. To jest oprogramowanie fabryczne.Jesli mozna to dajcie cynk jak to zrobić ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>znowu-ciupek</i> 11-01-2012 08:49 ] dokladnie to chcialam napisac , nie da sie odinstalowac safarii bo to fabryka dala ![]() |
ela_42 | Post #10 Ocena: 0 2012-01-11 08:58:27 (13 lat temu) |
a gdzie ja moge znalezc w tym cudzie dojscie do ustawien fabrycznych?
|