MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Telefon USA

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2011-12-11 00:41:25 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-12-10 08:44:26, aszuelka napisał(a):
jak kupujesz tam telefon na abonament to jest wbudowana karta :) i zeby bylo weselej, jak masz darmowe minuty, to jak ktos do Ciebie dzowni, to normalne, ze temu komus zabiera minuty, ale Tobie tez, tylko, ze troszke mniej :D:D:D

he, to tak było wiele lat temu w pierwszych sieciach komórkowych że płacił i ten co dzwoni i ten co odbiera.

Teraz jest tak tylko gdy dzwoni się w roamingu.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2011-12-11 02:03:22 (14 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2011-12-10 09:22:05, NoNickname napisał(a):
Cytat:

2011-12-10 06:33:48, DodaElektroda napisał(a):
CZesc kochani mam problem, kupilam corci telefon na ebayu z Ameryki blackberry pokusilam sie na cene 80 funciakow (....) a tu taki pasztet

Cytat:

2011-12-10 07:18:10, DodaElektroda napisał(a):
wogole tak to jest kiedy chce sie cos kupic taniej i zaoszczedzic, pomozecie czy juz do fajansa sie nadaje

Hehe...racja ;-)
Mój syn kupił na ebayu blackberry ,bo też skusiła go cena-80 funtów.
Wiecie co ten telefon robi ? - a wybiera sobie jakiś numer i sam dzwoni! :-o:-]:-]
Jak syn "złapie" go na tym,to nawet nie może przerwać połączenia :-o:-o

Wydzwaniają do niego po kilka razy dziennie ludzie z pytaniem,jaką ma sprawę,bo do nich dzwonił,a że jest to telefon ,który używa w pracy to ma niezły kocioł.
Ludzie myślą,że sobie żarty stroi,bo nikt mu nie wierzy,że telefon może takie numery walić..... to jest dopiero pasztet :-]:-]:-]

Mialam to samo ze swoim telefonem Blackbery.Jechalismy do Polski i trzeba było zdjąc simlocka(w Polsce posługiwałam sie polską kartą).Poszłam do śniadych panó do kafejki.I mi zrobili tak,że telefon dzwonił do ludzi i wysyłał puste sms-y.
MOja kolezanka dostała w ciągu dnia i nocy 21pustych sms-ów ode mnie.Nawet mi pokazała.Ja widziałam,że co chwilka stan konta znika.
Telefon mi po prostu zgłupiał.Najgorzej było,że gdy widziałam iż telefon sam zaczyna dzwonic,to nie moglam wyłączyć.
Kiedy dzwonił? otóż gdy korzystałam z ksiązki tel,czy zerkałam na smsy-y..albo do kogoś dzwoniłam.Ten dureń po zakończeniu rozmowy sam zaczynał dzwonic do następnej osoby z listy.
Upodobał sobie szczególnie kilka osób

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #3 Ocena: 0

2011-12-11 03:03:43 (14 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Jeden z tutejszych operatorow, Verizon, moj, nie ma kart SIM, ichnie telefony dzialaja tylko w tej sieci albo - smietnik. Mozna odsprzedac innemu uzytkownikowi tej sieci. Operator nada mu jgo stary lub inny wolny numer. Niestety Verizon ma najlepszy zasieg w tej okolicy i calym kraju.
Wszyscy pozostali stosuja normalne karty SIM ale ich zasieg jest zalosny.Moj chociaz ma najlepszy to wcale nie powalajacy, nawet glowne trasy nie sa "pokryte" sygnalem. W ogole tutejsze komorki to porazka. Placi sie za rozmowy przychodzace i SMSy. Najgorzej bylo w maju, poprzedni posiadacz mojego numeru mial urodziny i dostalo mi sie kilkadziesiat zyczen po $0,10 za sztuke....;-)

Do góry stronyOnline

krunschwitz

Post #4 Ocena: 0

2011-12-11 03:42:46 (14 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Stany,Stany...fajowa jazda ,zjednoczonych gwiazdek blask :-] :-] :-]
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krakn

Post #5 Ocena: 0

2011-12-11 07:45:05 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no too dziki zachód :-).
teraz kumam o co chodzi w filmach gdy pokazują że ktoś nie ma zasięgu albo jedzie od miasteczka do miasteczka w poszukiwaniu telefonu .

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

andyopole

Post #6 Ocena: 0

2012-08-05 02:28:30 (13 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

bylismy na 4th July na campingu. Tysiace ludzi i brak zasiegu wszystkich operatorow. W Europie w takim miejscu stalyby maszty wszystkich operatorow bo to zarobek przeciez. Jak chcialec pogadac trzeba bylo do najblizszej wioski 10 mil sie wybrac.
Trudno sie jednak dziwic, Oregon ma 2/3 powierzchni Polski i cale 3 miliony mieszkancow...

Do góry stronyOnline

polock

Post #7 Ocena: 0

2012-08-06 14:03:54 (13 lat temu)

polock

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2008

Cytat:

2011-12-11 03:03:43, andyopole napisał(a):
Jeden z tutejszych operatorow, Verizon, moj, nie ma kart SIM, ichnie telefony dzialaja tylko w tej sieci albo - smietnik. Mozna odsprzedac innemu uzytkownikowi tej sieci. Operator nada mu jgo stary lub inny wolny numer. Niestety Verizon ma najlepszy zasieg w tej okolicy i calym kraju.
Wszyscy pozostali stosuja normalne karty SIM ale ich zasieg jest zalosny.Moj chociaz ma najlepszy to wcale nie powalajacy, nawet glowne trasy nie sa "pokryte" sygnalem. W ogole tutejsze komorki to porazka. Placi sie za rozmowy przychodzace i SMSy. Najgorzej bylo w maju, poprzedni posiadacz mojego numeru mial urodziny i dostalo mi sie kilkadziesiat zyczen po $0,10 za sztuke....;-)

ale ubaw :-] hameryka co nie ?! nie ma nic za darmo...
ale jak chcesz to podaj numer moge do ciebie dzwonic codziennie ... z zyczeniami :-]
bo ja mam za free nie tylko do USA...
hihihih placic za przychodzace , ale sie kur...a obsmialem co za beka :-]:-]:-]
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

prospector

Post #8 Ocena: 0

2012-08-06 14:08:44 (13 lat temu)

prospector

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2012

Cytat:

2012-08-06 14:03:54, polock napisał(a):
Cytat:

2011-12-11 03:03:43, andyopole napisał(a):

ale ubaw :-] hameryka co nie ?! nie ma nic za darmo...
ale jak chcesz to podaj numer moge do ciebie dzwonic codziennie ... z zyczeniami :-]
bo ja mam za free nie tylko do USA...
hihihih placic za przychodzace , ale sie kur...a obsmialem co za beka :-]:-]:-]

:-]:-]:-]
faktycznie jak w sredniowieczu ! placic za przychodzace??? to podaj ten numer ja tez zadzwonie zrobimy telekonferencje ;-)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,