Cytat:
2011-12-10 09:22:05, NoNickname napisał(a):
Cytat:
2011-12-10 06:33:48, DodaElektroda napisał(a):
CZesc kochani mam problem, kupilam corci telefon na ebayu z Ameryki blackberry pokusilam sie na cene 80 funciakow (....) a tu taki pasztet
Cytat:
2011-12-10 07:18:10, DodaElektroda napisał(a):
wogole tak to jest kiedy chce sie cos kupic taniej i zaoszczedzic, pomozecie czy juz do fajansa sie nadaje
Hehe...racja
Mój syn kupił na ebayu blackberry ,bo też skusiła go cena-80 funtów.
Wiecie co ten telefon robi ? - a wybiera sobie jakiś numer i sam dzwoni!

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Jak syn "złapie" go na tym,to nawet nie może przerwać połączenia

Wydzwaniają do niego po kilka razy dziennie ludzie z pytaniem,jaką ma sprawę,bo do nich dzwonił,a że jest to telefon ,który używa w pracy to ma niezły kocioł.
Ludzie myślą,że sobie żarty stroi,bo nikt mu nie wierzy,że telefon może takie numery walić..... to jest dopiero pasztet
Mialam to samo ze swoim telefonem Blackbery.Jechalismy do Polski i trzeba było zdjąc simlocka(w Polsce posługiwałam sie polską kartą).Poszłam do śniadych panó do kafejki.I mi zrobili tak,że telefon dzwonił do ludzi i wysyłał puste sms-y.
MOja kolezanka dostała w ciągu dnia i nocy 21pustych sms-ów ode mnie.Nawet mi pokazała.Ja widziałam,że co chwilka stan konta znika.
Telefon mi po prostu zgłupiał.Najgorzej było,że gdy widziałam iż telefon sam zaczyna dzwonic,to nie moglam wyłączyć.
Kiedy dzwonił? otóż gdy korzystałam z ksiązki tel,czy zerkałam na smsy-y..albo do kogoś dzwoniłam.Ten dureń po zakończeniu rozmowy sam zaczynał dzwonic do następnej osoby z listy.
Upodobał sobie szczególnie kilka osób