Str 2 z 59 |
|
---|---|
Pajak81 | Post #1 Ocena: 0 2011-12-03 23:34:41 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-09-2010 Skąd: London |
http://www.apple.com/pl/iphone/built-in-apps/camera.html
|
Post #2 Ocena: 0 2011-12-03 23:35:37 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2011-12-03 23:43:46 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2011-12-03 23:47:06 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2011-12-04 00:12:35 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2011-12-03 23:35:37, werdew napisał(a): ps.Odkąd pamietam to strasznie psioczyłem na wirtualną klawiaturę. Ale dziś, po tym jak zepsułem HTCka, i musiałem przez parę godzin "jechać" na fizycznych klawiszach, to zatęskniłem za dotykowcem ![]() ![]() ![]() No też dawniej mnie wnerwiała, a teraz nie dość że klawiatura dotykowa to jeszcze nauczyłem się pisać bez odrywania palca Wypróbowałem kilka klawiatur i wybrałem aplikacje TouchPal. ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-12-04 00:24:31 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ROTAREDOM | Post #7 Ocena: 0 2011-12-04 00:33:48 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Cytat: 2011-12-03 22:59:05, krakn napisał(a): hłe. pamiętacie jak byłem przywiązany do NOKIA E71? I do dziś uważam że to super telefon, przez chyba 3 lata dzielnie służył i wygląda dalej jak nowy ![]() Po kilku tygodniach używania HTC HD2, odechciało mi się jakich kolwiek dotykowców. Ale czytając tu i tam, i gdy zobaczyłem u kogoś Samsunga to po prostu nie mogłem się oprzeć, kusiło jako zabawka. największe obawy jakie miałem to własnie związane z pracą, u mnie nie ma mietko, jest mokro, duża wilgotność i powietrza i w kieszeni bo pot się ze mnie zawsze leje. Często mam mokre ręce a odebrać i dotykać ekran musze by sprawdzić kalendarz. Jednym słowem gorzej to chyba tylko na budowie, bo u mnie nie ma tylko pyłu. Fakt, od razu zamówiłem etui typu FLIP, otwieraną od dołu, a nie jak książka. Ma to zaletę bo nie przeszkadza wczasie dzwonienia, a jednocześnie świetnie chroni ekran w razie upadku. sprawdzone już upadek na asfald, rozmawiałem przez telefon jednocześnie ładując 80Kg ,maszyne do samochodu :/ Klapka w locie tak się złożyła że ochroniła ekran i telefon nie ma śladu od upadku! Oprogramowanie. jestem pod niesamowitym wrazenmiem, po pierwsze swoboda, można instalować tak różne niezależne oprogramowanie, które jest o wiele lepsze od i tak bardzo dobrego firmowego. Integracja z google, to dla mnie plus, choć zwolennicy teorii spisku widzą w tym minus, ja tam sobie chwalę to że moje plany miesiaca, tysiące kontaktów i nr telefonów, archiwum smsów i dokumentów jest zapisanych w bezpiecznym miejscu. W koncu bez żadnego kombinowania, walki z niedziałającymi do końca programami, mam natychmiastową kopie i synchronizację tego co mi jest niezbędne do pracy i codziennego użytku. Gdy jestem w domu, czy też moi współpracownicy, mają u siebie na komputerach dostęp do mojego terminarza, dzięki temu unika się wielu telefonów, Ja będąc w domu również mogę sobie przestawiać, blokować i udostępniać terminy, w wygodny sposób, i każda zmiana jest w ciągu kilu sekund uaktualniana na telefonie, czyż to nie wspaniałe? No wiem wiem to już daawno było, tyle że było płatne, teraz dostępne dla każdego. Ważne też że w razie tfu tfu zniszczenia telefonu, uruchamiam nowy i po kilku minutach mam wszystko po staremu, te same aplikacje, te same kontakty, smsy, kalendarz itd itd, nic nie ginie ![]() Jestem pod niesamowitym wrażeniem szybkosci działania, estetyki. Też obawiałem się wielkosci. Po kilku miesiącach stwierdzam z pełną świadomością że telefon wcale nie jest ani za duży ani za mały. Dość wygodny do internetu, i nie przeszkadza wielkość w trakcie rozmowy. Co wiej, w trakcie rozmowy gdy potrzebujemy sprawdzić czy to email, czy smsy, czy kalendarz, wielkość ekranu działa na plus, szybko i sprawnie możemy odnaleźć i przeczytać. Praktycznie do tej pory nie znalazłem minusa dla androida ani dla tego telefonu. OK Przyznaje słaby punkt to bateria. Na początku byłem trochę przerażony, bo gdy właczy się transmisje danych, troche pobawi się telefonem, lub właczy GPS, bateria leci w ciągu około 12 godzin, rzadko się udaje wytrzymać jeszcze na 2 dzień. Dlatego na wycieczki kupiłem drugą wielgachną baterie. Używałem jej przez miesiac, faktycznie czas życia telefonu się znacznie wydłużył. Jednak ma dwie ogromne wady. Wielkość i druga pośrednia to takie powiększenie uniemożliwia zastosowanie etui, a więc jest w moim wypadku zupełnie nie akceptowalne na codzień. A więc bateria wylądowała w szufladzie i służy mi tylko w tedy gdy jadę gdzieś gdzie wiem że przez długi czas będe bez dostępu do prądu. A dostęp do prądu ma się wszędzie gdzie można podpiąć się do USB, co jest genialne, kiedyś pracowaliśmy w szkole, to wpiąłem się do szkolnego komputera ![]() ![]() ![]() Czasami ładuje z TV, czy z amplitunera, albo tunera sat ![]() ![]() Kupiłem ładowarkę samochodową, zamontowałem sobie też gniazdko "zapalniczki" na motocyklu. Więc ten jedyny problem jaki znalazłem w tym telefonie został praktycznie rozwiązany. Aha, jak już w innym temacie pisałem, telefon zrotowałem i zastosowałem program do spowalniania procesora, gdy telefon nic nie robi prędkość procesora spada z 1200 do 200, dzięki czemu oszczędza energię. Gdy chcesz coś zrobić, prędkość wzrasta podobnie jak to obecnie ma miejsce w większości nowych komputerów. Co jest do wszystkiego jest do nieczego:-W Przykre ale prawdziwe. ![]() ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2011-12-04 00:38:38 (13 lat temu) |
ojj przespały przespały.
Ja już nie chce słyszeć o winowsie w telefonie ![]() Nokia jak dla mnie też już wiele straciła, nie wiem co jest powodem, ale chyba dawniej te telefony produkowali z pasją, teraz Nokia jak by siadła na laurach i oczekiwała że magia marki będzie działała dalej. Tyle że sybian kiedyś jako bardzo dobry i stabilny system, teraz stał się kulawym dziadkiem, choć niezły z niego emeryt to jednak już zęby nie te... Windows, jak to windows... od zawsze te same bolączki bo te same idee na budowę systemu, zarządzaniem aplikacjami i pamięcią. Jak dla mnie to oni potrzebują nowego Bila który tym razem podpatrzy innych producentów i skopiuje coś zupełnie nowego. ![]() Te dwa dziadki z rubasznym wzrokiem spoglądali na podskakującego smarkacza Androida. nie biorąc go na serio. No cóż, sam jestem w szoku, jak szybko od kulejącej idei, stał się niesamowitym choć przecież bardzo młodym systemem. No i TANIM i OTWARTYM ![]() Cytat: 2011-12-04 00:33:48, ROTAREDOM napisał(a): Co jest do wszystkiego jest do nieczego:-W Przykre ale prawdziwe. ![]() Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym ci przyznać rację, ale nie mogę, bo gdybym to zrobił, obydwoje byli byśmy w błędzie. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
ROTAREDOM | Post #9 Ocena: 0 2011-12-04 00:56:37 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Smartfony! Przecież wiekszośc portali nie jest jeszcze przygotowana na nie chodzi mi o wersje mini, MOJAWYSPA tez tego nie ma! Chcesz zrobic przelew bankowy ze smartfona nie zrobisz, mozesz sprawdzić jedynie stan konta, a moze ja mam złego smartfona nie mówie o telefonie nokia 6131, albo mam zły bank. ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2011-12-04 01:01:15 (13 lat temu) |
No faktycznie, powinieneś pomyśleć najpierw nad zmiana telefonu, bank nieco później
![]() ![]() Bo ten twój smart phone to już nie jest taki smart. niestety Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|