ps. 'wielkosc' kamery nie zawsze przeklada sie na jakosc zdjec

Str 2 z 4 |
|
---|---|
clockwork_orang | Post #1 Ocena: 0 2011-10-12 13:11:42 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
nie chodzi mi o rozdzielczosc kamery, tylko ekranu w stosunku do wielkosci...
![]() ps. 'wielkosc' kamery nie zawsze przeklada sie na jakosc zdjec ![]() |
Post #2 Ocena: 0 2011-10-12 15:55:07 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
clockwork_orang | Post #3 Ocena: 0 2011-10-12 16:04:33 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat: 2011-10-12 15:55:07, Ariel26 napisał(a): Troche nie rozumiem czyli co biorac teraz abonament w vodafonie dostajemy ktorys z powyzszych prezentow?? ![]() |
andreek | Post #4 Ocena: 0 2011-10-12 17:36:45 (14 lat temu) |
Z nami od: 27-06-2008 Skąd: S.Yorkshire |
Cytat: 2011-10-12 05:58:12, krakn napisał(a): Galaxy 2 jest zajebisty jestem bardzo zadowolony. Nic nie muli biega błyskawicznie. Nie zawiesił się ani razu jeszcze.. Po włączeniu oszczędzania energii na standardowej baterii wytrzymuje cały dzień. Przy czym cały czas mam wł. synchronizacje danych. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony. teraz już nie chcę innego ![]() I co ważne. ma znacznie lepszą antenę niż iphone nie traci zasięgu z byle powodu krak-wszystkie te wady o ktorych piszesz zostaly naprawione w iPhon 4S www.apple.com/uk/iphone/# [ Ostatnio edytowany przez: andreek 12-10-2011 17:37 ] |
krakn | Post #5 Ocena: 0 2011-10-12 17:50:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2011-10-12 17:36:45, andreek napisał(a): Cytat: 2011-10-12 05:58:12, krakn napisał(a): Galaxy 2 jest zajebisty jestem bardzo zadowolony. Nic nie muli biega błyskawicznie. Nie zawiesił się ani razu jeszcze.. Po włączeniu oszczędzania energii na standardowej baterii wytrzymuje cały dzień. Przy czym cały czas mam wł. synchronizacje danych. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony. teraz już nie chcę innego ![]() I co ważne. ma znacznie lepszą antenę niż iphone nie traci zasięgu z byle powodu krak-wszystkie te wady o ktorych piszesz zostaly naprawione w iPhon 4S www.apple.com/uk/iphone/# Nie wszytkie, bo nadal czesto nie rozumiem co do mnie mówią ci z Iphona ![]() I to samo wsiadamy do windy, albo na korytarzu, miejsce 7 piętro Canary warf i 13 piętro Putney BR. Ja mam zasięg nawet w windzie, BA! nawet mi pliki nieraz pobiera czy synhronizacja kalendarza leci do google, a Iphone soory memmory poczekaj aż wysiądziesz ![]() Może i coś tam lepiej, ale nadal kicha z kodowaniem i dekodowaniem głosu :/ No i nie ma mowy o zabawie z softami ![]() i nie chodzi mi o app tylko o oprogramowanie wewnętrzne, a te począwszy od delikatnej poprawki przez samego producenta a koncząc na "piratach" otwierajacych np rozmowy telefoniczne przez internet (z tego sam nie kożystam ale mam kolego mega gadułe co potrafi codziennie do polski z rodzicami przez 2 godziny gadać ![]() ![]() fakt ze to wymaga trochę wiedzy ale się da i można się szybko nauczyć ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
andreek | Post #6 Ocena: 0 2011-10-12 18:00:08 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-10-12 17:50:39, krakn napisał(a): Cytat: 2011-10-12 17:36:45, andreek napisał(a): Cytat: 2011-10-12 05:58:12, krakn napisał(a): Galaxy 2 jest zajebisty jestem bardzo zadowolony. Nic nie muli biega błyskawicznie. Nie zawiesił się ani razu jeszcze.. Po włączeniu oszczędzania energii na standardowej baterii wytrzymuje cały dzień. Przy czym cały czas mam wł. synchronizacje danych. Byłem bardzo sceptycznie nastawiony. teraz już nie chcę innego ![]() I co ważne. ma znacznie lepszą antenę niż iphone nie traci zasięgu z byle powodu krak-wszystkie te wady o ktorych piszesz zostaly naprawione w iPhon 4S www.apple.com/uk/iphone/# [ Ostatnio edytowany przez: <i>andreek</i> 12-10-2011 17:37 ] Nie wszytkie, bo nadal czesto nie rozumiem co do mnie mówią ci z Iphona ![]() I to samo wsiadamy do windy, albo na korytarzu, miejsce 7 piętro Canary warf i 13 piętro Putney BR. Ja mam zasięg nawet w windzie, BA! nawet mi pliki nieraz pobiera czy synhronizacja kalendarza leci do google, a Iphone soory memmory poczekaj aż wysiądziesz ![]() Może i coś tam lepiej, ale nadal kicha z kodowaniem i dekodowaniem głosu :/ No i nie ma mowy o zabawie z softami ![]() Wszystko sie zgadza tlko ze ten iPhon 4S z podanego linka, bedzie mial swoja premiere za dwa dni i narazie mozna go sobie tylko zarezerwowac. ![]() ![]() www.google.co.uk/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=en&source=hp&biw=1920&bih=866&q=iPhone+4S&btnG=Google+Search |
krakn | Post #7 Ocena: 0 2011-10-12 18:01:37 (14 lat temu) |
O!
to w takim razie mi ściemniał że ma 4ke :-Y ![]() ![]() ![]() dla mnie Ipple to ma najlepsze tylko komputery i playery telefony są tylko OK, bo naśladujący zrobili lepsze ![]() Poza tym system android integracja z popularnym i dostępnym Gmailem, po prostu prościej się już nie da. Kontakty kalendarz i wiele innych, prosto i bezpiecznie. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
andreek | Post #8 Ocena: 0 2011-10-12 18:07:38 (14 lat temu) |
Cytat: 2011-10-12 18:01:37, krakn napisał(a): O! to w takim razie mi ściemniał że ma 4ke :-Y ![]() ![]() ![]() dla mnie Ipple to ma najlepsze tylko komputery i playery telefony są tylko OK, bo naśladujący zrobili lepsze ![]() Poza tym system android integracja z popularnym i dostępnym Gmailem, po prostu prościej się już nie da. Kontakty kalendarz i wiele innych, prosto i bezpiecznie. Nie sciemnial cie ze ma 4-ke, bo 4-ka jest juz od dawna tylko ze bez ,,S'' tak jak Psikuta bez ,,S'' teraz zmienili procesor, kamere i jeszcze cos tam i dodali w nazwie,,S'' ![]() www.google.co.uk/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=en&source=hp&biw=1920&bih=866&q=iPhone+4S&btnG=Google+Search [ Ostatnio edytowany przez: andreek 12-10-2011 18:12 ] |
ChrisCov | Post #9 Ocena: 0 2011-10-12 19:19:36 (14 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Właśnie wracam ze sklepu Vodafone i dowiedziałem się tam parę ciekawych rzeczy
![]() Pierwsza to totalne zdziwienie, że HTC Evo nie ma jeszcze w sprzedaży w tym kraju i Vodafone go nie oferuje. Jednak strona, do której dałem link - jak najbardziej. Facet powiedział mi też, że zniżka 50% na abonament nie obowiązuje w przypadku umowy z tabletami i innym sprzętem, jako opcja główna. Dotyczy ona tylko telefonów. Z opcji wyboru między Samsungiem Galaxy S2, a HTC Sensation facet poleca Samsunga, bo jest szybszy, ogólnie wygodniejszy i ma trwałą szybkę. Mówię mu, że jest raczej gorszej jakości od HTC, bo jest z plastiku, a on na to, że dobrze, że jest z plastiku, bo dzięki temu jest bardziej trwały. HTC upada na glebę i nadaje się do kasacji, a plastik bardziej amortyzuje upadek, przy czym posiada jeszcze dodatkowo specjalną obwódkę, która ma właściwości amortyzujące. Potem się spytałem, czy mogliby mi zaoferować taki sam kontrakt na Samsunga, jak na mojej stronie, czyli 300 minut, 500mb danych za 31 funtów miesięcznie plus na starcie 25 funtów cashbacku. Odpowiedział, że nie do końca, bo to nie jest standardowy abonament Vodafone, tylko przez pośrednika. Mogą mi zaoferować 900 minut za 36 funtów i jest to oferta znacznie bardziej opłacalna, bo mam 10 dodatkowych godzin rozmów za 2,5 funta miesięcznie. 25 funtów mi da, jeśli podpiszę umowę dzisiaj, a jutro już może to być nieaktualne. Coś mi tu zaczęło śmierdzieć, bo nie ze mną takie numery - albo jest cashback albo go nie ma. Dlatego sprawę zostawiłem do dalszego przemyślenia na co najmniej jeszcze 1-2 dni. Może się okazać, że strona buythemobiles.net nie oferuje tych zniżek 50%, tak jak przy kupnie bezpośrenio w Vodafone shopie. Z tym Evo to w ogóle komedia ![]() A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2011-10-12 20:17:05 (14 lat temu) |
pogrzeb jeszcze po innych pośrednikach, a czasami warto zostać wiernym klientem, ja mam 2 abonamenty, w tym momencie za 35 funtów, mam 500MB danych, 900 minut rozmów i smsy bez ograniczeń no i Galaxy SII
![]() Drugi abonament mam za tą samą kwotę, dostałem go z HTC HD2 i to samo tyle że mam internet bez ograniczeń, umowa jeszcze do marca ale mogę upgradować już Lutym za free jak nie wejdzie nowy jakiś model to weźmiemy GS2, choć Beci podoba się jakiś nowy Samsung na androidzie z większym wyświetlaczem Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|