Cytat:
2011-10-11 12:43:32, clockwork_orange napisał(a):
z telewizorow jedynie Toshiba sie nadaje lub Hansspree 42' (jedyne full HD powyzej 40')
z tabletow lepszy o iPada jest Samsung Galaxy Tab 10.1 (moim zdaniem)
z laptopow...raczej nie bralbym, ale moze Dell Vostro 1015
ew. PS3 320GB...
Dziękuję za odpowiedź. Tym razem mocno zawężę pole.
Zapomnijmy o konsolach, laptopach i telewizorach.
Interesują mnie tylko 2 opcje z abonamentem do 40 funtów miesięcznie:
- dobry smartphone bez dodatków w postaci free giftów,
- tablet plus tani telefon, by jak najmniej dopłacić po otrzymaniu tableta.
Sprawa smartphone'ów ma się tak, że moi team leaderzy powiedzieli mi, że najlepszy jest iPhone 4, jednak gdy powiedziałem to mojemu koledze, zaczął się on mocno śmiać i powiedział, że Samsung Galaxy S II bije iPhone'a na głowę.
Samego Samsunga Galaxy S II mogę mieć już za 31 funtów na miesiąc, przy kontrakcie na 2 lata. Przypominam, że mam 50% zniżki i płaciłbym 15 funtów na miesiąc. Teraz płacę Pay&Go w O2 w wysokości 10 funtów na miesiąc, więc to niewielka różnica.
Galaxy na abonament Problem tylko, czy ten Galaxy jest naprawdę taki dobry i nie byłoby nic lepszego.
Oferta na iPhone'y
Z tabletem to jest w ogóle problem, ponieważ nie wiem, czy miałbym zbyt dużo możliwości, by z niego korzystać. Właśnie może ktoś mi napisze, do czego można wykorzystać tablet

Ja, gdy nie pracuję, siedzę praktycznie cały czas w domu, poza robieniem zakupów, wyjściem na studia i siłownię. Nigdzie nie podróżuję, a przecież w domu znacznie wygodniej jest korzystać z komputera, niż tableta, zarówno jeśli chodzi o korzystanie z Internetu, jak i czytanie e-booków. Więc jest to niby fajna zabawka, tylko do czego ona może mi się przydać?
Jeśli chodzi o tablet Samsunga, to mógłbym dopłacić jeszcze te 89.99 funta za HTC Wildfire. Tylko czy jest on dobry? Może jest lepszy telefon za zbliżoną cenę?
Tablet Samsunga plus HTC Wildfire (proszę ograniczyć oferty do Vodafone, zaznaczając kwadracik z jego logo).
W przypadku iPada 2, chcą za Wildfire znacznie więcej kasy:
iPad 2 plus HTC Wildfire
Oczekuję więc na Wasze porównanie iPhone'a 4 z Samsungiem Galaxy S II, oraz opinię, czy w mojej sytuacji warto wchodzić w jakiekolwiek tablety.
[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 12-10-2011 02:05 ]
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better