MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Tel. muzyczny na dziś z O2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

spalacz

Post #1 Ocena: 0

2011-07-03 13:55:47 (14 lat temu)

spalacz

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-03-2011

witam,
kończy mi się kontrakt, chciałbym ty razem wybrać telefon, który ma najlepsze parametry do odtwarzania formatów muzycznych. Gdzieś niedawno czytałem, że dziś niektóre telefony przewyższają wiele mp-trójek pod względem powera, możliwych konfiguracji, itd.
Jakie?
Podam linka do strony o2, najlepiej niech się wypowiedzą zadowoleni posiadacze takich gadżetów.
Dodam, że lubię muzę głośną, więc blokady głośności na unię mnie raczej nie interesują lub interesują o tyle, jak je usunąć zaraz po zakupie. Muzyki słucham wszelakiej, ostatnio świetną płytę wydało blue cafe, ale słucham również piwnicy pod baranami. To dla zobrazowania tematu, bo często jak widzę, padają pytania, a czego słuchasz?

o2 telefony na abonament

Muzyki słucham codziennie przynajmniej 2 godziny na treningach, więc jakby bateria była w miarę sensowna, to też byłby miły aspekt takiego zakupu. Pozdrawiam i czekam na opinie i porady.
Serdecznie pozdrawiam miłośników dragów i życia na luzie. Zapraszam również na mój profil i stronę.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu

clockwork_orang

Post #2 Ocena: 0

2011-07-03 14:29:19 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

dzwiek zalezy w glownej mierze od... aluchawek ;-)
nawet najlepsza jakosc dzwieku z telefonu na marnych sluchawkach bedzie brzmiala jak z kibla...

ps. mam HTC touch2 i ma lepszy dzwiek od 'kultowego' k800i 8-)

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #3 Ocena: 0

2011-07-03 14:59:20 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Ja mam wlasnie przedluzony kontrakt z o2 - dostalam Samsunga Pixon 8 - swietnie odtwarza muzyke, robi niezle zdjecia, bateria mi trzyma okolo 5 dni, a rozmawiam sporo, robie duzo zdjec i ta muzyka... ;-).
Za to Nokia N8 ma jak dla mnie po prostu niesamowity dzwiek - i jest naprawde glosna ;-). Swietnie odtwarza filmy i zdjecia robi super - 12 mp aparat Carla Zeiss. Bateria - nie uzywana czesto - trzyma okolo 3-4 dni.

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 03-07-2011 15:00 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2011-07-03 15:30:00 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #5 Ocena: 0

2011-07-03 15:41:12 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-07-03 15:30:00, szymula napisał(a):

słuchawki słuchawkami, ale jak nie ma porządnego equalizera, to po zawodach.
pierwsza zasada - equalizera sie w ogole nie wlacza... po co? porzadny sprzet potrzebuje dobrych nagran, zaden equalizer nie poprawi jakosci 'nagrania' ani odsluchu przy kiepskim sprzecie 8-)

ps. wniosek jeden - slabe 'nagranie' na dobrym sprzecie dalej bedzie brzmialo slabo...

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,