MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gucio603

Post #1 Ocena: 0

2011-06-24 19:50:07 (14 lat temu)

gucio603

Kobieta

Z nami od: 30-03-2010

hej
czy wie ktos moze z was czy miesieczne darmowe minuty ktore mam na 24-m kontrakcie z orange mozna zuzyc na polaczenia do pl nie ponaoszac zadnych kosztow?
dzieki za odp
podrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stokesay

Post #2 Ocena: 0

2011-06-24 19:58:07 (14 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Nie. Jedyna opcja to skorzystać z serwisów oferujących połączenia z PL przez nr telefonów lokalnych (które wliczają się w darmowe minuty), a to jak wiadomo kosztuje.
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Hieena

Post #3 Ocena: 0

2013-03-13 16:18:58 (12 lat temu)

Hieena

Z nami od: 27-08-2010

Zwykle sama sobie radze ale tym razem tak mna nerwy szarpia, ze potrzebuje "swiezej" opini.
Mam problem z Orange, tak po krotce: sytuacja zmusila mnie na przejscia z O2 na Orange. Dopelnilam wszystkich formalnosci i mialo byc 24 godziny do uaktywnienia mojego konta gdyz chcialam zatrzymac numer.
Te 24 godziny minely ponad tydzien temu, kilkanascie razy dzwonilam i ciagle slyszalam podobne historie. W ubiegla niedziele pani manager wprost poinformowala mnie, ze nie wiedza kiedy bede mogla uzywac telefonu. Moze to byc dzien, tydzien albo i dluzej...
Tego bylo juz za wiele!
Napisalam "complain letter", wyslalam do Chief Executive i do Complaint Department z zadaniem zerwania kontraktu w trybie natychmiastowym bez dalszych konsekwencji.
Postanowilam ze wroce do O2, ale chcac zatrzymac numer potrzebuje PAC code od Orange a oni nie chca mi go dac, no chyba ze zaplace ponad £400 za pozostale miesiace do konca kontraktu.
Do tego jeszcze dzisiaj, wybaczcie ale idiota z ktorym rozmawialam, zamknal moje konto (podobno przez pomylke) i w zwiazku z tym uruchomienie mojego telefonu przedluza sie o kolejne min 24 godziny albo i dalej.

Czy ja mam szanse wygrac ta "wojne" z nimi?
Ponad tydzien pozostawiono mnie bez telefonu, zadnych konkretnych wyjasnien i jeszcze kolejne opoznienia!
Czy byl ktos w takiej lub podobnej sytuacji? Jaka strategie obrac?
Moze ktos doradzi bo ja (przynajmniej dzisiaj) juz racjonalnie nie mysle....
Dziekuje *THUMBS UP*
Zemsta jest jak pożar... Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.

Do góry stronyOffline

bruno00

Post #4 Ocena: 0

2013-03-13 20:57:16 (12 lat temu)

bruno00

Mężczyzna

Z nami od: 20-11-2007

Tak, jesli bedziesz dzwonil poprzez************. Pod warunkiem, ze osoba (y), do ktorych zamierzasz dzwonic tez maja jakies darmowe rozmowy w abonamencie. Zasada dzialania:
1. zakladasz sobie konto na ********** i tworzysz wlasna ksiazke telefonicza. tam automatycznie do kazdego polskiego numeru zostaje przypisany stacjonarny numer angielski (na ktore to masz zapewne darmowe minuty).Dodatkowo tobie zostaje przypisany numer stacjonarny w Polsce.
2. dzwonisz do polski uzywajac numeru stacjonarnego angielskiego.
3. osoba, do ktorej dzwonisz odbiera, rozlacza sie i oddzwania do ciebie na twoj numer stacjonarny w polsce (ten z rebtela).
W ten sposob mozesz uzyc minuty z abonamentu nie placac za polaczenia miedzynarodowe

Uwaga moderatora: Usunięte linki i nazwy reklamowanej strony. Wpis jako taki nijak się ma do pytania powyżej. ps.A pierwsze wpisy są z przed dwóch lat

Do góry stronyOffline

Hieena

Post #5 Ocena: 0

2013-03-14 11:46:07 (12 lat temu)

Hieena

Z nami od: 27-08-2010

A tak tylko chcialam dodac, ze kontrakt zostal anulowany *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
Zemsta jest jak pożar... Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,