MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jakie phony polecacie w 2010 roku?

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

jaccos

Post #1 Ocena: 0

2010-07-12 23:00:07 (15 lat temu)

jaccos

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 20-05-2010

Obejrzałem i generalnie telefon typu BlackBerry Bold 9700 i jemu podobne, kojarzą mi się z rakietką do ping - ponga :)
Telefon jak dla mnie, ma być niewielki, ma służyć głównie do dzwonienia+sms, jakieś foty, w razie np wypadku, gdy nie mam przy sobie aparatu, z internetu nie korzystam przez komórkę, od tego mam laptopy, mniejszy i większy i bezsensowne jest posiadanie jeszcze komórki pod tym kątem, jakby nie było, za te funkcje się płaci przy zakupie phona.

Producenci przesadzają z wodotryskami, a robią swoje projekty głównie pod małolatów, którzy łykają wszystko, bo za to nie płacą, tylko starzy im kupują, chcąc mieć pociechę z głowy.

Posiadanie takiego telefonu przez dorosłą osobę jest dla mnie zbędnym szpanem lub przesadą, jak kto woli.

Takie telefony, podobnie jak dotykowce, są dla gadżeciaży, w sumie wśród dorosłych jest ich sporo :), ot faceci lubią się pobawić takimi zabawkami, tak samo, jak kolejką elektryczną, którą kupią w prezencie, niby dziecku, a tak naprawdę z myślą, że sami się usadowią na dywanie i będą ją budować, sterować wagonikami, a maluch.....jakoś się też przy okazji może pobawi, jak starszy pójdzie do pracy i zostawi kolejkę w nie zamkniętym pokoju.

Co do nokii to są to telefony co najmniej przereklamowane, nokia była kiedyś marką, dziś, od paru lat jest tylko szmelcem, bazuje na opinii sprzed lat, ale ludzie łapią się, że to nie to samo, niektórzy dopiero po fakcie /zakupie/ i co najważniejsze, nikt lub mało kto, przyzna się do błędu, że kupił taki czy inny telefon nokii....woli chwalić, niech inni się też wtopią.

Napisałem ten post z ciekawości, jakie macie zdanie i telefony, mam już rozeznanie co do intencji poszczególnych wypowiedzi, potrafię rozróżnić blichtr od prawdziwych i szczerych wypowiedzi.
Temat przestaję śledzić, bo już mnie nie interesuje.
A propo's, handluję m.in. komórkami, znam się co nieco na gustach ludzi, a mój post pomógł mi się zorientować w waszych gustach.
Pozdrawiam.

ps
przepraszam za przejęzyczenia w którymś poście, zdaje się, że kogoś to ubodło :) i boję się, żeby mu nie spowodowało strat w psychice.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

galadriel

Post #2 Ocena: 0

2010-07-12 23:53:48 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
A propo's, handluję m.in. komórkami, znam się co nieco na gustach ludzi, a mój post pomógł mi się zorientować w waszych gustach.

gusta sie zmieniaja hi hi hi
rok temu kupilam sobie lg kp501 (taka "zabawka";) tylko dlatego, ze mial ekran dotykowy i "bo piekny rozowy jest" :D;)
ale juz mi sie znudzil wlasnie , wiec prawdopodobnie dostanie go corka meza:)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 12-07-2010 23:56 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krunschwitz

Post #3 Ocena: 0

2010-07-13 00:14:50 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Ponieważ temat przestał interesować jego założyciela został zamknięty.
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,