MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

HTC HD2 Smart phone

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 10 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ParaDox

Post #1 Ocena: 0

2010-03-24 07:36:18 (15 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

O kurcze, nie wiedzialem ze chca za to kase :(

No nic, jak 3a to 3a.

Z drugiej strony, jak dziala to czemu nie.

z dodatkowych darmowych i nie (ale tez warto):

skyfire

total commnder

i "oczywiscie": resco file explorer

ah: pocket music

jezeli chodzi o nawigacje to mam CoPilot ale wole iGO Amigo
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-03-24 09:04:58 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

to co ty mi dałeś jest opensurce, więc jest za free.
Gogle za swój produkt który jest tylko na sybian i android chcą kase.

W tym momencie już właściwie nic nie potrzebuję, ew przydała by się możliwość uwolnienia od operatora, czyli upgrade biosu.

nawigacje mam od wielu lat Nuvi 350 i motocyklowy Zumo660 wiec jedynie google maps może mi się przydać gdyby był błąd i nie mógłbym znaleźć adresu, zdarza się raz na rok.

jedynie co bym teraz chciał to wywalić te programiki które po instalowałem testując różności, czy odinstalowuje się je czy też tak jak to za starych czasów było wywala do kosza i po sprawie?
ps, gdzieś na chwile znalazłem notes gdzie można pisać pismem odręcznym :))) ale nie wie mco to było, miałem cos takiego w palmie z 10 lat temu ale była zajawka wtedy palm z ekranowym OCRem ręcznego tekstu :)) ale pisało się pojedynczymi dużymi literami.

jak ktoś ma coś fajnego do HTC to podzielcie się info, może następnym userom będzie łatwiej się zaadaptować :))
to bydle ma niesamowite możliwości.

OK dzięki, za pomoc, zmywam się do pracy
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2010-03-24 09:12:32 (15 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Alez dzielnie walczycie :-) Nie wiem czy przeczytanie tego zacheciloby mnie do kupna. Co prawda ja jade na MS od dawna, wiec raczej nie byloby problemow z synchronizacja.

Co do baterii to kupowalam do starszych modeli baterie o wiekszej pojemnosci i na pewno mialy te wieksza pojemnosc - nie tylko napis. Mowie o chinskich bateriach z Ebay.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #4 Ocena: 0

2010-03-24 09:31:27 (15 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Cytat:

2010-03-24 09:04:58, krakn napisał(a):
to co ty mi dałeś jest opensurce, więc jest za free.
Gogle za swój produkt który jest tylko na sybian i android chcą kase.

W tym momencie już właściwie nic nie potrzebuję, ew przydała by się możliwość uwolnienia od operatora, czyli upgrade biosu.

nawigacje mam od wielu lat Nuvi 350 i motocyklowy Zumo660 wiec jedynie google maps może mi się przydać gdyby był błąd i nie mógłbym znaleźć adresu, zdarza się raz na rok.

jedynie co bym teraz chciał to wywalić te programiki które po instalowałem testując różności, czy odinstalowuje się je czy też tak jak to za starych czasów było wywala do kosza i po sprawie?
ps, gdzieś na chwile znalazłem notes gdzie można pisać pismem odręcznym :))) ale nie wie mco to było, miałem cos takiego w palmie z 10 lat temu ale była zajawka wtedy palm z ekranowym OCRem ręcznego tekstu :)) ale pisało się pojedynczymi dużymi literami.

jak ktoś ma coś fajnego do HTC to podzielcie się info, może następnym userom będzie łatwiej się zaadaptować :))
to bydle ma niesamowite możliwości.

OK dzięki, za pomoc, zmywam się do pracy

Nie, do kosza nie da rady, to windows :(
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #5 Ocena: 0

2010-03-24 09:34:06 (15 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Cytat:

2010-03-24 09:12:32, Richmond napisał(a):
Alez dzielnie walczycie :-) Nie wiem czy przeczytanie tego zacheciloby mnie do kupna. Co prawda ja jade na MS od dawna, wiec raczej nie byloby problemow z synchronizacja.

Co do baterii to kupowalam do starszych modeli baterie o wiekszej pojemnosci i na pewno mialy te wieksza pojemnosc - nie tylko napis. Mowie o chinskich bateriach z Ebay.

Warto, zwlaszcza jezeli MS "to jest to ..." ;-)

Co do baterii to osobiscie wole "desktop charger" z mozliwoscia sync + ladowania telefonu i drugiej baterii. To wydaje sie dzialac lepiej.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2010-03-24 17:07:50 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

no tak, w domu to u mnie też wpinam do desktopa i się ładuje, ale będąc w trasie cały dzień ...

może inaczej bo nie pamiętam czy pisałem, cały czas sprawa synchronizacji rozbija się o to ze do tej pory gdy Beata przyjmowała zlecenie, a nie byliśmy razem, to musiała zadzwonić do mnie upewnić się jakie dni i jakie godziny są wolne potem oddzwonić do klienta ... a bywało ze coś jeszcze nie pasowało i znowu oddzwanianie ...
a tak w tym momencie co godzinę synchronizacja telefonów z automatu klika na outlok i widzi gdzie są jeszcze wolne terminy i vice versa jak ona zabukuje to ja to widzę gdy przyjmuje zlecenia, do tej pory kilka firm partnerskich miało wgląd w moj kalendarz ale tylko przez net i też zdarzały się problemy bo oni mi bukowali klienta a juz termin był zajęty i a jak się w jednym czasie zeszły 2 Vipy to był dopiero cyrk i kombinacje bo takiemu nie wytłumaczysz ze masz problem :>

Teraz luzik najważniejszy problem załatwiony :D
reszta to zabawa no i naumienie się obsługi :>
Telefonik bomba, aaaa jeszcze kolejne pytania

jak zmusić MS exela na telefonie do zapisywania w formacie PDF, gdyż w takiej formie wysyłam faktury w emailach do klientów.
Open office ma to w standardzie.

no i zastanawiam się nad zakupem małej drukarki, kiedyś miałem taką do laptopa, chyba to była IBM, płaska jak laptop na pojedyncze kartki. chodzi mi o drukowanie faktur na miejscu u klienta do tej pory wysyłałem po przyjechaniu do domu, ale niektórzy byli zawiedzeni. Zwłaszcza jak się ktoś wyprowadza.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2010-03-24 17:25:15 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2010-03-19 22:59:45, Vezyrek napisał(a):
krakn gratuluje zakupu, daj znać za kilka dni jak telefonik się sprawuje, jak zasięg i internet i czy smsy normalnie wychodzą i tak samo z połączeniami ;)

jak z zasięgiem, no to chyba odpowiedź pośrednio padła w niedziele w czasie wycieczki motocyklem kilkakrotnie zaglądałem i pisałem na MW, ze tak powiem na gorąco.
sms .. normalnie send i poszło.
zrobiłem fotkę i add to email i posłałem Beatce która została w domu fotkę motorku stojącego na plaży.
żeby się nie martwiła ;-) send i sobie poszło.
Dzis jadąc przez cały londyn co chwile widziałem jak zmienia się lokalizacja i pobiera sobie aktualizacje i prognozę pogody dla poszczególnych cześć londynu :>
w kilku miejscach wywaliło mi ze nie może się połączyć ale się nie dziwie tam nie dość że byłem w wąwozie to jeszcze w koło mosty kolejowe, reszta bez zakłóceń.

acha kolega wcześniej pisał że telefon nie ma lampy błyskowej.
wręcz przeciwnie ma dwie je bitne diody led, dają tak po oczach ze szok.
co do fotek, nie jest źle.
wiadomo nie jest to lustrzanka cudów nie ma.
przykładowe fotki:

o takim marze :)

A jak już jesteśmy przy fotografii to fajny programik jest "footprints" robimy zdjęcia, w zdjęciach zapisywane sa dane o położeniu GPS, później możemy w prosty sposób umieścić je na mapie np za pomocą Google maps, owszem można to zrobić ręcznie ale zabiera to dużo czasu no i trzeba sobie przypominać kiedy i gdzie, można też skorzystać później ze specjalnego oprogramowania, ale wcześniej trzeba mieć zgrany dokładny czas miedzy GPSem a aparatem telefonicznym :> albo kupić moduł GPS do aparatu fotograficznego.
Dla mnie bajera, na pewno ułątwi mi archiwizacje sortowanie zdjęć z wyjazdów i maraudzenia :)
Możliwe ze ma jeszcze inne zastosowanie ale jeszcze go nie użyłem wiec nie wiem do końca.

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #8 Ocena: 0

2010-03-24 19:03:15 (15 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

jeszcze raz o gmsil i sync

to dziala i jest za darmo

email, kontakty i kalendarz. Wlasnie zrobilem konfig i .... super + push mail co oznacza ze jak tylko dostaje email to mam go na telefonie :-)

Uwaga, na htc hd2

pt8. If your device requires you to enter a domain name, enter google TAK wpisac tylko GOOGLE bez .com

i tutaj

8a ;-) nie ma w opisie, konfig pyta o SSL serwer, tikamy ssl a server to GOOGLE.COM

i juz, za darmo i dziala

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-03-25 07:02:35 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

nie wiem co ja robię źle ale juz wszytki możliwości kombinowałem i to nie działa, ale działa ten wcześniejszy program wiec luz, poczta push pezez IMAP owszem działa bez zarzutu.

wgrałem sobie opere 10, o niebo lepsza od tego co fabrycznie wgrane. teraz MW idealnie się formatuje

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-03-27 10:19:52 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,