teraz oprogramowanie wgrywają na dołączona kartę pamięci, klipsa mam w pudełku ze słuchawkami :>
A teraz Moje boje dziś wyruszyłem z naładowanym tel
Cały dzień tel pracował z włączonym bluetooth
razem w zestawie z garmin Zumo660 i intercom StarCom1 Advance.
I tu mam ciekawe spostrzeżenie na plus w porównaniu z nokia E71
Zestawienie połączenia błyskawiczne i trwałe, bez zrywania.
Niestety w noki były często problemy.
Rozmowa też o wiele lepszy dźwięk, raz rozmawiając z klientem musiałem zwolnić z 50 mil/h do 30 ale to mogła być przyczyna przesunięcia kasku i złego ustawienia mikrofonu względem ust.
Odebrałem kilkanaście telefonów, w sumie około 2 godzin rozmowy.
wysłałem 3 emaile ze zdjęciami
około 20-30 minut na postojach byłem w sieci
telefon cały czas aktualizował pozycje i pogodę w danym rejonie.
zrobiłem kilka zdjęć
Gdy wróciłem około 20 tej tel pokazał komunikat o niskim stanie baterii ale jeszcze dział, nawet aparat dział.
Nie włączałem nawigacji ze względu na brak zasilania, obawiałem się że padnie zbyt szybko.
Zasadniczo nie jest źle ale dla mnie za mało, na co dzień rozmawiam znacznie więcej, na pewno nie będę używał aparatu, , ale rozmawiam w ciągu dnia około 4 godzin,
Na wycieczkach na pewno też przyda się większa bateria.
Niestety oryginalna jest trochę droga i telefon dostaje garba.
Owszem można dostać zwiększoną pojemność w standardowych gabarytach ale zastanawia mnie czy aby nie jest to tylko większy napis, tak jak to było w akumulatorach do aparatu canon :-Y
nad kalendarzem pracuje, co prawda znalazłem taki co się synchronizuje z Google, ale jest tak beznadziejnie nie przejrzysty że wręcz bezużyteczny.
jakiś gość twierdzi że jest możliwość synchronizacji ze standardowymi w tel ale czekam na odpowiedz JAk.
nie wiem co mam ustawione źle, bo włączyłem odbieranie grafik, ale mimo to gdy wchodziłem na MW, znaczna część grafik była cięta chyba przez O2, bo tu w domu przez Wifi strona formatuje się normalnie, a tam miałem niektóre reklamy, a przyciski, awatary były pominięte.
Do klawiatury jeszcze nie przywykłem, często klikało się nie to co chciałem, co było widać po wpisach.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.