Str 8 z 20 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-03-17 21:29:07 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2010-03-18 19:18:38 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
no a ja dziś odwiedziłem sklep O2,
ponieważ nadal z internetu nie wysłali to pomyśłaem że załatwie coś w sklepie. na dzień dobry powiedział mi że nie może anulować zamówienia z internetu. no dobra to w takim razie biorę dla Beaty, mnie pozostało poczekać Dał mi ofertę 900 minut/sms free/net na 18mc za 40funtów. jednak system wywalił dwa błędy, dziś miałem zapłacić za tel, mam DD hm, no nic mówię zapłacę skoro nie pobrało najwyżej będzie nadpłata. No to przeszliśmy, gościu dostał nr ref wklepał ok. następny błąd, oczekujący upgrade, no to jedank on anuluje anulował następny błąd systemu trwa anulowanie upgrade, aby system puścił musi minąć 24 godziny. No i tym sposobem wróciłem do domu bez tel. Ale pobawiłem się i mi się podoba, jutro jadę jeszcze raz. Skojarzyło mi się z tym monologiem ![]() w sumie To i to telefonica wiec widać wszędzie mają ten sam system ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2010-03-18 19:24:51 (15 lat temu) |
dobra, a czy ktoś z was robi sobie archiwizacje kontaktów, kalendarza itp na koncie google??
za pomocą mail for Exchange?? za chiny nie mogę tego odpalić ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #4 Ocena: 0 2010-03-19 11:27:05 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2010-03-19 17:07:46 (15 lat temu) |
no a ja właśnie mam dwa te cuda, może coś w ustawieniach pomieszałeś??
Dziś dostałem upgrade za tą samą kwotę 35+5 za net 900 min tel free umowa na 24mc drugi, nowa umowa, 18 miesięcy, 600 min i 30 funtów zapłaciłem abonament taki sam jak powyzej. cały czas mam jedynie zgryz bo nie mogę zgrać swoich danych z nokia, Google na sybian udostępnił za opłatą googasync, tyle że w wersji trial pobiera a nie wysyła dane wrrrr przez Bluetooth też się dogadać nie chcą ![]() widzą się ale nie synchronizują. walczę dalej Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
tom8104 | Post #6 Ocena: 0 2010-03-19 17:21:37 (15 lat temu) |
Z nami od: 08-10-2007 |
Tak mnie Wasze opinie przekonaly ze kupilem malego laptopa do netu i nokie 5800 zamiast tego HTC, ale wy walczcie dalej - Powodzenia
|
krakn | Post #7 Ocena: 0 2010-03-19 17:28:38 (15 lat temu) |
wszystko zależy, ja walcze nie z HTC tylko z nokia E71,
Laptop ok, to kolejny sprzęt nie bede tego woził w samochodzie i nosił przy pasku :> tym bardziej Beata w kieszeni czy torebce, przynajmniej w moim przypadku tel to dodatek do komputera a nie zamiast. może moim błędem jest to że zamiast skorzystać usługi MS, to ja jak zwykle upieram się przy swoim i chce kalendarz Google :> Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Vezyrek | Post #8 Ocena: 0 2010-03-19 22:59:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-08-2006 Skąd: Manchester |
krakn gratuluje zakupu, daj znać za kilka dni jak telefonik się sprawuje, jak zasięg i internet i czy smsy normalnie wychodzą i tak samo z połączeniami
![]() ![]() tom8104 widzisz również posiadacze Iphone na początku walczyli bo były tam jakieś nie dociągnięcia, a teraz jest raczej okey ![]() Ja lubię mieć dostęp do neta, maili, więc dla mnie właśnie taki HTC będzie dobrym wyjściem. Bo nie mam miejsca w kieszeni na netbooka czy laptopa. Do noki raczej się już nie przekonam, znajomi mają te nokie 5800 to niestety ale narzekają. Ale wszystko zależy od wymagań użytkownika. Będą ludzie którzy wolą HTC a będą ludzie co wolą Nokie ![]() Są ludzie, którzy nie wyobrażają sobie surfowania po necie w telefonie i jedyne miejsce to laptop lub normalny komp. A są tacy pseudo internoholicy co muszą nawet w pracy na przerwie zerknąć na swoje ulubione strony internetowe ![]() ![]() Pozdrawiam |
obserwator | Post #9 Ocena: 0 2010-03-20 00:22:10 (15 lat temu) |
Z nami od: 14-06-2009 Skąd: Nottingham |
mi tam w pracy starcza 10" netbook, ale do hd2 tez sie przymierzam (bo tu juz mozna 'zerkac' nei tylko na przerwie), tylko oferty jakies nie takie, w carphonie za 2lata 30f + 5f unlimited net (ktory ponoc jest jednak limited ale co czlowiek to inna kwota, najczesniej pada 500mb), swoja droga patrzac na przejscia coponiektorych to sie czlowiek zaczyna zastanawiac nad jakoscia owego komputerkofona, pozdro
|
krakn | Post #10 Ocena: 0 2010-03-20 08:30:41 (15 lat temu) |
obserwator
no przejscia zawsze są gdy zalezy ci na przeniesieniu danych z jednego systemu do drygiego, owszem mogłem zrobić to kupując MS offica, ale tego nie chce bo urzywam openoffice ![]() Reszta działa normalnie, muszę się tylko nauczyć kiklku spraw np: mi może ktoś powie kto używa fona w jaki sposób skopiować tekst z smsa do kalendarza?? w noki zależny od modelu było "wstaw do kalendarza" a w E71 dawałem forward i kopiowałem tekst jak w edytorze, a tu robię coś nie tak bo nie mogę zaznaczyć tekstu... Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|