MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

HTC HD2 Smart phone

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 6 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-03-14 17:31:20 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-03-14 17:36:04 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

nie chodzi bynajmniej że jesteś lewy tylko że masz nowe nieprzekopane poletko :)
A że lubisz zabawki to nie wątpie, ja bym nie wstał i nie poszedł kupić od tak :))))

Zastanawia mnie, a może wyjdź z nakładki sansey i wejdź w ustawienia windows, może tam jest klucz.
albo tak jak mówisz, to są systemy z wtyczkami dogrywasz te moduły które ci są potrzebne a więc i moze to jest kolejne rozwiązanie.

------------
YES YES YES jak mawia kaziu
kalendarz jest synchronizowany z google :)
dla mnie bomba
Interesujący opis pod względem zastosowań biznesowych
a nie tylko dla dzieciaków :)
http://htchd2.komorkomania.pl/htc-hd2-telefonem-biznesowym-cz-1-wideo
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2010-03-14 17:55:44 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-03-14 18:10:32 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #5 Ocena: 0

2010-03-14 18:41:36 (15 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Cytat:

2010-03-14 17:55:44, x_fish napisał(a):
Cytat:

2010-03-14 17:31:20, werdew napisał(a):
Ale naprawde, przekopaliśmy ten telefon we wszystkie strony i nie znaleźliśmy takiej opcji - wyślij przez bluetooth.

Jak masz sparowane urzadzenia, otwierasz file explorer, tam przyciskasz przez chwile plik ktory chcesz wyslac, pokazuje sie dodatkowe menu, wybierasz beam i wysylasz.

Dokladnie, + to windows mobile wiec robi to co nokia, iphone itp + wiecej, jak to windows.
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

obserwator

Post #6 Ocena: 0

2010-03-14 21:02:27 (15 lat temu)

obserwator

Mężczyzna

Z nami od: 14-06-2009

a czy ktos takiego hd2 uzywa do surfowania po sieci powiedzmy godzinka-dwie dziennie, jakies gry online flashowe, jak toto sie zachowuje? dzis bawilem sie n900, flash chodzi pieknie (thewest, wolnifarmerzy) - firefox
i kwestia abonamentow, czy unlimited jest rzeczywiscie unlimited, a jesli nie to czy taka eksploatacja miesci sie w limitach? pozdro

[ Ostatnio edytowany przez: obserwator 14-03-2010 21:05 ]

Do góry stronyOffline

Vezyrek

Post #7 Ocena: 0

2010-03-14 21:12:49 (15 lat temu)

Vezyrek

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2006

Ja jeszcze nie mam tego telefonu ale bardzo poważnie zastanawiam się nad jego zakupem.
Jedna z moich znajomych ma Iphona 3Gs a jej mąż kupił sobie tego HTC HD2. Znajoma uwielbia nowinki techniczne i robiła porównanie tych 2 telefonów. Zszokowała mnie jej opinia. Wg. jej opini HTC HD2 bije na głowę Iphona 3Gs. Iphone jej jest w O2 a HTC w Vodafone.
HTC HD2 działa o wiele szybciej, ma lepsze funkcje i lepiej po necie się w na nim surfuje.
Ja mam Iphona 3G na chwilę obecną w O2 i zastanawiam się właśnie czy też nie wezmę tego HTC HD2. Pytanie teraz:
Czy zostać w O2 i podpisać umowę na 24 miesiące i dostać telefon (jak dobrze pójdzie za free). Znam ich zasięg, wiem że niestety u nas w Manchesterze potrafią być luki z O2 i nawet w domu gubię zasięg. Czy też może wejść do Vodafone i podpisać umowę na 12 miesięcy??
zapomniałem dodać iż umowa z O2 kończy mi się w sierpniu :( ale podobno w niektórych wypadkach można u nich przedłużyć umowę już 3 miesiące przed końcem kontaktu.
No i martwi mnie,czy Vodafone ma dobry zasięg i czy te całe 3g będzie działać tak samo albo i lepiej niż w O2. A może wejść do T-mobile (które kiedyś miałem i z zasięgiem było super - tyle że wtedy nie korzystałem z 3g)
Mam nadzieję że nie namotałem ;)
Pozdrawia Vezyrek

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

krakn

Post #8 Ocena: 0

2010-03-14 21:40:42 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

htc HD2 jest też w O2,
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Vezyrek

Post #9 Ocena: 0

2010-03-14 21:56:35 (15 lat temu)

Vezyrek

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2006

krakn, wiem że jest w O2, tylko pytanie jaką ofertę mi złożą :-)
niechcę podpisywać umowy na 24 miesiące, max to 18 miesięcy, oraz również niechce płacić kupe kasy za nowy telefon. Więc zobaczymy.
Wiem że często bardziej opłaca się podpisać nową umowę z innym operatorem aniżeli robić upgrate :-)
Napisz lepiej czy jaką propozycję dało ci O2 z tym telefonem i czy w końcu się zdecydowałeś :)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

dzieckowemgle

Post #10 Ocena: 0

2010-03-14 22:05:15 (15 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

ja uzywam toshiba tg01 i jest to mocno zblizony sprzet do htc hd2, tez ma 1Ghz procesor i 4,3" wyswietlacz oraz windowsa. co do internetu to polecam opere mobile do przegladania albo opere mini. mini nie obsluguje flasha ale za to juz na serwerze pomniejsza strony do wygladu telefonu i przez to mocno oczedzamy transfer danych ale mobile jest za to o wiele plynniejsza i przyjemniejsza. obie za free z mini.opera.com . ja mam limit 500Mb/mc i starcza mi na czytanie roznych stron przez srednio piec godzin dziennie piec dni w tygodniu.
a ja mam takie pytanie jak z jakoscia dzwieku w rozmowach? bo mam juz drugi telefon na windowsie( se x1 i teraz ta tg01) i w kazdym z nich zle mnie ludzie slysasza. jak przeloze karte do innego telefonu to jest ok. obydwa byly w roznych sieciach. i zastanawiam sie czy to wina windowsa czy ja mam takiego pecha w dwuch telefonach z rzedu?

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,