MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

HTC HD2 Smart phone

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 18 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 18 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

katarzyna85

Post #1 Ocena: 0

2010-04-28 19:42:02 (15 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Z nami od: 21-05-2009

Cytat:

2010-04-28 19:11:35, krakn napisał(a):
No i mój telefon dziś skonczył żywot, zaliczył glebe i ekran pokrył się pajęczynką, rozmawiać się da ale ekran nie działa.

swietna zabawka, ale jestem pewien że miałem masę połonczeń gdzie byłem nie dostępny (dziś wiem o 4, a o ilu nie wiem??) a tak nie było, nawet raz beata zadzwoniła do mnie gdy siedziałem koło niej w samochodzie i też byłem nie dostępny.
Dlatego z bólem będę musiał zrezygnować z tego wspaniałego telefonu na rzecz ... chyba nokia.
mam ubezpieczenie więc albo dostane taki telefon jak mi odpowiada albo wezmę ponownie HTC i go sprzedam.
Dla mnie telefon to źródło dochodu przede wszystkim.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

BudujemyNowyDom

Post #2 Ocena: 0

2010-04-28 19:47:59 (15 lat temu)

BudujemyNowyDom

Mężczyzna

Z nami od: 28-04-2010

Krótko:
- To najlepszy telefon obecnie na rynku, jesli chodzi o aplikacje to tu:
http://forum.gsmcenter.pl/aplikacje-f58.html

a dla początkujących tu:
http://forum.gsmcenter.pl/windows-mobile-f53/htc-hd2-pierwsze-kroki-t13328.html

i tu
http://forum.gsmcenter.pl/pda-f38/htc-hd2-t10299.html

- niewarto hackować phona bo
1. Jest juz nowy soft dla O2 i innych sieci
tu:
http://www.htc.com/uk/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all

- jesli ktoś narzeka ze to słaby phone tzn ze nie wie jak go obsługiwać, poniewaz mozna na nim zrobić prawie wszystko :)

Mam nadzieje ze pomogłem.

Do góry stronyOffline

ParaDox

Post #3 Ocena: 0

2010-04-28 19:49:25 (15 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Code:
 nawet raz beata zadzwoniła do mnie gdy siedziałem koło niej w samochodzie i też byłem nie dostępny. 

Tak ale pamietaj ze zminiales ROM itp. Nie mowie ze to moze wina braku zasiegu ale ... ja nic nie ruszalem (trche zmian w registry) i dziala jak nic. Zawsze online, dostepny itd.
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

katarzyna85

Post #4 Ocena: 0

2010-04-28 19:58:11 (15 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Cytat:

2010-04-28 19:49:25, ParaDox napisał(a):
<;!-- BBCode Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Code:</font><hr color=#2900AD></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><PRE> nawet raz beata zadzwoniła do mnie gdy siedziałem koło niej w samochodzie i też byłem nie dostępny.
</PRE></FONT></TD></TR><TR><TD><hr color=#2900AD></TD></TR></TABLE><;!-- BBCode End -->

Tak ale pamietaj ze zminiales ROM itp. Nie mowie ze to moze wina braku zasiegu ale ... ja nic nie ruszalem (trche zmian w registry) i dziala jak nic. Zawsze online, dostepny itd.

dokladnie,ja mam wszystko jak bylo,update robiony ze strony producenta,rom zmienialam z mojej xperi 1 i bylo tak sms nie przychodzily,telefon dzwonil nie moglam odebrac,maz dzwonil u mnie nie bylo widac polaczenia,nie dodam zawieszania sie telefonu...jak dla mnie telefon htc jest kapitalny,nie moge narzkac,a moj maz jest chory na punkcie noki znaczy byl kazda nokie co wychodzila musial ja od razu miec,kupilam mu htc i powiedzial ze nigdy juz htc nie zamieni na nokie,a szczegolnie po noki n97 jaka posiadal...kupa zlomu za grube pieniadze.ja nadal polecam htc hd2 bo naprawde swietny telefon:-)

[ Ostatnio edytowany przez: katarzyna85 28-04-2010 19:59 ]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-04-28 20:43:22 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-04-28 20:45:03 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krunschwitz

Post #7 Ocena: 0

2010-04-28 21:01:28 (15 lat temu)

krunschwitz

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2006

Cytat:

2010-04-28 20:43:22, mamawilliama26 napisał(a):
czy ktos z was orientuje sie ktory jest lepszy htc hd2 czy htc desire? dzieki

HTC HD2
Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #8 Ocena: 0

2010-04-28 21:03:23 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2010-04-28 21:19:34 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

zmieniałem soft bo działy się właśnie dziwne rzeczy, może faktycznie miałem uwalony egzemplarz :/
zasadniczo bardzo go polubiłem jest niesamowity, nawet wybaczyłem mu prądolubność..

dobra mam problem, mam kilka smsów z zamówieniami których nie zdążyłem skopiować na myphone, dosłownie godzinę wcześniej zrobiłem kopie, no ale kilka jednak jest w telefonie.
mam nadzieje ze w nocy sam się połączy z myphone i się zsynchronizuje, jak nie to będą kłopoty :(, nie mam dostępu ani do numeru ani do smsa z adresem :(
potrzebuje coś co wyda komendę z komputera i wyciągnie dane. :( niestety chłopaki z myphone oferują zdalne tylko wyczyszczenie telefonu i jego blokadę.

cholera miałem sobie kupic etuii, ale zastanawiałem się co będzie z tą baterią :(
a przez 1,5 roku E71 wygląda jak nówka i nigdy mi nie spadła ech

co do zminiaturyzowanych fotek
wejdz w ustawienia aparatu czyli
gdy masz włacznoy aparat w prawym dolnym roku rozwijasz menu i wybierasz ustawienia, i chyba na 3 stronie masz wielkości i jakość fotek.
możliwe ze jak chcesz wysłać jako MMs to tam też pewnie jest opcja jak duże zdjęcie ma być wysłane.
pogrzeb w ustawieniach.
ja na razie nie mam za bardzo możliwosci :>

i jeszcze raz, co z tym brakiem zasięgu to ja cały czas coś nie tak, pierwszy raz myślałem że to problem mojego interkomu na motocyklu lub zle skonfigurowanego połaczenia bezprzewodowego miedzy telefonem i GPsem, potem poczywałem że ludzie narzekają więc zacząłem wymieniać ROM i RADIO i faktycznie jakość się poprawiła, ale offlajność dla dzwoniących nadal była, bo czeto miałem na poczcie głosowej kontakty, a ile ludzi odłożyło słuchawkę bez słowa??

Dlatego mam cholerny zgryz, oglądam nawet nokie N900 wiem tej nie dostane bo nie ma w ofercie ale gdyby pchnąć HTC i kupić N900 bilans w miare na zero.
Ktoś porównywał n97 to nie ta liga wg mnie, do HTC to trzeba porównywać "smart fony" albo co najmniej telefony z serii Exx
mój świetny telefon E71 istna bomba gdyby nie jego mały bezdotykowy ekran.
ech zobaczymy jutro podskoczę do salonu z papierami, może dadzą coś od ręki
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

katarzyna85

Post #10 Ocena: 0

2010-04-28 21:24:33 (15 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Cytat:

2010-04-28 20:43:22, mamawilliama26 napisał(a):
czy ktos z was orientuje sie ktory jest lepszy htc hd2 czy htc desire? dzieki

htc hd2 bez zastanowienia,a htc desire jest na androidzie,ale ja i tak polecam htc hd2:-]

Do góry stronyOffline

Strona 18 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,