zmieniałem soft bo działy się właśnie dziwne rzeczy, może faktycznie miałem uwalony egzemplarz :/
zasadniczo bardzo go polubiłem jest niesamowity, nawet wybaczyłem mu prądolubność..
dobra mam problem, mam kilka smsów z zamówieniami których nie zdążyłem skopiować na myphone, dosłownie godzinę wcześniej zrobiłem kopie, no ale kilka jednak jest w telefonie.
mam nadzieje ze w nocy sam się połączy z myphone i się zsynchronizuje, jak nie to będą kłopoty

, nie mam dostępu ani do numeru ani do smsa z adresem
potrzebuje coś co wyda komendę z komputera i wyciągnie dane.

niestety chłopaki z myphone oferują zdalne tylko wyczyszczenie telefonu i jego blokadę.
cholera miałem sobie kupic etuii, ale zastanawiałem się co będzie z tą baterią
a przez 1,5 roku E71 wygląda jak nówka i nigdy mi nie spadła ech
co do zminiaturyzowanych fotek
wejdz w ustawienia aparatu czyli
gdy masz włacznoy aparat w prawym dolnym roku rozwijasz menu i wybierasz ustawienia, i chyba na 3 stronie masz wielkości i jakość fotek.
możliwe ze jak chcesz wysłać jako MMs to tam też pewnie jest opcja jak duże zdjęcie ma być wysłane.
pogrzeb w ustawieniach.
ja na razie nie mam za bardzo możliwosci :>
i jeszcze raz, co z tym brakiem zasięgu to ja cały czas coś nie tak, pierwszy raz myślałem że to problem mojego interkomu na motocyklu lub zle skonfigurowanego połaczenia bezprzewodowego miedzy telefonem i GPsem, potem poczywałem że ludzie narzekają więc zacząłem wymieniać ROM i RADIO i faktycznie jakość się poprawiła, ale offlajność dla dzwoniących nadal była, bo czeto miałem na poczcie głosowej kontakty, a ile ludzi odłożyło słuchawkę bez słowa??
Dlatego mam cholerny zgryz, oglądam nawet nokie N900 wiem tej nie dostane bo nie ma w ofercie ale gdyby pchnąć HTC i kupić N900 bilans w miare na zero.
Ktoś porównywał n97 to nie ta liga wg mnie, do HTC to trzeba porównywać "smart fony" albo co najmniej telefony z serii Exx
mój świetny telefon E71 istna bomba gdyby nie jego mały bezdotykowy ekran.
ech zobaczymy jutro podskoczę do salonu z papierami, może dadzą coś od ręki
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.