Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2014-02-19 21:28:28 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
madziark | Post #2 Ocena: 0 2015-03-18 12:21:52 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
Czy mozecie mi pomoc...chodzi o mojego kolege..gral sobie w jakas tam farme, i teraz przyszla aktualizacja lecz on nie moze tego zrobic gdyz nie ma konta google play , kiedys ta gre sciagnal przez mobegenie i ciagle je ma...lecz aktualizacja nie moze sie zrobic przez te mobegenie, bo nawet ja nie moge znalesc tej gry tam...i teraz pytanie...wydaje mi sie ze on tej swoej gry nie polaczyl ani z fb a ni z google (bo nie ma konta), czy jak nadamy nowe haslo teraz do google play , straci cala gre...bardzo mu zalezy na tym
|
lamargo | Post #3 Ocena: 0 2015-03-18 12:29:19 (10 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2013 Skąd: Bath |
niech zapisze nazwe uzytkownika, swoj level i nazwe grupy jesli do jakiejs nalezy i jesli po tym jak zrobi upgrade gra zacznie mu sie od poziomu zero to pisac do obslugi podajac te dane, powinni przywrocic poziom.
|
Post #4 Ocena: 0 2015-03-18 12:44:47 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
madziark | Post #5 Ocena: 0 2015-03-18 13:35:36 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
No kurcze nie zapisal jej nigdzie. Ale powiedzcie jak utworY nowe konto do sklepu play (ktorego wogole nie ma) bedzie musial grac od nowa
|
|
|
madziark | Post #6 Ocena: 0 2015-03-20 18:49:29 (10 lat temu) |
Konto usunięte |
hej to znowu ja. a wiec z zalozeniem nowego konta sie udalo i gra jest na tym samym levelu.
teraz ja mam problem z moim sonyz1 compact. a wiec przeslalam zdjecia video na karte sd micro. wchodze w album i nie ma tych zdjec, co mam zrobic aby je widziec, jak sopiowac teraz zdjecia z karty sd na telefon... |
krakn | Post #7 Ocena: 0 2015-03-21 08:13:47 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Raczej powinny być i w zasadzie to lepiej zdjęcia trzymać na karcie, nie w pamięci telefonu.
Po restarcie powinien folder zostać przeskanowany, a w galerii powinny się pokazać w osobnym katalogu. Ale jak bardzo chcesz to powinno się udać na kilka sposobów. Możesz to zrobić z komputera przez USB, na komputerze powinny się pojawić dwa dyski, I kopiuje się zdjęcia do odpowiedniego katalogu. Druga metoda to kopiowanie gdy już będą w galerii zdjęć. Trzecia to zainstalować jakiś program do zarządzania plikami np astro i tam kopiujesz tak jak w Total Commander na kompie Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|